À Punt renova la programació per a l’estiu amb l’estrena de programes i sèries, informació i entreteniment per als més menuts

May 30, 2019
1256 Views
  • Els mitjans públics tenen previst cobrir amb una programació especial la intensa actualitat política prevista per al mes de juny
  •  Durant l’estiu l’informatiu matí de la ràdio cobrarà més protagonisme i es veurà per ‘streaming’

Burjassot, 30 de maig 2019. Com cada temporada, À Punt Mèdia renova la seua programació per a l’estiu 2019 amb destacades novetats. La televisió pública estrena diversos programes i sèries, manté l’aposta per la informació de proximitat i, com en cada etapa de vacances infantils, amplia la programació durant el matí per als més menuts.

Entre les novetats, que ha aprovat este matí el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) la televisió pública estrenarà Cantant al cotxe, un concurs diari conduït per Carme Juan on els concursants recorreran la Comunitat Valenciana en cotxe mentre van fent diverses proves vinculades al món de la música. Un altre programa que arriba a la graella durant l’estiu serà Favorits, una coproducció d’À Punt, IB3 i TV3 sobre les noves tecnologies i internet.

El magazín de vesprada À Punt Directe continuarà emetent-se cada vesprada. Igualment, s’estrenarà Terres de cinema, sèrie documental de 13 capítols sobre pobles i ciutats on s’han rodat pel·lícules que han passat a la història de la gran pantalla per diversos motius. La nit temàtica es completarà en la projecció d’algunes d’aquestes reconegudes pel·lícules. À Punt també estrenarà durant l’estiu Els mosqueters, sèrie familiar de la BBC.

El prime time continuarà composat durant els pròxims mesos pels programes Trau la llengua, Valencians al món i Cartes en joc, que s’han estrenat durant les últimes setmanes amb molt bona resposta per part del públic. I es manté l’estructura de la vesprada, amb espais com l’Alqueria Blanca o Assumptes interns.

D’altra banda, À Punt manté l’aposta per la informació i l’actualitat. I té previst que els diferents esdeveniments polítics que hi haja al llarg de les pròximes setmanes trencaran la graella habitual amb la realització de programes especials i de cobertures específiques per tal de mantindre informats els valencians i les valencianes.

I com en cada període de vacances, la programació infantil del matí amplia les propostes per als més menuts de la casa amb una completa programació de sèries i programes en valencià i en anglés.

La ràdio també va d’estrena

A la ràdio pública, l’estiu també arriba acompanyat de novetats. Programes com Gabinet de curiositats o Col·lecció de vinils s’estrenaran en la graella. Altres programes es transformen només per als mesos pròxims. És el cas de Territori sonor, que durant l’estiu es converteix en Territori d’estiu.

La ràdio manté l’informatiu matinal, que cobra més protagonisme i es podrà veure per streaming, el magazín i els informatius de migdia i de nit. I com passa a la televisió, cobrirà àmpliament els esdeveniments que produïsquen al llarg de les pròximes setmanes amb cobertures específiques i programacions especials.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden veure en directe, i “a la carta” a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

Puedes estar interesado

El Consejo de Informativos presenta el primer informe semestral al Consejo Rector
Prensa
11 views
Prensa
11 views

El Consejo de Informativos presenta el primer informe semestral al Consejo Rector

Comunicació CVMC - Jul 03, 2020

El Consejo de Informativo ha presentado hoy al Consejo Rector su primero informe semestral, en cumplimiento de aquello que establece el Reglamento que regula este órgano, encargado de velar por la independencia de los profesionales de la información en los medios públicos valencianos.

Convocatoria para la constitución de una bolsa de trabajo de meteorólogo/a  en la SAMC
Selección de Personal
52 views
Selección de Personal
52 views

Convocatoria para la constitución de una bolsa de trabajo de meteorólogo/a en la SAMC

Comunicació CVMC - Jun 30, 2020

RESOLUCIÓN de 22 de junio de 2020, del presidente del Consejo Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, por la cual se hacen públicas las bases aprobadas por el Consejo Rector para la constitución de la bolsa de trabajo temporal para la contratación laboral temporal en la categoría de meteorólogo o meteoróloga en la Societat Anònima dels Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana y se hace pública la convocatoria

Resolución lista provisional autobaremación SAMC (Jefe/a Gabinete Técnico)
Selección de Personal
55 views
Selección de Personal
55 views

Resolución lista provisional autobaremación SAMC (Jefe/a Gabinete Técnico)

Comunicació CVMC - Jun 29, 2020

RESOLUCIÓN de 29 de junio de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, por la que se da publicidad a la relación provisional de les persones admitidas y excluidas en la bolsa de trabajo convocada por Resolución de 11 de junio de 2020 (jefe/a del Gabinete Técnico), ordenada de acuerdo con la autobaremación.

Más de esta categoría