El Consell Rector autoritza el nomenament del quart directiu d’À Punt

maig 03, 2018
1258 Views

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, que s’ha reunit aquest matí al Centre de Producció de Programes de Burjassot, ha autoritzat, a proposta de la directora general d’À Punt, Empar Marco, el nomenament del quart directiu de la Societat. El nomenament ha sigut aprovat amb només un vot en contra.

El director de la Unitat de Comunicació, Publicitat i Màrqueting d’À Punt Mèdia serà Josep Moreno Escrivà. Moreno té més de 20 anys de trajectòria com a consultor en comunicació pública i institucional, així com en l’aplicació d’estudis demoscòpics, sociològics i de mercat en el disseny i direcció d’estratègies de comunicació, tant en l’àmbit públic com privat. Compta amb experiència i formació en màrqueting públic, organització de gabinets de comunicació i premsa, i en la formació i capacitació de líders i directius en l’àmbit de la comunicació.

Moreno va exercir professionalment des de l’any 2000 fins al 2008 com a cap del Departament de Comunicació i Premsa de l’Ajuntament d’Alaquàs (València), i posteriorment com a cap de gabinet de l’esmentada institució. També va ser soci fundador de l’empresa Assessorament i Estudis d’Imatge SL (València), una consultoria de comunicació i imatge que ha desenvolupat destacades campanyes de comunicació per a prestigioses institucions públiques i privades, tant d’àmbit autonòmic com nacional.

Posteriorment va ser cap de gabinet del secretari general del PSPV-PSOE (2008-2011) i l’any 2011 va resultar elegit diputat a les Corts Valencianes per la circumscripció de València. Durant aquest període va participar en la Comissió de Control de l’Actuació de la RTVV (Radiotelevisió Valenciana) i les seues societats de la qual va ser designat portaveu per la seua vinculació professional amb el sector de la comunicació pública. Va ser coredactor del text alternatiu a la Llei 3/2012, de 20 de juliol, de la Generalitat, d’Estatut de Radiotelevisió Valenciana, i ponent d’aquesta davant de les Corts Valencianes.

Després d’aquest període, i ja com a consultor autònom, ha realitzat treballs d’auditoria externa en campanyes i processos electorals, tant a Espanya com en països d’Amèrica Llatina.

Moreno se suma així als tres directius nomenats en juliol de l’any passat pel Consell Rector: la directora d’Informatius, càrrec que ocupa Remei Blasco, el director de Continguts i Programes, del qual és titular César Martí, i José Manuel García Duarte, director d’Explotació i Enginyeria.

D’altra banda, durant la sessió el Consell Rector ha aprovat la primera memòria de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, un document que arreplega les activitats corresponents a l’any 2017.

Pots estar interessat

Resolució de la publicació del cinqué requeriment de les borses de l’SAMC
Selecció de Personal
83 views
Selecció de Personal
83 views

Resolució de la publicació del cinqué requeriment de les borses de l’SAMC

Comunicació CVMC - set. 14, 2018

RESOLUCIÓ de 14 de setembre de 2018, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es requereix la presentació de documentació a les persones indicades (cinqué requeriment).

Requeriment de documentació borsa de la CVMC (fase 4)
Selecció de Personal
74 views
Selecció de Personal
74 views

Requeriment de documentació borsa de la CVMC (fase 4)

Comunicació CVMC - set. 14, 2018

RESOLUCIÓ de 14 de setembre de 2018, del president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, per la qual es requereix la presentació de documentació a les persones indicades (Fase 3).

Resolució publicació puntuació provisional de les borses de la CVMC  (Fase 3)
Selecció de Personal
87 views
Selecció de Personal
87 views

Resolució publicació puntuació provisional de les borses de la CVMC (Fase 3)

Comunicació CVMC - set. 12, 2018

RESOLUCIÓ de 12 de setembre de 2018, del president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació provisional de les persones la baremació de les quals ha sigut revisada pertanyents a diverses borses de treball temporal (Fase 3).

Més d'aquesta categoria