La CVMC aprova la subscripció d’un conveni amb la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport

set. 21, 2017
1127 Views

El Consell Rector ha aprovat aquest matí el text del conveni que signarà amb la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. El conveni impulsarà la col·laboració en l’àmbit de la cultura, en política lingüística i també en esports.  El conveni  inclou, per exemple, la retransmissió, gravació i emissió de les activitats artístiques que tinguen especial valor documental o patrimonial i de les manifestacions de la cultura popular valenciana o la compra de drets d’emissió per part de la CVMC de totes les produccions subvencionades des de l’IVC.

Durant la reunió, s’ha informat de la situació de les contractacions de la selecció realitzada en el seu dia per l’ACC de documentals, ficció i animació. La inversió total compromesa, sense IVA, supera els 12 milions d’euros.

El Consell Rector ha sigut informat de la modificació de l’article 49 de la Llei 6/2016. La modificació adapta aquesta llei a la d’Hisenda pública i regularà, una vegada aprovada, que el sistema de control siga l’habitual al conjunt del sector públic instrumental. La modificació de la denominada Llei d’Acompanyament, actualment en exposició pública, preveu, a més, mecanismes interns de control de la gestió econòmica i financera.

D’altra banda, durant la sessió el president del Consell Rector, Enrique Soriano, ha recordat que la CVMC es va adherir des del primer moment al Pacte valencià contra la violència masclista i de gènere, en concret l’11 d’abril passat, i que subscriu íntegrament el text final del mencionat acord. Més encara, el llibre d’Estil el·laborat per la Corporació presta una especial atenció a aquest problema social i, entre d’altres, inclou nombroses recomanacions sobre el tractament de la violència masclista als mitjans de comunicació.

Cal recordar que l’article 9 del Mandat marc aprovat per les Corts Valencianes per a la CVMC estableix criteris d’autoregulació. En conseqüència, recull el Llibre d’Estil, la CVMC i les societats prestadores de serveis de ràdio i televisió no hauran d’incloure “continguts que pertorben o trenquen el clima de convivència social a la Comunitat Valenciana, o inciten al suïcidi i a la violència en qualsevol àmbit, especialment la masclista, com també els comportaments masclistes, xenòfobs, racistes o expressions d’odi cap al col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals.” (LGTBI).

El document també agrega que la CVMC i les societats prestadores de serveis tindran especial cura en el tractament de continguts que afecten les víctimes de la violència, de catàstrofes naturals o d’esdeveniments luctuosos, per a evitar que el dolor de les persones es convertisca en espectacle i aprofundisca el seu patiment.

Pots estar interessat

Convocatòria del lloc de Direcció de Recursos Humans de la CVMC
Selecció de Personal
44 views
Selecció de Personal
44 views

Convocatòria del lloc de Direcció de Recursos Humans de la CVMC

Comunicació CVMC - juny 20, 2018

RESOLUCIÓ de 20 de juny de 2018, del president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a les bases de la convocatòria d’un concurs per a la proposta de nomenament de la direcció de recursos humans de la Corporació.

Relació definitiva d’autobaremació de llocs de treball de l’SAMC (Tècnic Publicitari i Tècnic/a de Màrqueting)
Selecció de Personal
38 views
Selecció de Personal
38 views

Relació definitiva d’autobaremació de llocs de treball de l’SAMC (Tècnic Publicitari i Tècnic/a de Màrqueting)

Comunicació CVMC - juny 19, 2018

RESOLUCIÓ de 19 de juny de 2018, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la llista de persones admeses i excloses en la borsa de treball convocada per Resolució de 22 de maig de 2018 (Tècnic/a de Màrqueting i Tècnic/a Publicista), ordenada d’acord amb l’autobaremació.

Relació definitiva de l’autobaremació i puntuació de la memòria de la borsa de l’SAMC (Cap de Servei Comercial)
Selecció de Personal
44 views
Selecció de Personal
44 views

Relació definitiva de l’autobaremació i puntuació de la memòria de la borsa de l’SAMC (Cap de Servei Comercial)

Comunicació CVMC - juny 19, 2018

RESOLUCIÓ de 19 de juny de 2018, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la llista de persones admeses i excloses en la borsa de treball convocada per Resolució de 22 de maig de 2018 (cap de Servei Comercial), ordenada d’acord amb l’autobaremació i es publica la puntuació de la memòria.

Més d'aquesta categoria