El Consell Rector de la CVMC adjudica el concurs del disseny de la identitat visual a l’empresa After Share València SAU

juny 14, 2017
1313 Views

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), reunit aquest matí per primera vegada a la ciutat d’Alacant, ha acordat adjudicar el concurs del disseny de la identitat visual del conjunt de mitjans valencians a l’empresa After Share València SAU.

El Consell Rector vol destacar la gran qualitat de les tres propostes presentades i agrair la participació en aquest procés públic i el treball de les tres agències. La decisió, que ha estat difícil, s’ha basat en els criteris de valoració acordats per al concurs. La intenció de l’organisme que presideix Enrique Soriano es presentar la nova identitat públicament en pròximes dates.

La decisió s’ha pres després d’analitzar les tres propostes finalistes d’aquest procés. Cal recordar que la setmana pasada, les empreses presentaren el seu treball als membres del Consell Rector. Les empreses finalistes eren After Share València SAU, Estudio Menta, SL i l’equip de Dídac Ballester, Sebastián Alós, Antonio Ballesteros i Enrique Casp.

L’equip valencià d’After Share va resultar guanyador també el passat mes de març del concurs convocat pel Consell Rector per a dissenyar el nom de la nova radiotelevisió valenciana, àpunt.

D’altra banda, el Consell Rector ha acordat sol·licitar un espai a les Corts Valencianes per a desenvolupar el seu treball. Un espai que ha de garantir el paper de la CVMC com a difusora de la participació política i social de la ciutadania. Un compromís que requereix la presencia constant dels mitjans públics valencians als espais del parlament autonòmic. El Consell Rector remarca la necessitat de rebre un espai adequat que permeta cooperar perquè els ciutadans estiguen informats adequadament. I recorda que un dels principis essencials de tot parlament és donar publicitat al seu treball i permetre als ciutadans conéixer la posició de les diferents formacions polítiques presents. Aquesta obligació està regulada en l’article 5 de la Llei 6/2016, de 15 de juliol.

Pots estar interessat

Resolució llista definitiva autobaremació i memòria per al lloc de Subdirecció  Informatius Diaris de l’SAMC
Selecció de Personal
69 views
Selecció de Personal
69 views

Resolució llista definitiva autobaremació i memòria per al lloc de Subdirecció Informatius Diaris de l’SAMC

Comunicació CVMC - jul. 26, 2021

Llista de persones admeses i excloses en la borsa de treball per a la categoria de Subdirecció d’Informatius Diaris de l'SAMC, ordenada d’acord amb l’autobaremació i es publica la puntuació de la memòria.

Resolució llista provisional autobaremació SAMC subdirecció informatius diaris
Selecció de Personal
115 views
Selecció de Personal
115 views

Resolució llista provisional autobaremació SAMC subdirecció informatius diaris

Comunicació CVMC - jul. 16, 2021

Publicació de la llista provisional de les persones admeses i excloses en la borsa de treball de la categorria Subdirecció d’Informatius Diaris.

Convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball de la categoria de Subdirecció d’Informatius Diaris
Selecció de Personal
453 views
Selecció de Personal
453 views

Convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball de la categoria de Subdirecció d’Informatius Diaris

Comunicació CVMC - jul. 05, 2021

Convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball de Subdirecció d’Informatius Diaris, composició de la comissió, criteris de valoració, sol·licitud d'inscripció i preguntes freqüents.

Més d'aquesta categoria