Mandat Marc CVMC

El Consell Rector regula l’adquisició de continguts audiovisuals per a la nova radiotelevisió pública valenciana

juny 29, 2017
1123 Views

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha aprovat aquest matí el document que regularà el procediment per a la presentació, selecció, tramitació i contractació de els projectes de producció associada destinats a integrar-se en la graella de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, tant a la televisió, com a la ràdio i als mitjans digitals.

El document regula els diferents aspectes d’aquest procediment, com ara els criteris generals de selecció, la comissió d’estudi i valoració de projectes, les garanties de transparència en la selecció i contractació o les condicions econòmiques del contracte, entre altres. El document també recull els preus màxims per minut detallats per tipus de format. El procediment serà publicat a la web de la CVMC.

En la sessió d’avui el Consell Rector ha acordat també el nomenament de Carolina Marín González com a responsable de la Direcció d’Administració de la CVMC. El nomenament s’ha produït després d’un procediment públic de selecció. Marín ocupava des de març de l’any 2005 la Direcció Financera i de Recursos Humans de la Ciutat de la Llum a Alacant.

Pots estar interessat

À Punt no té cap pèrdua, ni deute
Premsa
209 views
Premsa
209 views

À Punt no té cap pèrdua, ni deute

Comunicació CVMC - abr. 18, 2019

El Consell Rector afirma que la CVMC compleix el contracte programa que no permet cap endeutament La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) rep una subvenció…

Resolució de la crida  per a l’adquisició de drets i participació  en obres audiovisuals no finalitzades
Projectes
158 views
Projectes
158 views

Resolució de la crida per a l’adquisició de drets i participació en obres audiovisuals no finalitzades

Comunicació CVMC - abr. 12, 2019

Resolució de la crida per a l’adquisició de drets i participació en obres audiovisuals no finalitzades Tal com es va publicar en el web de la Corporació Valenciana de…

El Consell Rector aprova el projecte de reglament del Consell d’Informatius d’À Punt Mèdia
Premsa
430 views
Premsa
430 views

El Consell Rector aprova el projecte de reglament del Consell d’Informatius d’À Punt Mèdia

Comunicació CVMC - març 07, 2019

El consell Rector ha aprovat en la reunió de hui el projecte de reglament del Consell d’informatius de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). Es tracta de la primera fase en l’aprovació del reglament.

Més d'aquesta categoria