El Consell Rector autoritza el nomenament del quart directiu d’À Punt

maig 03, 2018
1664 Views

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, que s’ha reunit aquest matí al Centre de Producció de Programes de Burjassot, ha autoritzat, a proposta de la directora general d’À Punt, Empar Marco, el nomenament del quart directiu de la Societat. El nomenament ha sigut aprovat amb només un vot en contra.

El director de la Unitat de Comunicació, Publicitat i Màrqueting d’À Punt Mèdia serà Josep Moreno Escrivà. Moreno té més de 20 anys de trajectòria com a consultor en comunicació pública i institucional, així com en l’aplicació d’estudis demoscòpics, sociològics i de mercat en el disseny i direcció d’estratègies de comunicació, tant en l’àmbit públic com privat. Compta amb experiència i formació en màrqueting públic, organització de gabinets de comunicació i premsa, i en la formació i capacitació de líders i directius en l’àmbit de la comunicació.

Moreno va exercir professionalment des de l’any 2000 fins al 2008 com a cap del Departament de Comunicació i Premsa de l’Ajuntament d’Alaquàs (València), i posteriorment com a cap de gabinet de l’esmentada institució. També va ser soci fundador de l’empresa Assessorament i Estudis d’Imatge SL (València), una consultoria de comunicació i imatge que ha desenvolupat destacades campanyes de comunicació per a prestigioses institucions públiques i privades, tant d’àmbit autonòmic com nacional.

Posteriorment va ser cap de gabinet del secretari general del PSPV-PSOE (2008-2011) i l’any 2011 va resultar elegit diputat a les Corts Valencianes per la circumscripció de València. Durant aquest període va participar en la Comissió de Control de l’Actuació de la RTVV (Radiotelevisió Valenciana) i les seues societats de la qual va ser designat portaveu per la seua vinculació professional amb el sector de la comunicació pública. Va ser coredactor del text alternatiu a la Llei 3/2012, de 20 de juliol, de la Generalitat, d’Estatut de Radiotelevisió Valenciana, i ponent d’aquesta davant de les Corts Valencianes.

Després d’aquest període, i ja com a consultor autònom, ha realitzat treballs d’auditoria externa en campanyes i processos electorals, tant a Espanya com en països d’Amèrica Llatina.

Moreno se suma així als tres directius nomenats en juliol de l’any passat pel Consell Rector: la directora d’Informatius, càrrec que ocupa Remei Blasco, el director de Continguts i Programes, del qual és titular César Martí, i José Manuel García Duarte, director d’Explotació i Enginyeria.

D’altra banda, durant la sessió el Consell Rector ha aprovat la primera memòria de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, un document que arreplega les activitats corresponents a l’any 2017.

Pots estar interessat

À Punt renova la  programació per a l’estiu amb l’estrena de programes i sèries, informació i entreteniment per als més menuts
Premsa
241 views
Premsa
241 views

À Punt renova la programació per a l’estiu amb l’estrena de programes i sèries, informació i entreteniment per als més menuts

Comunicació CVMC - maig 30, 2019

Com cada temporada, À Punt Mèdia renova la seua programació per a l’estiu 2019 amb destacades novetats. La televisió pública estrena diversos programes i sèries, manté l’aposta per la informació de proximitat i, com en cada etapa de vacances infantils, amplia la programació durant el matí per als més menuts.

El Consell Rector aprova el Pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees
Premsa
151 views
Premsa
151 views

El Consell Rector aprova el Pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees

Comunicació CVMC - maig 06, 2019

El Consell Rector ha aprovat el pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees que inclou debats dels candidats de les principals ciutats de la Comunitat Valenciana, entrevistes i informació diària de la campanya.

Comunicat
Premsa
256 views
Premsa
256 views

Comunicat

Comunicació CVMC - maig 06, 2019

El president de la Corporació i la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació han sigut citats a declarar el pròxim dia 20 de juny per una querella presentada pel PP pel contracte d’una producció audiovisual, per deu contractes menors subscrits el 2017 i el 2018 i pels contractes subscrits amb tres directius.

Més d'aquesta categoria