El Consell Rector aprova l’oferta pública d’ocupació per a l’any 2019

oct. 11, 2019
666 Views

El Consell Rector ha aprovat aquest matí l’oferta pública d’ocupació per al 2019 de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). L’oferta comprén un total de 59 llocs de treball de la CVMC, distribuïts en 18 categories laborals.

L’oferta pública d’ocupació ha rebut l’informe favorable de la Direcció General de Pressupostos de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic i ha sigut negociada amb la representació legal dels treballadors i treballadores de la CVMC.  L’aprovació i  posterior publicació de l’oferta en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) és el pas previ per a la convocatòria de les oposicions individuals de cada categoria laboral. L’oferta pública d’ocupació de la CVMC per al 2019 es pot consultar en el web

En la reunió d’aquest matí, el Consell Rector ha rebut un informe de la directora general davant de les informacions publicades en premsa amb motiu de la retransmissió dels actes del Nou d’Octubre.

La Direcció General ha explicat que els continguts que À Punt va programar per al 2019 tenien l’objectiu de mostrar a la ciutadania, en directe, els principals actes amb què es commemora el dia del poble valencià: la celebració institucional al Palau de la Generalitat i la Processó Cívica de la Senyera per Ciutat Vella de València. Entre aquestes dues retransmissions es va planificar l’emissió del documental Ser en la frontera sud, un mosaic d’opinions sobre el sentiment identitari de les comarques del migjorn valencià.

El retard en l’inici de l’acte institucional del Palau de la Generalitat, que  es va allargar més del que estava previst, va desquadrar els horaris i va caldre reajustar-los amb dos objectius: mantindre la programació anunciada amb el documental de 37 minuts programat i assegurar que la retransmissió de la Processó Cívica s’iniciava en el moment en què la Senyera baixava del balcó de l’Ajuntament de València a la plaça. Aquesta és la raó d’haver passat de la retransmissió de l’acte institucional (mentre sonava l’Himne d’Espanya) al documental Ser en la frontera sud.

En cap cas hi va haver intenció de censurar l’Himne d’Espanya, que va sonar íntegre, dues vegades més al llarg de la Processó Cívica.

El Consell Rector lamenta si algun sector de l’audiència s’ha pogut sentir ofés.

Pots estar interessat

Resolució llista definitiva autobaremació i memòria per al lloc de Subdirecció  Informatius Diaris de l’SAMC
Selecció de Personal
70 views
Selecció de Personal
70 views

Resolució llista definitiva autobaremació i memòria per al lloc de Subdirecció Informatius Diaris de l’SAMC

Comunicació CVMC - jul. 26, 2021

Llista de persones admeses i excloses en la borsa de treball per a la categoria de Subdirecció d’Informatius Diaris de l'SAMC, ordenada d’acord amb l’autobaremació i es publica la puntuació de la memòria.

Resolució llista provisional autobaremació SAMC subdirecció informatius diaris
Selecció de Personal
116 views
Selecció de Personal
116 views

Resolució llista provisional autobaremació SAMC subdirecció informatius diaris

Comunicació CVMC - jul. 16, 2021

Publicació de la llista provisional de les persones admeses i excloses en la borsa de treball de la categorria Subdirecció d’Informatius Diaris.

Convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball de la categoria de Subdirecció d’Informatius Diaris
Selecció de Personal
454 views
Selecció de Personal
454 views

Convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball de la categoria de Subdirecció d’Informatius Diaris

Comunicació CVMC - jul. 05, 2021

Convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball de Subdirecció d’Informatius Diaris, composició de la comissió, criteris de valoració, sol·licitud d'inscripció i preguntes freqüents.

Més d'aquesta categoria