À Punt Mèdia i la Universitat Politècnica signen un conveni que aposta pel foment de la informació de proximitat i l’intercanvi de talent

gen. 30, 2018
1280 Views

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) i la Universitat Politècnica de València (UPV) han signat hui un conveni de col·laboració en matèria acadèmica, científica i cultural.

Amb aquest acord les dos institucions es comprometen a treballar conjuntament en l’àmbit del Campus de Gandia per a promocionar les produccions audiovisuals, afavorir la informació de proximitat de les comarques centrals i propiciar la participació d’estudiants en programes de contractes en pràctiques.

En l’acte de la signatura, realitzat aquest matí al rectorat de la UPV, han participat la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, i el rector de la Universitat Politècnica, Francisco Mora. També hi ha assistit el president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano i el director del Campus de Gandia, Jesús Alba.

En acabar l’acte, Empar Marco ha mostrat la seua satisfacció perquè “l’oferta formativa que la UPV ofereix al Campus de Gandia encaixa amb les necessitats de coneixement i d’aprenentatge dels professionals d’À Punt Mèdia, tant de l’àrea tècnica com de continguts”. Aquesta oferta comprén, entre d’altres, els graus de Comunicació Audiovisual i Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació de So i Imatge, a més dels màsters de Postproducció Digital i Continguts i Aspectes Legals en la Societat de la Informació.

Per la seua banda, Francisco Mora ha afirmat que “tant la UPV com À Punt Mèdia coincidim en la necessitat de potenciar la transferència de coneixements entre els àmbits universitari i empresarial, amb els objectius de contribuir a la innovació, la millora de la formació i la producció de productes i continguts que satisfacen les necessitats de la societat”.

Finalment, les dues institucions signants es comprometen a millorar la comunicació de la ciència i el coneixement. A més, aposten fermament per fer visibles les persones que es dediquen a la investigació i a la docència, i a contribuir a una presència paritària d’homes i dones en el tractament de la informació.

L’acord, que té una durada de quatre anys, s’emmarca dins del conveni marc de col·laboració en matèria acadèmica, científica i cultural subscrit l’11 de juliol de 2017 entre la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) amb la UPV i la resta d’universitats públiques valencianes.

Pots estar interessat

Resolució publicació puntuació definitiva i persones candidates bolsa SAMC (meteorologia)
Selecció de Personal
87 views
Selecció de Personal
87 views

Resolució publicació puntuació definitiva i persones candidates bolsa SAMC (meteorologia)

Comunicació CVMC - ag. 06, 2020

RESOLUCIÓ de 6 d’agost de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació definitiva de les persones la baremació de la qual ha sigut revisada pertanyents a la borsa de treball convocada per Resolució de 22 de juny de 2020 i s’aprova la llista de les persones candidates per a la provisió temporal dels llocs oferits

Resolució llista persones candidates SAMC (Cap Gabinet Tècnic)
Selecció de Personal
82 views
Selecció de Personal
82 views

Resolució llista persones candidates SAMC (Cap Gabinet Tècnic)

Comunicació CVMC - ag. 05, 2020

RESOLUCIÓ de 5 d’agost de 2020, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual s’aprova amb caràcter definitiu la llista de persones que integren la borsa de treball convocada per Resolució per Resolució d’11 de juny 2020 (cap del Gabinet Tècnic).

Resolució publicació puntuació provisional borsa SAMC (meteorologia)
Selecció de Personal
107 views
Selecció de Personal
107 views

Resolució publicació puntuació provisional borsa SAMC (meteorologia)

Comunicació CVMC - jul. 29, 2020

RESOLUCIÓ de 29 de juliol de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació provisional de les persones la baremació de la qual ha sigut revisada pertanyents a la borsa de treball convocada per Resolució de 22 de juny de 2020

Més d'aquesta categoria