El ‘DOGV’ publica les bases del concurs per a la Direcció General de l’SAMC

nov. 20, 2019
101 Views
  • El termini per a presentar candidatures finalitza el 20 de desembre

Burjassot, 20 de novembre de 2019. El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica hui les bases de la convocatòria del concurs per al lloc de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

La termini per a lliurar les propostes és de 30 dies naturals i finalitza el 20 de desembre.

Els candidats o les candidates han de presentar un escrit dirigit a la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (registre de la Secretaria del Consell Rector, planta huitena del CPP, polígon d’accés a Ademús, s/n, Burjassot, València), juntament amb tres sobres tancats amb els títols següents: sobre número 1, “Requisits”; sobre número 2, “Projecte d’actuació”, i sobre número 3, “Curriculum vitae”. En cada sobre s’haurà d’indicar “Procés de selecció de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana”.

La documentació també podrà presentar-se per mitjà de la resta de formes previstes per l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

En acabar el procediment, el Consell Rector seleccionarà la candidata o el candidat per una majoria de tres cinquens. A més, la persona seleccionada haurà de comparéixer en les Corts.

Totes les persones i institucions implicades en aquest procés es comprometran a garantir l’absoluta confidencialitat de totes les dades personals i professionals dels candidats i de les candidates. A més, es comprometen a mantindre en l’àmbit de la Comissió de Valoració el nom de les persones no seleccionades i a fer públic únicament el nom del candidat seleccionat o de la candidata seleccionada.

Pots estar interessat

Rosa Yagüe, la nova vocal del Consell Rector, s’incorpora  hui al màxim òrgan de govern de la CVMC
Premsa
33 views
Premsa
33 views

Rosa Yagüe, la nova vocal del Consell Rector, s’incorpora hui al màxim òrgan de govern de la CVMC

Comunicació CVMC - des. 13, 2019

Rosa Yagüe, doctora en Economia per la Universitat de València, s’ha incorporat hui al Consell Rector, després d’haver sigut elegida per les Corts a proposta dels grups parlamentaris.

El Consell Rector desenvolupa alguns aspectes del procés per a la selecció de la Direcció General de l’SAMC
Premsa
103 views
Premsa
103 views

El Consell Rector desenvolupa alguns aspectes del procés per a la selecció de la Direcció General de l’SAMC

Comunicació CVMC - nov. 28, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat un document on es detallen alguns aspectes que afecten el procés de la selecció de la direcció general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

S’aprova l’Oferta Pública d’Ocupació de l’SAMC a falta de l’informe de la Direcció General de Pressupostos
Premsa
133 views
Premsa
133 views

S’aprova l’Oferta Pública d’Ocupació de l’SAMC a falta de l’informe de la Direcció General de Pressupostos

Comunicació CVMC - nov. 28, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha acordat l’aprovació de l’Oferta Pública d’Ocupació (OPO) de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC)

Més d'aquesta categoria