El ‘DOGV’ publica les bases del concurs per a la Direcció General de l’SAMC

nov. 20, 2019
343 Views
  • El termini per a presentar candidatures finalitza el 20 de desembre

Burjassot, 20 de novembre de 2019. El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica hui les bases de la convocatòria del concurs per al lloc de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

La termini per a lliurar les propostes és de 30 dies naturals i finalitza el 20 de desembre.

Els candidats o les candidates han de presentar un escrit dirigit a la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (registre de la Secretaria del Consell Rector, planta huitena del CPP, polígon d’accés a Ademús, s/n, Burjassot, València), juntament amb tres sobres tancats amb els títols següents: sobre número 1, “Requisits”; sobre número 2, “Projecte d’actuació”, i sobre número 3, “Curriculum vitae”. En cada sobre s’haurà d’indicar “Procés de selecció de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana”.

La documentació també podrà presentar-se per mitjà de la resta de formes previstes per l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

En acabar el procediment, el Consell Rector seleccionarà la candidata o el candidat per una majoria de tres cinquens. A més, la persona seleccionada haurà de comparéixer en les Corts.

Totes les persones i institucions implicades en aquest procés es comprometran a garantir l’absoluta confidencialitat de totes les dades personals i professionals dels candidats i de les candidates. A més, es comprometen a mantindre en l’àmbit de la Comissió de Valoració el nom de les persones no seleccionades i a fer públic únicament el nom del candidat seleccionat o de la candidata seleccionada.

Pots estar interessat

Resolució llista provisional persones admeses i excloses borsa SAMC (meteoròleg/a)
Selecció de Personal
25 views
Selecció de Personal
25 views

Resolució llista provisional persones admeses i excloses borsa SAMC (meteoròleg/a)

Comunicació CVMC - jul. 10, 2020

RESOLUCIÓ 10 de juliol de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la llista provisional de les persones admeses i excloses en la borsa de treball convocada per Resolució de 22 de juny de 2020, ordenada d’acord amb l’autobaremació.

Resolució llista definitiva autobaremació i memòria SAMC (Cap Gabinet Tècnic)
Selecció de Personal
72 views
Selecció de Personal
72 views

Resolució llista definitiva autobaremació i memòria SAMC (Cap Gabinet Tècnic)

Comunicació CVMC - jul. 07, 2020

RESOLUCIÓ de 7 de juliol de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la llista de persones admeses i excloses en la borsa de treball convocada per Resolució d’11 de juny de 2020 (cap del Gabinet Tècnic), ordenada d’acord amb l’autobaremació i es publica la puntuació de la memòria.

El Consell d’Informatius presenta el primer informe  semestral al Consell Rector
Premsa
69 views
Premsa
69 views

El Consell d’Informatius presenta el primer informe semestral al Consell Rector

Comunicació CVMC - jul. 03, 2020

El Consell d’Informatius ha presentat hui al Consell Rector el seu primer informe semestral, en compliment del que estableix el reglament que regula aquest òrgan, encarregat de vetlar per la independència dels professionals de la informació en els mitjans públics valencians.

Més d'aquesta categoria