Convenios

1. Convenio marco entre las cinco universidades públicas valencianas y la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació en materia académica, científica y cultural. Texto del convenio

2.Convenio marco entre la Universidad Cardenal Herrera-CEU y la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació en materia académica, científica y cultural. Texto del convenio

3.Convenio entre la Conselleria d’Educació,  Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana y la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació para la promoción en la sociedad valenciana y, especialmente, en el alumnado, la educación, la cultura, la divulgación de la investigación, los deportes y la normalización del valenciano y de las lenguas extranjeras, especialmente del inglés, de acuerdo con el Llibre d’Estil y la Carta de Valors de la CVMC. Texto del convenio

4.Convenio de colaboración entre l’Institut Valencià de Cultura y la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació en el ámbito de la difusión cultural y del archivo audiovisual. Texto del convenio

5.  Convenio de colaboración entre la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació y la Universitat Politècnica de València, para la subtitulación asistida por ordinador en tiempo real y basada en la inteligencia artificial, de contenidos audiovisuales. Texto del convenio

6. Convenio con la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, en materia de transparencia, responsabilidad social, participación ciudadana y cooperación. Texto del convenio   Adenda de modificación y prórroga.

7. Convenio de colaboración entre la administración del Consell, a través de la Presidencia de la Generalitat, y la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, para la cesión de la explotación del conjunto documental del archivo audiovisual de la extinta Radiotelevisió Valenciana, S.A. Texto del convenio

2018

1.Convenio con el Ayuntamiento de  (Fallas 2018). Texto del convenio.

2. Convenio con Easyfairs Iberia sobre la Feria Héroes ComiCon. Texto del convenio.

3. Convenio con l’AVAMET (Asociación Valenciana Meteorología). Texto del convenio.

4. Convenio básico de colaboración entre la CRTVG (Radiotelevisió de Galícia) y la SAMC. Texto del convenio.

5. Convenio con el Ayuntamiento de València (Fira de Juliol 2018). Texto del convenio.

6. Convenio amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies medianete el cual se establece el marco de colaboración entre la SAMC y la xarxa d’emissores de ràdio i televisió municipals. Texto del convenio

6.1. Documento de adhesión del Ayuntamiento de Pinoso al Convenio entre la SAMC y la FVMP. Text del convenio.

7. Conveni amb l’Ajuntament de Bunyol per tal de difondre i promocionar la Tomatina 2018. Text del conveni.

8. Convenis amb universitats per a pràctiques externes dels estudiants:

Universitat Politècnica de València (conveni específic relatiu al Campus de Gandia) que inclou, a més, la promoció de produccions audiovisuals i l’afavoriment de la informació de proximitat en comarques centrals. Text del conveni

Universitat de València. Text del conveni.

Conveni amb UCH-CEU. Text del conveni.

Universitat Miguel Hernández. Text del conveni.

Universitat Jaume I. Text del conveni.

Universitat d’Alacant. Text del conveni.

9. Conveni amb l’Associació Cultural Jordi el Mussol per difondre i promocionar l’audiovisual educatiu valencià en el marc de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE). Text del conveni.

10. Convenis individuals amb instituts que imparteixen graus superiors de FP relacionats amb professions del sector audiovisual:

IES Camp de Morvedre (Sagunt). Text del conveni.

IES Henri Matisse (Paterna). Text del conveni.

IES la Marxadella (Torrent). Text del conveni.

IES Vila-roja (Almassora). Text del conveni.

Centre Privat FP Florida. Text del conveni.

Centre de Formació Juan Comenius (València). Text del conveni.

CEU-Instituto Superior de Estudios Profesionales (València). Text del conveni.

Colegio Sagrada Familia –Patronato Juventud Obrera. (València). Text del conveni.

        IES Gonzalo Anaya (Xirivella). Text del conveni.

IES Federica Montseny (Burjassot). Text del conveni.

IES Veles e Vents. Text del conveni.

IES Font de Sant Lluis. Text del conveni.

IES Escola d’Art i Superior de Disseny (Alcoi). Text del conveni.

        IES Luis Garcia Berlanga Texto del convenio

IES Juan de Garay. Text del conveni.

11. Conveni amb l’Associació Intramurs. amb l’objectiu de difondre i promocionar el Festival Intramurs. Text del conveni.

12. Conveni amb la Mostra de València i Inciatives Empresarials, Entitat Pública Empresarial amb la finalitat de difondre i promocionar la cultura en el marc de les activitats que tindran lloc durant la 33a edició de la Mostra de València, Cinema del Mediterrani. Text del conveni.

13. Conveni amb la Diputació de València pel que fa a la cessió de materials i arxius en format audiovisual que formen part dels arxius de la Diputació de València que siguen d’interès per a la seua difusió per part d’Àpunt Mèdia. Text del conveni.

