00:00:00
21 octubre 2017

La CVMC aprova la subscripció d’un conveni amb la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport

El Consell Rector ha aprovat aquest matí el text del conveni que signarà amb la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. El conveni impulsarà la col·laboració en l’àmbit de la cultura, en política lingüística i també en esports.  El conveni  inclou, per exemple, la retransmissió, gravació i emissió de les activitats artístiques que tinguen especial valor documental o patrimonial i de les manifestacions de la cultura popular valenciana o la compra de drets d’emissió per part de la CVMC de totes les produccions subvencionades des de l’IVC.

Durant la reunió, s’ha informat de la situació de les contractacions de la selecció realitzada en el seu dia per l’ACC de documentals, ficció i animació. La inversió total compromesa, sense IVA, supera els 12 milions d’euros.

El Consell Rector ha sigut informat de la modificació de l’article 49 de la Llei 6/2016. La modificació adapta aquesta llei a la d’Hisenda pública i regularà, una vegada aprovada, que el sistema de control siga l’habitual al conjunt del sector públic instrumental. La modificació de la denominada Llei d’Acompanyament, actualment en exposició pública, preveu, a més, mecanismes interns de control de la gestió econòmica i financera.

D’altra banda, durant la sessió el president del Consell Rector, Enrique Soriano, ha recordat que la CVMC es va adherir des del primer moment al Pacte valencià contra la violència masclista i de gènere, en concret l’11 d’abril passat, i que subscriu íntegrament el text final del mencionat acord. Més encara, el llibre d’Estil el·laborat per la Corporació presta una especial atenció a aquest problema social i, entre d’altres, inclou nombroses recomanacions sobre el tractament de la violència masclista als mitjans de comunicació.

Cal recordar que l’article 9 del Mandat marc aprovat per les Corts Valencianes per a la CVMC estableix criteris d’autoregulació. En conseqüència, recull el Llibre d’Estil, la CVMC i les societats prestadores de serveis de ràdio i televisió no hauran d’incloure “continguts que pertorben o trenquen el clima de convivència social a la Comunitat Valenciana, o inciten al suïcidi i a la violència en qualsevol àmbit, especialment la masclista, com també els comportaments masclistes, xenòfobs, racistes o expressions d’odi cap al col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals.” (LGTBI).

El document també agrega que la CVMC i les societats prestadores de serveis tindran especial cura en el tractament de continguts que afecten les víctimes de la violència, de catàstrofes naturals o d’esdeveniments luctuosos, per a evitar que el dolor de les persones es convertisca en espectacle i aprofundisca el seu patiment.

Pots estar interessat

Resolució puntuació autobaremació i requeriment SAMC
Selecció de Personal
48 vistos
Selecció de Personal
48 vistos

Resolució puntuació autobaremació i requeriment SAMC

Comunicació CVMC - oct. 20, 2017

RESOLUCIÓ de 20 d’octubre de 2017, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la llista de persones que integren diverses borses de treball temporal convocades per Resolució d’1 de setembre de 2017.

Correcció puntuació provisional CVMC (Fase 2)
Selecció de Personal
29 vistos
Selecció de Personal
29 vistos

Correcció puntuació provisional CVMC (Fase 2)

Comunicació CVMC - oct. 20, 2017

Correcció d’errades de la Resolució de 19 d’octubre de 2017, del president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació provisional de les persones la baremació de les quals ha sigut revisada pertanyents a diverses borses de treball temporal (Fase 2).

La CVMC signarà un conveni marc amb la Universitat Cardenal Herrera-CEU
Premsa
298 vistos
Premsa
298 vistos

La CVMC signarà un conveni marc amb la Universitat Cardenal Herrera-CEU

Comunicació CVMC - oct. 19, 2017

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat en la seua sessió d’avui subscriure un conveni marc amb la Universitat Cardenal…

Més d'aquesta categoria