Vicente Cutanda Mansilla. Vocal Consell Rector de la CVMC

Vicente Cutanda Mansilla és llicenciat en Ciències de la Informació.

Ha treballat com a redactor en el diari Información d’Alacant i en el periòdic El Mundo.

Ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació, com el diari ABC, Cadena Cope, Onda Cero, Cadena SER i Alacantí TV, tots a la província d’Alacant; en Ràdio Sagunt, Ràdio 80, Intervalencia Radio, el setmanari LunexPress, la revista L’Esport i Temps Lliure i els diaris Los Deportes Valencianos i Equipo, a la província de València.

Va ocupar el càrrec de director als canals locals de TV Crevisión a Crevillent, i Canal 37 a Alacant. També ha sigut delegat de Canal 9 i RTVV a Alacant.

D’altra banda, ha resultat guanyador del premi literari de la Fira del Llibre d’Alacant i ha publicat diversos llibres de gastronomia alacantina, de teatre i contes infantils.

Durant 17 anys va ser docent i responsable del departament de les assignatures de comunicació de l’Escola Internacional de Protocol, títol propi de la Universitat Miguel Hernández.

A més, va exercir com a assessor de comunicació en la Regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant i en la subdelegació del govern espanyol a la província d’Alacant.

En el seu historial hi ha felicitacions per escrit de diferents institucions nacionals i internacionals per treballs concrets de repercussió nacional i internacional.