À Punt Mèdia i la Universitat Politècnica signen un conveni que aposta pel foment de la informació de proximitat i l’intercanvi de talent

gen. 30, 2018
1231 Views

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) i la Universitat Politècnica de València (UPV) han signat hui un conveni de col·laboració en matèria acadèmica, científica i cultural.

Amb aquest acord les dos institucions es comprometen a treballar conjuntament en l’àmbit del Campus de Gandia per a promocionar les produccions audiovisuals, afavorir la informació de proximitat de les comarques centrals i propiciar la participació d’estudiants en programes de contractes en pràctiques.

En l’acte de la signatura, realitzat aquest matí al rectorat de la UPV, han participat la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, i el rector de la Universitat Politècnica, Francisco Mora. També hi ha assistit el president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano i el director del Campus de Gandia, Jesús Alba.

En acabar l’acte, Empar Marco ha mostrat la seua satisfacció perquè “l’oferta formativa que la UPV ofereix al Campus de Gandia encaixa amb les necessitats de coneixement i d’aprenentatge dels professionals d’À Punt Mèdia, tant de l’àrea tècnica com de continguts”. Aquesta oferta comprén, entre d’altres, els graus de Comunicació Audiovisual i Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació de So i Imatge, a més dels màsters de Postproducció Digital i Continguts i Aspectes Legals en la Societat de la Informació.

Per la seua banda, Francisco Mora ha afirmat que “tant la UPV com À Punt Mèdia coincidim en la necessitat de potenciar la transferència de coneixements entre els àmbits universitari i empresarial, amb els objectius de contribuir a la innovació, la millora de la formació i la producció de productes i continguts que satisfacen les necessitats de la societat”.

Finalment, les dues institucions signants es comprometen a millorar la comunicació de la ciència i el coneixement. A més, aposten fermament per fer visibles les persones que es dediquen a la investigació i a la docència, i a contribuir a una presència paritària d’homes i dones en el tractament de la informació.

L’acord, que té una durada de quatre anys, s’emmarca dins del conveni marc de col·laboració en matèria acadèmica, científica i cultural subscrit l’11 de juliol de 2017 entre la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) amb la UPV i la resta d’universitats públiques valencianes.

Pots estar interessat

Resolució publicació puntuació provisional SAMC (huité requeriment)
Selecció de Personal
76 views
Selecció de Personal
76 views

Resolució publicació puntuació provisional SAMC (huité requeriment)

Comunicació CVMC - juny 01, 2020

RESOLUCIÓ d’1 de juny de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació provisional de les persones la baremació de la qual ha sigut revisada pertanyents a diverses borses de treball convocades per Resolució d’1 de setembre de 2017 (huité requeriment)

El Consell Rector aprova la continuació dels programes religiosos en À Punt
Premsa
71 views
Premsa
71 views

El Consell Rector aprova la continuació dels programes religiosos en À Punt

Comunicació CVMC - maig 29, 2020

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha acordat aquest matí la continuació de l’emissió dels programes de tipus religiós mentre duren les restriccions de mobilitat de la ciutadania i els límits d’aforament en els recintes on se celebren les misses.

Crida d’À Punt per a la producció de formats d’entreteniment relacionats amb el turisme 2020
Projectes
133 views
Projectes
133 views

Crida d’À Punt per a la producció de formats d’entreteniment relacionats amb el turisme 2020

Comunicació CVMC - maig 21, 2020

Burjassot, 21 de maig de 2020. La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana (SAMC) vol activar el conveni signat per a la Promoció…

Més d'aquesta categoria