El Consell Rector aprova l’oferta pública d’ocupació per a l’any 2019

oct. 11, 2019
367 Views

El Consell Rector ha aprovat aquest matí l’oferta pública d’ocupació per al 2019 de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). L’oferta comprén un total de 59 llocs de treball de la CVMC, distribuïts en 18 categories laborals.

L’oferta pública d’ocupació ha rebut l’informe favorable de la Direcció General de Pressupostos de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic i ha sigut negociada amb la representació legal dels treballadors i treballadores de la CVMC.  L’aprovació i  posterior publicació de l’oferta en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) és el pas previ per a la convocatòria de les oposicions individuals de cada categoria laboral. L’oferta pública d’ocupació de la CVMC per al 2019 es pot consultar en el web

En la reunió d’aquest matí, el Consell Rector ha rebut un informe de la directora general davant de les informacions publicades en premsa amb motiu de la retransmissió dels actes del Nou d’Octubre.

La Direcció General ha explicat que els continguts que À Punt va programar per al 2019 tenien l’objectiu de mostrar a la ciutadania, en directe, els principals actes amb què es commemora el dia del poble valencià: la celebració institucional al Palau de la Generalitat i la Processó Cívica de la Senyera per Ciutat Vella de València. Entre aquestes dues retransmissions es va planificar l’emissió del documental Ser en la frontera sud, un mosaic d’opinions sobre el sentiment identitari de les comarques del migjorn valencià.

El retard en l’inici de l’acte institucional del Palau de la Generalitat, que  es va allargar més del que estava previst, va desquadrar els horaris i va caldre reajustar-los amb dos objectius: mantindre la programació anunciada amb el documental de 37 minuts programat i assegurar que la retransmissió de la Processó Cívica s’iniciava en el moment en què la Senyera baixava del balcó de l’Ajuntament de València a la plaça. Aquesta és la raó d’haver passat de la retransmissió de l’acte institucional (mentre sonava l’Himne d’Espanya) al documental Ser en la frontera sud.

En cap cas hi va haver intenció de censurar l’Himne d’Espanya, que va sonar íntegre, dues vegades més al llarg de la Processó Cívica.

El Consell Rector lamenta si algun sector de l’audiència s’ha pogut sentir ofés.

Pots estar interessat

Rosa Yagüe, la nova vocal del Consell Rector, s’incorpora  hui al màxim òrgan de govern de la CVMC
Premsa
32 views
Premsa
32 views

Rosa Yagüe, la nova vocal del Consell Rector, s’incorpora hui al màxim òrgan de govern de la CVMC

Comunicació CVMC - des. 13, 2019

Rosa Yagüe, doctora en Economia per la Universitat de València, s’ha incorporat hui al Consell Rector, després d’haver sigut elegida per les Corts a proposta dels grups parlamentaris.

El Consell Rector desenvolupa alguns aspectes del procés per a la selecció de la Direcció General de l’SAMC
Premsa
103 views
Premsa
103 views

El Consell Rector desenvolupa alguns aspectes del procés per a la selecció de la Direcció General de l’SAMC

Comunicació CVMC - nov. 28, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat un document on es detallen alguns aspectes que afecten el procés de la selecció de la direcció general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

S’aprova l’Oferta Pública d’Ocupació de l’SAMC a falta de l’informe de la Direcció General de Pressupostos
Premsa
132 views
Premsa
132 views

S’aprova l’Oferta Pública d’Ocupació de l’SAMC a falta de l’informe de la Direcció General de Pressupostos

Comunicació CVMC - nov. 28, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha acordat l’aprovació de l’Oferta Pública d’Ocupació (OPO) de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC)

Més d'aquesta categoria