El ‘DOGV’ publica les bases del concurs per a la Direcció General de l’SAMC

nov. 20, 2019
547 Views
  • El termini per a presentar candidatures finalitza el 20 de desembre

Burjassot, 20 de novembre de 2019. El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica hui les bases de la convocatòria del concurs per al lloc de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

La termini per a lliurar les propostes és de 30 dies naturals i finalitza el 20 de desembre.

Els candidats o les candidates han de presentar un escrit dirigit a la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (registre de la Secretaria del Consell Rector, planta huitena del CPP, polígon d’accés a Ademús, s/n, Burjassot, València), juntament amb tres sobres tancats amb els títols següents: sobre número 1, “Requisits”; sobre número 2, “Projecte d’actuació”, i sobre número 3, “Curriculum vitae”. En cada sobre s’haurà d’indicar “Procés de selecció de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana”.

La documentació també podrà presentar-se per mitjà de la resta de formes previstes per l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

En acabar el procediment, el Consell Rector seleccionarà la candidata o el candidat per una majoria de tres cinquens. A més, la persona seleccionada haurà de comparéixer en les Corts.

Totes les persones i institucions implicades en aquest procés es comprometran a garantir l’absoluta confidencialitat de totes les dades personals i professionals dels candidats i de les candidates. A més, es comprometen a mantindre en l’àmbit de la Comissió de Valoració el nom de les persones no seleccionades i a fer públic únicament el nom del candidat seleccionat o de la candidata seleccionada.

Pots estar interessat

Publicació puntuació definitiva i persones candidates borsa SAMC (onzé requeriment)
Selecció de Personal
16 views
Selecció de Personal
16 views

Publicació puntuació definitiva i persones candidates borsa SAMC (onzé requeriment)

Comunicació CVMC - set. 24, 2021

Publicació de la llista definitiva de la borsa de treball de la categoria Periodista redactor/a a Burjassot, amb indicació de les persones excloses per no complir els requisits.

Resolució llista persones candidates SAMC (Subdirecció d’ Informatius)
Selecció de Personal
13 views
Selecció de Personal
13 views

Resolució llista persones candidates SAMC (Subdirecció d’ Informatius)

Comunicació CVMC - set. 24, 2021

Resolució de 24 se setembre de 2021, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual s’aprova amb caràcter definitiu la llista de persones que integren la borsa de treball de Subdirecció d'Informatius Diaris.

Resolució llista provisional persones admeses i excloses  borsa SAMC (METEOROLEG/A)
Selecció de Personal
44 views
Selecció de Personal
44 views

Resolució llista provisional persones admeses i excloses borsa SAMC (METEOROLEG/A)

Comunicació CVMC - set. 20, 2021

Publicada a la llista provisional de les persones admeses i excloses en la borsa de treball de METEOROLEG/A

Més d'aquesta categoria