À Punt Logo Media

La Societat convoca 7 llocs de cap de servei per als nous mitjans de comunicació valencians

oct. 30, 2017
1574 Views

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana ha obert avui, dilluns 30 d’octubre, el termini de presentació de candidatures per a la contractació temporal de 7 llocs de cap de servei per als nous mitjans de comunicació valencians. El termini de presentació es prolongarà durant 10 dies naturals.

Els llocs a cobrir són: 4 llocs de Cap de Redacció, Cap de Servei de Producció, Cap de Servei d’Emissions i Cap de Servei d’Innovació i nous formats.

Les persones aspirants a integrar-se en la borsa dels diferents llocs ofertats trobaran tota la informació per a formalitzar la sol·licitud en l’enllaç:

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=66673&version=amp

Pots estar interessat

Resolució llista provisional persones admeses i excloses borsa SAMC (meteoròleg/a)
Selecció de Personal
17 views
Selecció de Personal
17 views

Resolució llista provisional persones admeses i excloses borsa SAMC (meteoròleg/a)

Comunicació CVMC - jul. 10, 2020

RESOLUCIÓ 10 de juliol de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la llista provisional de les persones admeses i excloses en la borsa de treball convocada per Resolució de 22 de juny de 2020, ordenada d’acord amb l’autobaremació.

Resolució llista definitiva autobaremació i memòria SAMC (Cap Gabinet Tècnic)
Selecció de Personal
67 views
Selecció de Personal
67 views

Resolució llista definitiva autobaremació i memòria SAMC (Cap Gabinet Tècnic)

Comunicació CVMC - jul. 07, 2020

RESOLUCIÓ de 7 de juliol de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la llista de persones admeses i excloses en la borsa de treball convocada per Resolució d’11 de juny de 2020 (cap del Gabinet Tècnic), ordenada d’acord amb l’autobaremació i es publica la puntuació de la memòria.

El Consell d’Informatius presenta el primer informe  semestral al Consell Rector
Premsa
64 views
Premsa
64 views

El Consell d’Informatius presenta el primer informe semestral al Consell Rector

Comunicació CVMC - jul. 03, 2020

El Consell d’Informatius ha presentat hui al Consell Rector el seu primer informe semestral, en compliment del que estableix el reglament que regula aquest òrgan, encarregat de vetlar per la independència dels professionals de la informació en els mitjans públics valencians.

Més d'aquesta categoria