À Punt està interessada en adquirir drets i participar en obres audiovisuals no finalitzades

Nov 27, 2019
302 Views

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana (SAMC) està interessada a adquirir drets o participar en obres audiovisuals no finalitzades de ficció, d’animació, documentals i curtmetratges. Amb aquesta finalitat, fa una crida al sector audiovisual perquè presente les seues propostes. 

L’SAMC estudiarà i valorarà les propostes i es publicarà una adjudicació provisional. La contractació estarà condicionada a les negociacions tant econòmiques com de continguts entre les empreses productores i l’SAMC.

Les propostes es podran lliurar per correu postal o missatger (Ctra. del Polígon d’accés a Ademús, s/n, 46100, Burjassot, València) o per correu electrònic (cridasamc112019@cvmc.es). En qualsevol dels dos casos, l’SAMC tornarà una còpia del formulari de registre amb el número de registre i la data com a justificant de recepció.

 El termini de presentació de propostes per a desenvolupar serà de 15 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquesta crida en el lloc web de la CVMC.

Puedes estar interesado

El Consell Rector recurrirá la sentencia del TSJ que anula el nombramiento de la anterior directora general de la SAMC
Prensa
4 views
Prensa
4 views

El Consell Rector recurrirá la sentencia del TSJ que anula el nombramiento de la anterior directora general de la SAMC

Comunicació CVMC - Sep 29, 2020

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha decidido por mayoría recurrir la sentencia del Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Resolución publicación puntuación provisional CVMC (Fase 7)
Selección de Personal
16 views
Selección de Personal
16 views

Resolución publicación puntuación provisional CVMC (Fase 7)

Comunicació CVMC - Sep 23, 2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text] RESOLUCIÓN de 23 de septiembre de 2020, del presidente del Consejo Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, por la que se da publicidad…

El Consell Rector aprueba el anteproyecto  de presupuestos de 2021
Prensa
26 views
Prensa
26 views

El Consell Rector aprueba el anteproyecto de presupuestos de 2021

Comunicació CVMC - Sep 15, 2020

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprobado esta mañana el anteproyecto de presupuestos para el año 2021. La CVMC incluye en las cuentas previstas para el próximo año una subvención de la Generalitat Valenciana de 58.297.335 de euros

Más de esta categoría