À Punt Mèdia i la Universitat Politècnica signen un conveni que aposta pel foment de la informació de proximitat i l’intercanvi de talent

gen. 30, 2018
1145 Views

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) i la Universitat Politècnica de València (UPV) han signat hui un conveni de col·laboració en matèria acadèmica, científica i cultural.

Amb aquest acord les dos institucions es comprometen a treballar conjuntament en l’àmbit del Campus de Gandia per a promocionar les produccions audiovisuals, afavorir la informació de proximitat de les comarques centrals i propiciar la participació d’estudiants en programes de contractes en pràctiques.

En l’acte de la signatura, realitzat aquest matí al rectorat de la UPV, han participat la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, i el rector de la Universitat Politècnica, Francisco Mora. També hi ha assistit el president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano i el director del Campus de Gandia, Jesús Alba.

En acabar l’acte, Empar Marco ha mostrat la seua satisfacció perquè “l’oferta formativa que la UPV ofereix al Campus de Gandia encaixa amb les necessitats de coneixement i d’aprenentatge dels professionals d’À Punt Mèdia, tant de l’àrea tècnica com de continguts”. Aquesta oferta comprén, entre d’altres, els graus de Comunicació Audiovisual i Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació de So i Imatge, a més dels màsters de Postproducció Digital i Continguts i Aspectes Legals en la Societat de la Informació.

Per la seua banda, Francisco Mora ha afirmat que “tant la UPV com À Punt Mèdia coincidim en la necessitat de potenciar la transferència de coneixements entre els àmbits universitari i empresarial, amb els objectius de contribuir a la innovació, la millora de la formació i la producció de productes i continguts que satisfacen les necessitats de la societat”.

Finalment, les dues institucions signants es comprometen a millorar la comunicació de la ciència i el coneixement. A més, aposten fermament per fer visibles les persones que es dediquen a la investigació i a la docència, i a contribuir a una presència paritària d’homes i dones en el tractament de la informació.

L’acord, que té una durada de quatre anys, s’emmarca dins del conveni marc de col·laboració en matèria acadèmica, científica i cultural subscrit l’11 de juliol de 2017 entre la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) amb la UPV i la resta d’universitats públiques valencianes.

Pots estar interessat

El Consell Rector aprova l’oferta pública d’ocupació per a l’any 2019
Premsa
152 views
Premsa
152 views

El Consell Rector aprova l’oferta pública d’ocupació per a l’any 2019

Comunicació CVMC - oct. 11, 2019

El Consell Rector ha aprovat aquest matí l’oferta pública d’ocupació per al 2019 de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). L’oferta comprén un total de 59 llocs de treball de la CVMC, distribuïts en 18 categories laborals.

El Consell de la Ciutadania presenta a Alacant  el primer informe del 2019
Premsa
71 views
Premsa
71 views

El Consell de la Ciutadania presenta a Alacant el primer informe del 2019

Comunicació CVMC - oct. 10, 2019

El pròxim dimecres, 16 d’octubre a les 11:30, el Consell de la Ciutadania, òrgan assessor en matèria de continguts de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, presentarà a la premsa l’Informe del primer semestre de 2019 sobre À Punt Mèdia.

El Consell Rector aprova l’avantprojecte de pressupostos que estima en 56 milions d’euros l’aportació de la Generalitat
Premsa
99 views
Premsa
99 views

El Consell Rector aprova l’avantprojecte de pressupostos que estima en 56 milions d’euros l’aportació de la Generalitat

Comunicació CVMC - set. 26, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquest matí l’avantprojecte de pressupostos per a l’any 2020. L’avantprojecte ha de presentar-se abans del dia 30 de setembre, segons l’orde d’elaboració de pressupostos de la Generalitat

Més d'aquesta categoria