La CVMC i el Consell signen el contracte programa per als anys 2018-2020

maig 31, 2018
1176 Views

El president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, i el secretari autonòmic de Comunicació, José María Vidal, han signat aquest matí al Palau de la Generalitat el contracte programa de la CVMC per al període 2018-2020. En l’acte han participat també la directora general d’À Punt, Empar Marco, i membres del Consell Rector de la CVMC.

Entre els objectius previstos en el contracte programa destaquen el compromís de transparència, garantir una informació de qualitat, la promoció de la llengua i la cultura valenciana, el pluralisme, la diversitat i la cohesió social. Altres objectius són la necessària igualtat entre homes i dones, garantir l’accés universal als continguts audiovisuals, potenciar la indústria audiovisual, promoure la transició a l’economia digital, la protecció de la infància i la joventut, garantir la continuïtat en la prestació del servei públic i la plena cobertura del conjunt del territori. L’acord recull també la cooperació amb les emissores de TDT i ràdios d’àmbit local i comarcal.

El contracte programa preveu almenys una quantitat de 55 milions d’euros com a aportació a càrrec dels pressupostos de la Generalitat destinats a la prestació del servei públic.

El president de la CVMC ha destacat que el contracte programa és un document “bàsic per al funcionament de la Corporació”, un document que donarà “estabilitat a l’actuació dels mitjans de comunicació públics”. Per la seua banda, el secretari autonòmic de Comunicació ha defensat que el document “és el contracte programa més avançat que s’ha concretat a Espanya i delimita com es gasten els diners dels ciutadans en aquest servei públic”. Vidal també ha remarcat que el document, resultat del compromís de les administracions i fruit d’un mandat de les Corts, és un “eixemple de transparència, garantia de qualitat i prestació de servei públic”.

Pots estar interessat

Resolució publicació puntuació definitiva i persones candidates borsa SAMC (seté requeriment)
Selecció de Personal
55 views
Selecció de Personal
55 views

Resolució publicació puntuació definitiva i persones candidates borsa SAMC (seté requeriment)

Comunicació CVMC - ag. 19, 2019

RESOLUCIÓ de 19 d’agost de 2019, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació definitiva de les persones la baremació de la qual ha sigut revisada pertanyents a diverses borses de treball convocades per Resolució d’1 de setembre de 2017 i s’aprova la llista de les persones candidates per a la provisió temporal dels llocs oferits (seté requeriment)

Resolució crida de propostes de sèries d’animació infantil/ Juvenil
Projectes
136 views
Projectes
136 views

Resolució crida de propostes de sèries d’animació infantil/ Juvenil

Comunicació CVMC - ag. 02, 2019

Així com es va publicar al web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació el 8 de novembre de 2018, l’SAMC estava interessada a produir dues sèries d’animació en règim de producció associada. Amb aquesta finalitat, va fer una crida al sector audiovisual perquè es presentaren propostes.

L’Audiència Nacional dona la raó a À Punt sobre els barems de les borses de treball
Premsa
178 views
Premsa
178 views

L’Audiència Nacional dona la raó a À Punt sobre els barems de les borses de treball

Comunicació CVMC - jul. 31, 2019

La sala social de l’Audiència Nacional ha desestimat la demanda presentada per la Unió de Periodistes Valencians i l’Associació de la Premsa d’Alacant contra el Consell Rector…

Més d'aquesta categoria