La CVMC i el Consell signen el contracte programa per als anys 2018-2020

maig 31, 2018
819 Views

El president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, i el secretari autonòmic de Comunicació, José María Vidal, han signat aquest matí al Palau de la Generalitat el contracte programa de la CVMC per al període 2018-2020. En l’acte han participat també la directora general d’À Punt, Empar Marco, i membres del Consell Rector de la CVMC.

Entre els objectius previstos en el contracte programa destaquen el compromís de transparència, garantir una informació de qualitat, la promoció de la llengua i la cultura valenciana, el pluralisme, la diversitat i la cohesió social. Altres objectius són la necessària igualtat entre homes i dones, garantir l’accés universal als continguts audiovisuals, potenciar la indústria audiovisual, promoure la transició a l’economia digital, la protecció de la infància i la joventut, garantir la continuïtat en la prestació del servei públic i la plena cobertura del conjunt del territori. L’acord recull també la cooperació amb les emissores de TDT i ràdios d’àmbit local i comarcal.

El contracte programa preveu almenys una quantitat de 55 milions d’euros com a aportació a càrrec dels pressupostos de la Generalitat destinats a la prestació del servei públic.

El president de la CVMC ha destacat que el contracte programa és un document “bàsic per al funcionament de la Corporació”, un document que donarà “estabilitat a l’actuació dels mitjans de comunicació públics”. Per la seua banda, el secretari autonòmic de Comunicació ha defensat que el document “és el contracte programa més avançat que s’ha concretat a Espanya i delimita com es gasten els diners dels ciutadans en aquest servei públic”. Vidal també ha remarcat que el document, resultat del compromís de les administracions i fruit d’un mandat de les Corts, és un “eixemple de transparència, garantia de qualitat i prestació de servei públic”.

Pots estar interessat

Resolució publicació puntuació provisional SAMC
Selecció de Personal
14 views
Selecció de Personal
14 views

Resolució publicació puntuació provisional SAMC

Comunicació CVMC - des. 05, 2018

RESOLUCIÓ de 5 de novembre de 2018, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació provisional de les persones la baremació de la qual ha sigut revisada pertanyents a diverses borses de treball convocades per Resolució 3 d’octubre de 2018 (segona part).

Resolució publicació puntuació provisional CVMC (Fase 5)
Selecció de Personal
17 views
Selecció de Personal
17 views

Resolució publicació puntuació provisional CVMC (Fase 5)

Comunicació CVMC - des. 04, 2018

RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2018, del president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació provisional de les persones la baremació de les quals ha sigut revisada pertanyents a diverses borses de treball temporal (Fase 5).

Comunicat a tot el personal
Premsa
21 views
Premsa
21 views

Comunicat a tot el personal

Comunicació CVMC - des. 03, 2018

El dia 23 de novembre de 2018, la Inspecció de Treball va estendre diligència d’acord amb el que s'estableix l’article 21.6 de la Llei 23/2015, de 21 de juliol, ordenadora del sistema d'inspecció de treball i seguretat social, després de mantindre una reunió amb la representació de l’SAMC i la CVMC i la representació de les organitzacions sindicals.

Més d'aquesta categoria