14. Conveni amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la promoció de la llengua i la literatura valencianes, millora de l’ús social del valència i celebració de L’Escriptor de l’AnyText del conveni.

15. Conveni amb la societat Circuito del Motor y Promoción Deportiva, S.A. (Circuït Ricardo Tormo) per difondre i promocionar l’esport del motor, tant professional com de base, i fomentar la seguretat viària. Text del conveni.

2019

1. Convenis relatius a la promoció de l’espai infantil “La Colla”:

Parc Infantil de Trànsit Vial Sant Esperit, Gilet a fi de difondre i promocionar l’educació viària i ambiental. Text del conveni.

Museu Ciències Naturals, Onda per tal de difondre i promocionar activitats sobre el món de la natura  i el seu coneixement científic. Text del conveni.

Terra Natura, Benidorm per difondre i promocionar el respecte al medi ambient. Text del conveni.

Turi-Art, València i Sagunt per tal de difondre i promocionar el turisme cultural. Text del conveni.

Temps Actiu Multiaventura, Sant Joan de Moró amb l’objectiu de difondre i promocionar les activitats a l’aire lliure en família i amb respecte a la natura. Text del conveni.

ViuNatura, Figueroles a fi de difondre i promocionar les activitats a l’aire lliure en família i amb respecte a la natura. Text del conveni.

       Acord col·laboració SAMC i ADAI SL. Text del conveni

Acord de col·laboració entre la SAMC i la Entidad Municipal de Servicios de La Vall              d’Uixó SL Unipersonal (Emsevall, SLU). Text del conveni.

2. Acord cooperació educativa entre SAMC i l’Escola d’ar i Superior de Disseny de València. Text del conveni

3. Conveni col·laboració SAMC i Fundació Ateneu de València. Expoforum. Text del Conveni

4. Concert educatiu amb CIPF Casa de la Misericòrdia. Text del conveni

5. Conveni col·laboració entre SAMC i Ajuntament de Gandia. Text del conveni

6.Conveni amb l’Ajuntament de València (Falles 2019) que pretén difondre i promocionar els diferents actes programats en la festa de les Falles 2019. Text del conveni.

7.Conveni col·laboració entre SAMC i l’Associació València Negra. Text del conveni.

Addenda de correcció d’errades al  conveni de col·laboració entre la SAMC i Asociación Valenciana Negra para la promoció i difusió del Festival València Negra. Text del conveni.

8. Conveni col·laboració entre SAMC i La Fundació de Pilota Valenciana. Text del conveni

9.Conveni col·laboració SAMC i MIM Sueca. Text del conveni

10. Conveni col·laboració SAMC i Mostra De València. Text del Conveni

11.Conveni col·laboració SAMC i Ajuntament Bunyol (Tomatina  2019). Text del conveni

12.Conveni col·laboració entre SAMC i Club de Fútbol de Levante Unión Deportiva. Text del conveni

13.Conveni col·laboració SAMC i Ajuntament de Vila-Real. Text del conveni

14.Patrocini SAMC i Associació Espai no ficció NOFIC DocsValència. Text del conveni.

15.Conveni Universitat Politècnica i SAMC. Festival Prime The Animation. Text del conveni

16.Conveni col·laboració SAMC i Villarreal Club de Futbol SAD. Text del conveni

17.Conveni col·laboració SAMC i Associació Empreses Comunicació Publicitaria de la Ccomunitat Valenciana. Text del conveni

18.Conveni col·laboració SAMC i campus de València del Berklee. Text del conveni

19. Conveni de col·laboració, entre Turisme Comunitat Valenciana i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana, per a dur a terme accions per a la creació i difusió de continguts audiovisuals per a les diferents finestres d’à Punt Mèdia, amb la finalitat de promocionar els recursos i l’oferta turística de la Comunitat Valenciana, durant l’any 2019. Text del conveni

20. Acord de col·laboració entre Lambda i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana. Text del conveni.

21. Acord de col·laboració entre la Societat Musical d’Alzira i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació per a dur a terme el Concert Socarel. Text del conveni.

22. Adhesió a la campanya de llegir en valencià. Text del conveni.

23.Conveni col·laboració entre SAMC i Itinerantur-Rutas.Cultura.Natura. Text del conveni

2020

1. Convenio de colaboración entre Turismo Comunidad Valenciana y la SAMC para llevar a cabo acciones para la promoción de la oferta turística de la Comunidad Valenciana. Texto del convenio.

2. Acuerdo de colaboración entre la SAMC y la Muestra Internacional de Cine Educativo. Texto del convenio.

3. Adenda al convenio de colaboración entre la SAMC y la Asociación Skyline Festival de Cortometrajes de Benidorm. Texto del convenio. 

