00:00:00
12 desembre 2017

À Punt presenta els primers continguts de la programació de la ràdio

La sala d’actes del Centre de Producció de Programes de Burjassot ha sigut l’escenari per a la presentació dels primers continguts de la ràdio. En l’acte, que ha comptat amb una presència massiva de mitjans de comunicació, han participat la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco; César Martí, director de Continguts i Programació d’À Punt, i Jèssica Crespo, presentadora i codirectora del magazín diari Al ras, que s’emetrà de dilluns a divendres, de 10.00 h a 13.00 h.

Durant la presentació, Empar Marco ha destacat que “ens agrada que es genere expectació i és la nostra obligació anar complint la paraula i els terminis que ens havien proposat. Haviem anunciat que la ràdio començaria abans de final d’any i el día 11 de desembre será una realitat”. La directora general d’À Punt ha expressat, a més, la seua satisfacció, “ja que tots els programes de la graella compleixen amb la filosofia del projecte, és a dir, comptem amb continguts de proximitat i servei públic”.

César Martí, director de Continguts i Programació d’À Punt, ha valorat la graella de la programació presentada hui “perquè naix per a ocupar un buit en la societat valenciana”. A més a més, Martí ha qualificat la ràdio com “un puntal de l’aposta de la casa”.

Per la seua banda, Jèssica Crespo s’ha mostrat molt il·lusionada amb el nou projecte. “Tindrem de tot. No ens hem posat límits. Volem donar a conéixer el nostre entorn i valorar tot el que tenim”, ha dit en l’acte la comunicadora valenciana.

Al ras tindrà un bon grapat de seccions fixes. Començarà amb el tema del dia, sempre intentant tractar-lo des de tots els punts de vista possibles. En el magazín participaran també els oients mitjançant les xarxes socials, el WhatsApp i el telèfon. Cada dia, a mitjan matí, Jéssica Crespo entrevistarà en profunditat una personalitat coneguda o no tant d’algun dels àmbits relacionats amb la Comunitat Valenciana. El programa finalitzarà amb una succinta agenda cultural. D’altra banda, Al Ras comptarà amb la col·laboració d’especialistes de camps tan variats com ara l’economia, la cultura, el feminisme, la gastronomia, els esports, la música o el cine.

Cada divendres, Al Ras es farà des de fora dels estudis de Burjassot perquè el magazín naix amb vocació viatgera i vol recórrer tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Altres dels principals programes presentats hui que conformaran la primera graella de la programació de la ràdio seran Territori sonor, un magazín musical diari presentat per Amàlia Garrigós, i Animalades, un espai setmanal d’entreteniment per a tota la família sobre el món dels animals presentat per Joan Espinosa. La forma en què la ràdio d’À Punt aposta per la literatura estarà representada per dos projectes: Una habitació pròpia, amb Irene Rodrigo, i Plaerdemavida, presentat per Maria Josep Poquet.

El medi ambient el tractarà Reis Juan en Samaruc dígital. La gastronomia tractada des d’un punt divertit vindrà de la mà de Cuina de bancal, amb Carles Galletero. L’Escoleta, també conduït per Aitana Ferrer, donarà les claus per a gaudir de la vida en família. Aitana Ferrer també conduirà cada dissabte el magazín infantil La caseta d’Aitana, on es crearà un món de fantasia on els més menuts seran els protagonistes.

Completa l’oferta de la programació presentada hui Rosquilletres, de Rafa Albert. Es tracta d’un concurs de competició entre alumnes de segon d’ESO de tota la Comunitat Valenciana que té com a principal objectiu difondre de manera lúdica l’art de lletrejar en valencià.

Pots estar interessat

Publicació de la puntuació provisional de les borses de l’SAMC
Selecció de Personal
38 vistos
Selecció de Personal
38 vistos

Publicació de la puntuació provisional de les borses de l’SAMC

Comunicació CVMC - des. 11, 2017

RESOLUCIÓ d’11 de desembre 2017, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació provisional…

Publicació de la puntuació definitiva dels mèrits de les borses de l’SAMC i realització de les entrevistes
Selecció de Personal
102 vistos
Selecció de Personal
102 vistos

Publicació de la puntuació definitiva dels mèrits de les borses de l’SAMC i realització de les entrevistes

Comunicació CVMC - des. 07, 2017

RESOLUCIÓ de 7 de desembre 2017, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació…

La CVMC licita la contractació del servei de gestió i assessoria laboral
Premsa
108 vistos
Premsa
108 vistos

La CVMC licita la contractació del servei de gestió i assessoria laboral

Comunicació CVMC - des. 05, 2017

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha licitat la contractació del servei de gestió i assessoria laboral. El projecte té un valor estimat de 77.760…

Més d'aquesta categoria