El Consell Rector de la CVMC adjudica el concurs del disseny de la identitat visual a l’empresa After Share València SAU

juny 14, 2017
1099 Views

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), reunit aquest matí per primera vegada a la ciutat d’Alacant, ha acordat adjudicar el concurs del disseny de la identitat visual del conjunt de mitjans valencians a l’empresa After Share València SAU.

El Consell Rector vol destacar la gran qualitat de les tres propostes presentades i agrair la participació en aquest procés públic i el treball de les tres agències. La decisió, que ha estat difícil, s’ha basat en els criteris de valoració acordats per al concurs. La intenció de l’organisme que presideix Enrique Soriano es presentar la nova identitat públicament en pròximes dates.

La decisió s’ha pres després d’analitzar les tres propostes finalistes d’aquest procés. Cal recordar que la setmana pasada, les empreses presentaren el seu treball als membres del Consell Rector. Les empreses finalistes eren After Share València SAU, Estudio Menta, SL i l’equip de Dídac Ballester, Sebastián Alós, Antonio Ballesteros i Enrique Casp.

L’equip valencià d’After Share va resultar guanyador també el passat mes de març del concurs convocat pel Consell Rector per a dissenyar el nom de la nova radiotelevisió valenciana, àpunt.

D’altra banda, el Consell Rector ha acordat sol·licitar un espai a les Corts Valencianes per a desenvolupar el seu treball. Un espai que ha de garantir el paper de la CVMC com a difusora de la participació política i social de la ciutadania. Un compromís que requereix la presencia constant dels mitjans públics valencians als espais del parlament autonòmic. El Consell Rector remarca la necessitat de rebre un espai adequat que permeta cooperar perquè els ciutadans estiguen informats adequadament. I recorda que un dels principis essencials de tot parlament és donar publicitat al seu treball i permetre als ciutadans conéixer la posició de les diferents formacions polítiques presents. Aquesta obligació està regulada en l’article 5 de la Llei 6/2016, de 15 de juliol.

Pots estar interessat

À Punt no té cap pèrdua, ni deute
Premsa
209 views
Premsa
209 views

À Punt no té cap pèrdua, ni deute

Comunicació CVMC - abr. 18, 2019

El Consell Rector afirma que la CVMC compleix el contracte programa que no permet cap endeutament La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) rep una subvenció…

Resolució de la crida  per a l’adquisició de drets i participació  en obres audiovisuals no finalitzades
Projectes
158 views
Projectes
158 views

Resolució de la crida per a l’adquisició de drets i participació en obres audiovisuals no finalitzades

Comunicació CVMC - abr. 12, 2019

Resolució de la crida per a l’adquisició de drets i participació en obres audiovisuals no finalitzades Tal com es va publicar en el web de la Corporació Valenciana de…

El Consell Rector aprova el projecte de reglament del Consell d’Informatius d’À Punt Mèdia
Premsa
430 views
Premsa
430 views

El Consell Rector aprova el projecte de reglament del Consell d’Informatius d’À Punt Mèdia

Comunicació CVMC - març 07, 2019

El consell Rector ha aprovat en la reunió de hui el projecte de reglament del Consell d’informatius de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). Es tracta de la primera fase en l’aprovació del reglament.

Més d'aquesta categoria