4. Convenio de colaboración entre la diputación de Valencia y la SAMC. Texto del convenio.

5. Convenio de colaboración entre la SAMC y la Asociación Española de Dirección e Ingeniería de Proyectos. Texto del convenio.

6. Convenio de colaboración entre la SAMC y la Asociación Skyline Festival para la promoción y difusión del Festival de Cortometrajes de Benidorm. Texto del convenio.

7. Convenio de colaboración entre la SAMC y Brainstorm Multimedia para el desarrollo y la validación de los proyectos R+D+I «Beta Testing». Texto del convenio.

8. Convenio de colaboración entre la SAMC y la Coordinadora Valenciana de Organizaciones No Gubernamentales para el desarrollo. Texto del convenio.

9. Convenio de colaboración entre la SAMC y la Asociación de Diseñadores de Moda de la Comunidad Valenciana para la promoción y difusión del Clec Fashion Festival. Texto del convenio.

10. Convenio de colaboración entre la SAMC y la Asociación Mediterránea Audiovisual. Texto del convenio.

11. Convenio de colaboración entre la SAMC y Cáritas Diocesana de Valencia. Texto del convenio.

12. Convenio de colaboración entre la SAMC y el Organismo Autónimo Municipal Palacio de la Música, Congresos y Orquesta de Valencia para la difusión y promoción de actividades musicales y culturales. Texto del convenio.

13. Convenio de colaboración entre la SAMC y el OAM Muestra de Valencia y Iniciativas Audiovisuales para la promoción y difusión de la 35ª Edición del Festival Muestra de Valencia. Texto del convenio.

14. Convenio entre la SAMC y las escuelas de estudios superiores ESIC en materia académica, científica y cultural. Texto de convenio.

15. Convenio entre la SAMC y la Cruz Roja para el desarrollo de acciones conjuntas de colaboración en la Comunidad Valenciana. Texto del convenio.

16. Convenio entre la SAMC y FDS Producciones para la difusión del Festival Series Nostrum. Texto del convenio.

17. Acuerdo entre la SAMC y Último Pasillo. Texto del convenio.

18. Convenio de colaboración entre la SAMC y el Ayuntamiento de Villarreal para la promoción y la difusión cultural. Texto del convenio.

19. Convenio entre la Universidad Cardenal Herrera- CEU y la SAMC para conmemorar el centenario del nacimiento de Luis García Berlanga. Texto del convenio.

20. Convenio de colaboración entre la Diputación de Valencia y la SAMC. Texto del convenio.

2021

1.Conveni col·laboració entre SAMC i Consell Valencià de la Joventud. Text del conveni

2. Conveni col·laboració entre la SAMC i Mostra València 36 edició (edició 2021). Text del conveni

3.Conveni marc de cooperació educativa entre la SAMC I l’ESIC Business and Marketing school. Text del conveni

4.Conveni col·laboració entre la SAMC i Associació València Capital del Disseny. Text del conveni

5.Conveni de col·laboració entre la SAMC i la Fundació Isonomia. Text del conveni.

6. Acuerdo de colaboración entre la SAMC i La asociación de enfermos de Alzhéimer de Valencia. Texto del convenio.

7. Acuerdo de colaboración entre la SAMC y Terra Natura. Texto de convenio.

8. Convenio de colaboración entre el Ayuntamiento de Valencia, la Junta Central Fallera y la SAMC. Texto del convenio.

9. Convenio de colaboración entre la SAMC i la Asociación Valenciana Negra para la promoción y difusión del Festival Valencia Negra. Texto del Convenio.

10. Convenio de colaboración entre la SAMC y Barreira arte y diseño en materia académica y cultural. Texto del convenio.

11. Convenio de colaboración entre la SAMC y el Club Deportivo Podium para la promoción y difusión del Gran Fondo Internacional Marcha Ciudad de Valencia 2021. Texto de convenio.

12. Convenio de colaboración entre la SAMC y la Asociación Luna Plena para la promoción y difusión de la Muestra Internacional de Mim de Sueca. Texto del convenio.

13.  Convenio de colaboración entre la SAMC y la Asociación Skyline Festival para la promoción y difusión del Festival de Cortometrajes de Benidorm. Texto del convenio.

14. Convenio de colaboración entre la SAMC y la Universidad Miguel Hernández de Elche para establecer la participación de ambas en materia de educación-empleo a través de programas de cooperación educativa. Texto del convenio.

15. Convenio de colaboración entre la SAMC y LAMBDA, colectivo LGTB+ para la diversidad sexual, de género y familiar. Texto del convenio.

16. Acuerdo de colaboración entre la SAMC y el museo de ciencias naturales El Carme de Onda para la promoción y difusión de la Colla. Texto del convenio.

17. Convenio de colaboración entre la SAMC y la Universitat Jaume I en materia de prácticas académicas externas extracurriculares. Texto del convenio.