Raquel Piqueras Navarro. Vocal Consell Rector de la CVMC

Raquel Piqueras Navarro. És professora i investigadora en la Universitat CEU Cardenal Herrera de València. És llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat CEU Cardenal Herrera, i té més de 20 anys d’experiència professional en l’àmbit de la comunicació, el màrqueting i la publicitat. Des del 2012 exerceix com a professora d’Innovació i Noves Tecnologies de la Comunicació, en el grau de Publicitat i Relacions Públiques en la Universitat CEU Cardenal Herrera de València. En l’actualitat és doctoranda en el Programa de Comunicació Social. El 2011 funda Myteam, agència especialitzada en serveis d’assessorament en màrqueting i comunicació, on desenvolupa les funcions de coordinació i direcció creativa.

Durant la seua trajectòria professional ha exercit càrrecs de responsabilitat en departaments de comunicació de grans empreses, així com la direcció creativa en agències multinacionals de publicitat i productores de contingut audiovisual com Filmax, McCann-Ericsson i Zumex, entre altres. De 2010 al 2012 dirigeix el programa infantil BabaClub, emés en RTVV. Entre altres formacions i experiències, és titulada en Màrqueting Digital per ESIC i membre de l’equip investigador de la Facultat de Filologia i Ciències de l’Educació de València i autora del treball de recerca La influència de la publicitat en els xiquets.

El 2016 és nomenada vocal de l’Alt Consell Consultiu de Radiodifusió, Televisió i altres Mitjans de Difusió, òrgan destinat a l’estudi i posada en marxa de la Radiotelevisió Valenciana. Actualment és membre del Consell Rector d’À Punt, en representació del Consell Audiovisual de la Comunitat Valenciana.