El Consell Rector aprova el projecte de reglament del Consell d’Informatius d’À Punt Mèdia

Mar 07, 2019
848 Views

El consell Rector ha aprovat en la reunió de hui el projecte de reglament del Consell d’informatius de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). Es tracta de la primera fase en l’aprovació del reglament. Ara el projecte de reglament del Consell d’Informatius ha d’enviar-se al Consell Jurídic Consultiu que emetrà un informe. El Consell Rector també ha acordat que sotmetrà el reglament a una consulta vinculant en la que podran votar totes aquelles persones que composen la redacció d’informatius dels mitjans públics valencians.

El Consell d’informatius és una eina, prevista en la Llei 6/2016 del servici públic de radiodifusió i televisió de l’àmbit autonòmic, per a garantir la independència, l’objectivitat i la veracitat del procés d’elaboració de continguts informatius. Entre les seues funcions haurà de salvaguardar la redacció de possibles pressions externes i internes i vetlar per la independència dels professionals de la informació.

En l’elecció dels membres del Consell d’informatius participen el conjunt de professionals que formen part del departament d’informatius. Es triaran un total de un total de cinc treballadors i treballadores adscrits a la Redacció d’Informatius, per un període de dos.

La redacció d’aquest projecte de reglament ha estat a càrrec d’una comissió creada a l’efecte que compta amb dos periodistes i un professional no periodista, triats entre els membres de la redacció, i, a més amb la direcció general, el president del Consell Rector i un membre del Consell Rector. D’altra banda, també, s’han incorporat al text les aportacions d’associacions professionals, sindicats i universitats.

Puedes estar interesado

El Consell Rector convoca las elecciones al  Consejo de Informativos de À Punt
Prensa
4 views
Prensa
4 views

El Consell Rector convoca las elecciones al Consejo de Informativos de À Punt

Comunicació CVMC - Sep 20, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) acuerda convocar el lunes 23 de septiembre las elecciones al Consejo de Informativos, y ha aprobado el calendario para llevar a cabo el proceso electoral.

El Consell Rector aprueba las modificaciones presupuestarias oportunas
Prensa
40 views
Prensa
40 views

El Consell Rector aprueba las modificaciones presupuestarias oportunas

Comunicació CVMC - Ago 30, 2019

El Consell Rector se ha reunido hoy en el CP de Burjassot. Entre los temas que se han tratado, destaca el acuerdo de iniciar el procedimiento de la ampliación de capital por compensación de deudas internas entre la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) y la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). Este acuerdo trata de enmendar una de las salvedades que puso de manifiesto el informe de auditoría.

Resolución publicación puntuación definitiva y personas candidatas bolsa SAMC (séptimo requerimiento)
Selección de Personal
243 views
Selección de Personal
243 views

Resolución publicación puntuación definitiva y personas candidatas bolsa SAMC (séptimo requerimiento)

Comunicació CVMC - Ago 19, 2019

RESOLUCIÓN de 19 de agosto de 2019, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, por la que se da publicidad a la puntuación definitiva de las personas cuya baremación ha sido revisada pertenecientes a diversas bolsas de trabajo convocadas por Resolución de 1 de septiembre de 2017 y se aprueba la relación de personas candidatas para la provisión temporal de los puestos de trabajo (séptimo requerimiento).

Más de esta categoría