La CVMC i el Consell signen el contracte programa per als anys 2018-2020

maig 31, 2018
1120 Views

El president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, i el secretari autonòmic de Comunicació, José María Vidal, han signat aquest matí al Palau de la Generalitat el contracte programa de la CVMC per al període 2018-2020. En l’acte han participat també la directora general d’À Punt, Empar Marco, i membres del Consell Rector de la CVMC.

Entre els objectius previstos en el contracte programa destaquen el compromís de transparència, garantir una informació de qualitat, la promoció de la llengua i la cultura valenciana, el pluralisme, la diversitat i la cohesió social. Altres objectius són la necessària igualtat entre homes i dones, garantir l’accés universal als continguts audiovisuals, potenciar la indústria audiovisual, promoure la transició a l’economia digital, la protecció de la infància i la joventut, garantir la continuïtat en la prestació del servei públic i la plena cobertura del conjunt del territori. L’acord recull també la cooperació amb les emissores de TDT i ràdios d’àmbit local i comarcal.

El contracte programa preveu almenys una quantitat de 55 milions d’euros com a aportació a càrrec dels pressupostos de la Generalitat destinats a la prestació del servei públic.

El president de la CVMC ha destacat que el contracte programa és un document “bàsic per al funcionament de la Corporació”, un document que donarà “estabilitat a l’actuació dels mitjans de comunicació públics”. Per la seua banda, el secretari autonòmic de Comunicació ha defensat que el document “és el contracte programa més avançat que s’ha concretat a Espanya i delimita com es gasten els diners dels ciutadans en aquest servei públic”. Vidal també ha remarcat que el document, resultat del compromís de les administracions i fruit d’un mandat de les Corts, és un “eixemple de transparència, garantia de qualitat i prestació de servei públic”.

Pots estar interessat

À Punt no té cap pèrdua, ni deute
Premsa
209 views
Premsa
209 views

À Punt no té cap pèrdua, ni deute

Comunicació CVMC - abr. 18, 2019

El Consell Rector afirma que la CVMC compleix el contracte programa que no permet cap endeutament La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) rep una subvenció…

Resolució de la crida  per a l’adquisició de drets i participació  en obres audiovisuals no finalitzades
Projectes
159 views
Projectes
159 views

Resolució de la crida per a l’adquisició de drets i participació en obres audiovisuals no finalitzades

Comunicació CVMC - abr. 12, 2019

Resolució de la crida per a l’adquisició de drets i participació en obres audiovisuals no finalitzades Tal com es va publicar en el web de la Corporació Valenciana de…

El Consell Rector aprova el projecte de reglament del Consell d’Informatius d’À Punt Mèdia
Premsa
430 views
Premsa
430 views

El Consell Rector aprova el projecte de reglament del Consell d’Informatius d’À Punt Mèdia

Comunicació CVMC - març 07, 2019

El consell Rector ha aprovat en la reunió de hui el projecte de reglament del Consell d’informatius de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). Es tracta de la primera fase en l’aprovació del reglament.

Més d'aquesta categoria