El Consell Rector aprova l’emissió de programes religiosos en À Punt

des. 17, 2021
828 Views
  • El Consell de la Ciutadania presenta l’informe del primer semestre de 2021 que recull les principals activitats de l’òrgan

Burjassot, 16 de desembre del 2021. El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha rebut hui l’informe sobre els oficis religiosos en À Punt com un cas particular  del dret d’accés als mitjans de comunicació dels grups socials i polítics significatius del Consell de la Ciutadania, òrgan assessor en matèria de continguts. Aquest informe s’ha centrat en la retransmissions de les misses en la televisió pública valenciana.

En rebre l’informe, el Consell Rector ha acordat reprendre la retransmissió de les misses els diumenges, així com l’emissió de programes religiosos a partir del 2022. Les retransmissions de l’ofici religiós els diumenges s’iniciaren en la televisió d’À Punt a partir del confinament, al març del 2020. L’acord del Consell Rector en aquest moment va ser que s’emetrien fins que duraren les restriccions d’aforament a les esglésies. El mes d’octubre s’alçaren les restriccions i, com s’havia acordat, es donaren per finalitzades les retransmissions de les misses.

Hui el Consell Rector ha valorat tant l’informe del Consell de la Ciutadania com les peticions que ha rebut aquest òrgan en relació amb la continuïtat de la retransmissions dels oficis religiosos.

D’altra banda, la presidenta del Consell de la Ciutadania, Julia Sevilla, ha presentat també l’informe sobre els continguts del primer semestre de l’any 2021 d’À Punt Mèdia al Consell Rector. L’any ha tornat a estar condicionat per la pandèmia i la crisi que se n’ha derivat.

En la presentació, Julia Sevilla, presidenta del Consell, ha fet referència a la situació per què encara travessem i que es veu reflectida en l’informe mateix, i ha assenyalat: “Les restriccions derivades de la pandèmia no han sigut impediment perquè el Consell de la Ciutadania haja treballat en la línia de consolidar la seua posició dins de l’organigrama d’À Punt Mèdia”.

A més, Julia Sevilla ha remarcat que l’informe recull les tasques que s’han dut a terme sobre els tres temes fonamentals en els quals ha treballat el Consell de la Ciutadania. La col·laboració amb la Direcció General per a la creació d’un projecte formatiu sobre diversitat i inclusió dirigit al personal de l’ens, les reunions de preparació de l’informe sobre el dret d’accés als mitjans de comunicació públics valencians i en tercer lloc, l’articulació amb el Consell d’Informatius d’À Punt d’un sistema de col·laboració i intercanvi d’informació per a unir esforços en la tasca comuna de millorar el servei que presta la televisió pública valenciana.

L’informe conté, a més, un repàs del que ha sigut l’activitat durant el primer semestre d’aquest 2021 i tracta les principals actuacions del Consell durant l’any (reunions i actes en els quals s’ha participat des del Consell) i la gestió de les queixes i dels suggeriments.

Enllaç per accedir a l’informe semestral de 2021 complet.

Pots estar interessat

El Consell Rector proposa Alfred Costa  com a director general d’À Punt Mèdia
Premsa
27 views
Premsa
27 views

El Consell Rector proposa Alfred Costa com a director general d’À Punt Mèdia

Comunicació CVMC - gen. 25, 2023

El màxim òrgan de govern de la CVMC ha decidit que Alfred Costa ocupe la direcció general d’À Punt Mèdia durant tres anys més, després de ser la candidatura que més puntuació ha obtingut en el concurs públic.

Resolució de la categoria projectes curtmetratges de ficció de la Crida per a l’Adquisició de Drets i Participació en Obres Audiovisuals No Finalitzades 2022
Projectes
36 views
Projectes
36 views

Resolució de la categoria projectes curtmetratges de ficció de la Crida per a l’Adquisició de Drets i Participació en Obres Audiovisuals No Finalitzades 2022

Comunicació CVMC - gen. 24, 2023

Projectes preseleccionats de la categoria projectes curtmetratges de ficció de la Crida per a l’Adquisició de Drets i Participació en Obres Audiovisuals No Finalitzades 2022

Llista persones candidates borsa SAMC Subdirecció Informatius No Diaris
Selecció de Personal
233 views
Selecció de Personal
233 views

Llista persones candidates borsa SAMC Subdirecció Informatius No Diaris

Comunicació CVMC - des. 22, 2022

RESOLUCIÓ de 21 de desembre de 2022, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual s’aprova amb caràcter definitiu la llista de persones que integren la borsa de treball convocada per Resolució de 16 de novembre de 2022 (Subdirección de Informativos No Diarios).

Més d'aquesta categoria