00:00:00
21 octubre 2017

La Societat licita quatre contractes per dotar d’equipament tecnològic els nous mitjans de comunicació valencians

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana ha enviat a publicar al Diari Oficial de la Unió Europea la licitació de quatre contractes amb els quals es pretén dotar d’equipament tecnològic els nous mitjans de comunicació valencians.

El primer contracte es refereix a l’Actualització dels sistemes de producció i edició de programes informàtics per a televisió, ràdio i Internet. El pressupost d’aquesta licitació és de 3.235.000 euros (sense IVA).

El segon contrate licitat són els Sistemes i serveis necessàris per a la posada en explotació de la plataforma multimèdia. Aquest contracte pretén garantir els elements per a donar servei de televisió i ràdio per Internet, desenvolupar el portal web i les aplicacions per a qualsevol dispositiu multimèdia. També per a la transmissió en streaming. El pressupost d’aquesta licitació és de 850.000 euros (sense IVA).

El tercer contracte és sobre Subministrament i instal.lació de l’ampliació i actualització del sistema automatitzat de documentació. Aquest contracte pretén actualitzar i ampliar l’arxiu per dotar-lo de més capacitat. El pressupost d’aquesta licitació és de 1.529.000 euros (sense IVA).

I el quart contracte es refereix al Subministrament i actualització dels sistemes del control central i trànsit de senyal. Amb aquesta licitació es dotaran els mitjans valencians d’un nou control central i d’ingesta que s’adeqüe a les necessitats actuals. El pressupost d’aquesta licitació és de 583.000 euros (sense IVA).

Pots estar interessat

Resolució puntuació autobaremació i requeriment SAMC
Selecció de Personal
48 vistos
Selecció de Personal
48 vistos

Resolució puntuació autobaremació i requeriment SAMC

Comunicació CVMC - oct. 20, 2017

RESOLUCIÓ de 20 d’octubre de 2017, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la llista de persones que integren diverses borses de treball temporal convocades per Resolució d’1 de setembre de 2017.

Correcció puntuació provisional CVMC (Fase 2)
Selecció de Personal
29 vistos
Selecció de Personal
29 vistos

Correcció puntuació provisional CVMC (Fase 2)

Comunicació CVMC - oct. 20, 2017

Correcció d’errades de la Resolució de 19 d’octubre de 2017, del president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació provisional de les persones la baremació de les quals ha sigut revisada pertanyents a diverses borses de treball temporal (Fase 2).

La CVMC signarà un conveni marc amb la Universitat Cardenal Herrera-CEU
Premsa
298 vistos
Premsa
298 vistos

La CVMC signarà un conveni marc amb la Universitat Cardenal Herrera-CEU

Comunicació CVMC - oct. 19, 2017

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat en la seua sessió d’avui subscriure un conveni marc amb la Universitat Cardenal…

Més d'aquesta categoria