Resolució de la categoria projectes curtmetratges de ficció de la Crida per a l’Adquisició de Drets i Participació en Obres Audiovisuals No Finalitzades 2022

Tal com es va publicar en el web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació el passat 3 de novembre de 2022, l’SAMC està interessada a adquirir drets i/o participar en obres audiovisuals de llargmetratges de ficció, Tv Movies, d’animació, documentals i curtmetratges no finalitzats. Amb aquesta finalitat, va fer una crida al sector audiovisual perquè presentara les seues propostes de les quals l’SAMC, ha preseleccionat de la categoria CURTMETRATGES DE FICCIÓ els següents projectes:

Tots els contractes dels projectes preseleccionats en la convocatòria, estaran condicionats a reunions prèvies amb les empreses productores i a les negociacions tant econòmiques com de continguts amb el Departament de Continguts d’À Punt Mèdia.

La resta de categories convocades en aquesta Crida i pendents encara de resolució (Llargmetratges de ficció, Tv Movies, Documentals i Animació) aniran publicant-se en funció de la seua resolució per part de les Comissions.

Burjassot, 24 de gener de 2023

César Martí Fernández

Director de Continguts i Programació

.

Puedes estar interesado

El Consell Rector propone a  Alfred Costa  como  director general de À Punt Mèdia
Prensa
13 views
Prensa
13 views

El Consell Rector propone a Alfred Costa como director general de À Punt Mèdia

Comunicació CVMC - Ene 25, 2023

El máximo órgano de gobierno de la CVMC ha decidido que Alfred Costa ocupe la Direcció General d’À Punt Mèdia durante tres años más, después de ser la candidatura que más puntuación ha obtenido en el concurso público.

Llista persones candidates borsa SAMC Subdirecció Informatius No Diaris
Selección de Personal
145 views
Selección de Personal
145 views

Llista persones candidates borsa SAMC Subdirecció Informatius No Diaris

Comunicació CVMC - Dic 22, 2022

RESOLUCIÓN de 21 de diciembre de 2022, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, por la que se aprueba con carácter definitivo la relación de personas que integran la bolsa de empleo convocada por Resolución de 16 de noviembre de 2022 (Subdirección de Informativos No Diarios).

Lista provisional personas candidatas bolsa SAMC Subdirección Informativos No Diarios
Selección de Personal
127 views
Selección de Personal
127 views

Lista provisional personas candidatas bolsa SAMC Subdirección Informativos No Diarios

Comunicació CVMC - Dic 20, 2022

Concluidas las distintas fases del proceso de selección y de acuerdo con la base novena 5, procede publicar la relación provisional de personas que integran las bolsas de empleo, ordenadas de acuerdo con

Más de esta categoría