À Punt Mèdia i la Universitat Politècnica signen un conveni que aposta pel foment de la informació de proximitat i l’intercanvi de talent

Ene 30, 2018
1247 Views

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) i la Universitat Politècnica de València (UPV) han signat hui un conveni de col·laboració en matèria acadèmica, científica i cultural.

Amb aquest acord les dos institucions es comprometen a treballar conjuntament en l’àmbit del Campus de Gandia per a promocionar les produccions audiovisuals, afavorir la informació de proximitat de les comarques centrals i propiciar la participació d’estudiants en programes de contractes en pràctiques.

En l’acte de la signatura, realitzat aquest matí al rectorat de la UPV, han participat la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, i el rector de la Universitat Politècnica, Francisco Mora. També hi ha assistit el president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano i el director del Campus de Gandia, Jesús Alba.

En acabar l’acte, Empar Marco ha mostrat la seua satisfacció perquè “l’oferta formativa que la UPV ofereix al Campus de Gandia encaixa amb les necessitats de coneixement i d’aprenentatge dels professionals d’À Punt Mèdia, tant de l’àrea tècnica com de continguts”. Aquesta oferta comprén, entre d’altres, els graus de Comunicació Audiovisual i Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació de So i Imatge, a més dels màsters de Postproducció Digital i Continguts i Aspectes Legals en la Societat de la Informació.

Per la seua banda, Francisco Mora ha afirmat que “tant la UPV com À Punt Mèdia coincidim en la necessitat de potenciar la transferència de coneixements entre els àmbits universitari i empresarial, amb els objectius de contribuir a la innovació, la millora de la formació i la producció de productes i continguts que satisfacen les necessitats de la societat”.

Finalment, les dues institucions signants es comprometen a millorar la comunicació de la ciència i el coneixement. A més, aposten fermament per fer visibles les persones que es dediquen a la investigació i a la docència, i a contribuir a una presència paritària d’homes i dones en el tractament de la informació.

L’acord, que té una durada de quatre anys, s’emmarca dins del conveni marc de col·laboració en matèria acadèmica, científica i cultural subscrit l’11 de juliol de 2017 entre la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) amb la UPV i la resta d’universitats públiques valencianes.

Puedes estar interesado

Resolución relación provisional personas admitidas y excluidas bolsa SAMC (meteorólogo/a)
Selección de Personal
12 views
Selección de Personal
12 views

Resolución relación provisional personas admitidas y excluidas bolsa SAMC (meteorólogo/a)

Comunicació CVMC - Jul 10, 2020

RESOLUCIÓN de 10 de julio de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, por la que se da publicidad a la relación provisional de les persones admitidas y excluidas en la bolsa de trabajo convocada por Resolución de 22 de junio de 2020, ordenada de acuerdo con la autobaremación.

Resolución lista definitiva autobaremación y memoria SAMC (Jefe/a Gabinete Técnico)
Selección de Personal
29 views
Selección de Personal
29 views

Resolución lista definitiva autobaremación y memoria SAMC (Jefe/a Gabinete Técnico)

Comunicació CVMC - Jul 07, 2020

RESOLUCIÓN de 7 de julio de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, por la que se da publicidad a la relación de personas admitidas y excluidas en la bolsa de trabajo convocada por Resolución de 11 de junio de 2020 (jefe/a del Gabinete Técnico), ordenada de acuerdo con la autobaremación y se publica la puntuación de la memoria.

El Consejo de Informativos presenta el primer informe semestral al Consejo Rector
Prensa
19 views
Prensa
19 views

El Consejo de Informativos presenta el primer informe semestral al Consejo Rector

Comunicació CVMC - Jul 03, 2020

El Consejo de Informativo ha presentado hoy al Consejo Rector su primero informe semestral, en cumplimiento de aquello que establece el Reglamento que regula este órgano, encargado de velar por la independencia de los profesionales de la información en los medios públicos valencianos.

Más de esta categoría