El Consell Rector de la CVMC adjudica el concurs del disseny de la identitat visual a l’empresa After Share València SAU

juny 14, 2017
1110 Views

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), reunit aquest matí per primera vegada a la ciutat d’Alacant, ha acordat adjudicar el concurs del disseny de la identitat visual del conjunt de mitjans valencians a l’empresa After Share València SAU.

El Consell Rector vol destacar la gran qualitat de les tres propostes presentades i agrair la participació en aquest procés públic i el treball de les tres agències. La decisió, que ha estat difícil, s’ha basat en els criteris de valoració acordats per al concurs. La intenció de l’organisme que presideix Enrique Soriano es presentar la nova identitat públicament en pròximes dates.

La decisió s’ha pres després d’analitzar les tres propostes finalistes d’aquest procés. Cal recordar que la setmana pasada, les empreses presentaren el seu treball als membres del Consell Rector. Les empreses finalistes eren After Share València SAU, Estudio Menta, SL i l’equip de Dídac Ballester, Sebastián Alós, Antonio Ballesteros i Enrique Casp.

L’equip valencià d’After Share va resultar guanyador també el passat mes de març del concurs convocat pel Consell Rector per a dissenyar el nom de la nova radiotelevisió valenciana, àpunt.

D’altra banda, el Consell Rector ha acordat sol·licitar un espai a les Corts Valencianes per a desenvolupar el seu treball. Un espai que ha de garantir el paper de la CVMC com a difusora de la participació política i social de la ciutadania. Un compromís que requereix la presencia constant dels mitjans públics valencians als espais del parlament autonòmic. El Consell Rector remarca la necessitat de rebre un espai adequat que permeta cooperar perquè els ciutadans estiguen informats adequadament. I recorda que un dels principis essencials de tot parlament és donar publicitat al seu treball i permetre als ciutadans conéixer la posició de les diferents formacions polítiques presents. Aquesta obligació està regulada en l’article 5 de la Llei 6/2016, de 15 de juliol.

Pots estar interessat

El Consell Rector ha avaluat la gestió de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació
Premsa
51 views
Premsa
51 views

El Consell Rector ha avaluat la gestió de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació

Comunicació CVMC - jul. 17, 2019

El Consell Rector ha finalitzat hui l’informe d’avaluació de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC). En l’avaluació s’ha tingut en compte la gestió de la Direcció General durant els anys 2017 i 2018. De cara al futur les avaluacions es faran amb una periodicitat anual.

El Consell Rector aprova la programació  d’À Punt per a la propera temporada
Premsa
78 views
Premsa
78 views

El Consell Rector aprova la programació d’À Punt per a la propera temporada

Comunicació CVMC - jul. 10, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat hui la proposta de programació per a la pròxima temporada dels mitjans de comunicació públics.

El Consell de la Ciutadania acorda proposar Rosa Agost com a membre del Consell Rector
Premsa
91 views
Premsa
91 views

El Consell de la Ciutadania acorda proposar Rosa Agost com a membre del Consell Rector

Comunicació CVMC - jul. 09, 2019

El Consell de la Ciutadania va estudiar ahir les candidatures presentades per a formar part del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) per a cobrir la plaça que ha de proposar aquest òrgan de participació ciutadana. Després d’estudiar-ne les candidatures, acordà proposar Rosa Agost Canós per a ocupar la plaça esmentada.

Més d'aquesta categoria