Consell Rector CVMC

El Consell Rector aprova tres projectes audivisuals de ficció

juny 22, 2017
1393 Views

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha estudiat, en la sessió d’aquesta vesprada, un primer esborrany del Reglament del Consell de la Ciutadania i després d’algunes modificacions passarà a exposició pública.

El Consell de la Ciutadania és l’òrgan assessor en matèria de programació i de continguts de la Corporació. La seua creació està prevista a la LLEI 6/2016, de 15 de juliol i estarà format per 13 persones seleccionades mitjançant un sistema mixt i paritari. Nou d’estos membres seran seleccionats entre les persones proposades per associacions i entitats de la Comunitat Valenciana com ara les associacions de consumidors i usuaris més representatives, el Consell Valencià d’Universitats i de Formació Superior o les principals associacions del sector en defensa de la igualtat dedicades a combatre la violència de gènere i per la igualtat entre homes i dones, per mencionar algunes.

El Consell Rector també ha aprovat els projectes audiovisuals La Tramuntana, La Forastera i Desenterrats. Projectes de ficció que varen ser seleccionats al mes d’agost de 2016 per L’Alt Consell Consultiu de Radiodifusió, Televisió i Altres Mitjans de Comunicació. En aquest cas, els projectes superen els 250.000 euros, motiu pel qual han hagut de ser autoritzats pel Consell Rector.

A la sessió també s’ha aprovat el Programa d’actuació plurianual 2017-2019 de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació. El programa recull les línies estratègiques de l’entitat al llarg de tres anys, així como els objectius a aconseguir, la previsió d’inversions i d’ingressos.

Pots estar interessat

El Consell Rector ha avaluat la gestió de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació
Premsa
51 views
Premsa
51 views

El Consell Rector ha avaluat la gestió de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació

Comunicació CVMC - jul. 17, 2019

El Consell Rector ha finalitzat hui l’informe d’avaluació de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC). En l’avaluació s’ha tingut en compte la gestió de la Direcció General durant els anys 2017 i 2018. De cara al futur les avaluacions es faran amb una periodicitat anual.

El Consell Rector aprova la programació  d’À Punt per a la propera temporada
Premsa
78 views
Premsa
78 views

El Consell Rector aprova la programació d’À Punt per a la propera temporada

Comunicació CVMC - jul. 10, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat hui la proposta de programació per a la pròxima temporada dels mitjans de comunicació públics.

El Consell de la Ciutadania acorda proposar Rosa Agost com a membre del Consell Rector
Premsa
92 views
Premsa
92 views

El Consell de la Ciutadania acorda proposar Rosa Agost com a membre del Consell Rector

Comunicació CVMC - jul. 09, 2019

El Consell de la Ciutadania va estudiar ahir les candidatures presentades per a formar part del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) per a cobrir la plaça que ha de proposar aquest òrgan de participació ciutadana. Després d’estudiar-ne les candidatures, acordà proposar Rosa Agost Canós per a ocupar la plaça esmentada.

Més d'aquesta categoria