Consell Rector CVMC

El Consell Rector aprova tres projectes audivisuals de ficció

juny 22, 2017
1369 Views

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha estudiat, en la sessió d’aquesta vesprada, un primer esborrany del Reglament del Consell de la Ciutadania i després d’algunes modificacions passarà a exposició pública.

El Consell de la Ciutadania és l’òrgan assessor en matèria de programació i de continguts de la Corporació. La seua creació està prevista a la LLEI 6/2016, de 15 de juliol i estarà format per 13 persones seleccionades mitjançant un sistema mixt i paritari. Nou d’estos membres seran seleccionats entre les persones proposades per associacions i entitats de la Comunitat Valenciana com ara les associacions de consumidors i usuaris més representatives, el Consell Valencià d’Universitats i de Formació Superior o les principals associacions del sector en defensa de la igualtat dedicades a combatre la violència de gènere i per la igualtat entre homes i dones, per mencionar algunes.

El Consell Rector també ha aprovat els projectes audiovisuals La Tramuntana, La Forastera i Desenterrats. Projectes de ficció que varen ser seleccionats al mes d’agost de 2016 per L’Alt Consell Consultiu de Radiodifusió, Televisió i Altres Mitjans de Comunicació. En aquest cas, els projectes superen els 250.000 euros, motiu pel qual han hagut de ser autoritzats pel Consell Rector.

A la sessió també s’ha aprovat el Programa d’actuació plurianual 2017-2019 de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació. El programa recull les línies estratègiques de l’entitat al llarg de tres anys, així como els objectius a aconseguir, la previsió d’inversions i d’ingressos.

Pots estar interessat

À Punt no té cap pèrdua, ni deute
Premsa
209 views
Premsa
209 views

À Punt no té cap pèrdua, ni deute

Comunicació CVMC - abr. 18, 2019

El Consell Rector afirma que la CVMC compleix el contracte programa que no permet cap endeutament La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) rep una subvenció…

Resolució de la crida  per a l’adquisició de drets i participació  en obres audiovisuals no finalitzades
Projectes
158 views
Projectes
158 views

Resolució de la crida per a l’adquisició de drets i participació en obres audiovisuals no finalitzades

Comunicació CVMC - abr. 12, 2019

Resolució de la crida per a l’adquisició de drets i participació en obres audiovisuals no finalitzades Tal com es va publicar en el web de la Corporació Valenciana de…

El Consell Rector aprova el projecte de reglament del Consell d’Informatius d’À Punt Mèdia
Premsa
430 views
Premsa
430 views

El Consell Rector aprova el projecte de reglament del Consell d’Informatius d’À Punt Mèdia

Comunicació CVMC - març 07, 2019

El consell Rector ha aprovat en la reunió de hui el projecte de reglament del Consell d’informatius de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). Es tracta de la primera fase en l’aprovació del reglament.

Més d'aquesta categoria