El Consell Rector aprova l’oferta pública d’ocupació per a l’any 2019

oct. 11, 2019
511 Views

El Consell Rector ha aprovat aquest matí l’oferta pública d’ocupació per al 2019 de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). L’oferta comprén un total de 59 llocs de treball de la CVMC, distribuïts en 18 categories laborals.

L’oferta pública d’ocupació ha rebut l’informe favorable de la Direcció General de Pressupostos de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic i ha sigut negociada amb la representació legal dels treballadors i treballadores de la CVMC.  L’aprovació i  posterior publicació de l’oferta en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) és el pas previ per a la convocatòria de les oposicions individuals de cada categoria laboral. L’oferta pública d’ocupació de la CVMC per al 2019 es pot consultar en el web

En la reunió d’aquest matí, el Consell Rector ha rebut un informe de la directora general davant de les informacions publicades en premsa amb motiu de la retransmissió dels actes del Nou d’Octubre.

La Direcció General ha explicat que els continguts que À Punt va programar per al 2019 tenien l’objectiu de mostrar a la ciutadania, en directe, els principals actes amb què es commemora el dia del poble valencià: la celebració institucional al Palau de la Generalitat i la Processó Cívica de la Senyera per Ciutat Vella de València. Entre aquestes dues retransmissions es va planificar l’emissió del documental Ser en la frontera sud, un mosaic d’opinions sobre el sentiment identitari de les comarques del migjorn valencià.

El retard en l’inici de l’acte institucional del Palau de la Generalitat, que  es va allargar més del que estava previst, va desquadrar els horaris i va caldre reajustar-los amb dos objectius: mantindre la programació anunciada amb el documental de 37 minuts programat i assegurar que la retransmissió de la Processó Cívica s’iniciava en el moment en què la Senyera baixava del balcó de l’Ajuntament de València a la plaça. Aquesta és la raó d’haver passat de la retransmissió de l’acte institucional (mentre sonava l’Himne d’Espanya) al documental Ser en la frontera sud.

En cap cas hi va haver intenció de censurar l’Himne d’Espanya, que va sonar íntegre, dues vegades més al llarg de la Processó Cívica.

El Consell Rector lamenta si algun sector de l’audiència s’ha pogut sentir ofés.

Pots estar interessat

Resolució llista provisional persones admeses i excloses borsa SAMC (meteoròleg/a)
Selecció de Personal
25 views
Selecció de Personal
25 views

Resolució llista provisional persones admeses i excloses borsa SAMC (meteoròleg/a)

Comunicació CVMC - jul. 10, 2020

RESOLUCIÓ 10 de juliol de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la llista provisional de les persones admeses i excloses en la borsa de treball convocada per Resolució de 22 de juny de 2020, ordenada d’acord amb l’autobaremació.

Resolució llista definitiva autobaremació i memòria SAMC (Cap Gabinet Tècnic)
Selecció de Personal
72 views
Selecció de Personal
72 views

Resolució llista definitiva autobaremació i memòria SAMC (Cap Gabinet Tècnic)

Comunicació CVMC - jul. 07, 2020

RESOLUCIÓ de 7 de juliol de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la llista de persones admeses i excloses en la borsa de treball convocada per Resolució d’11 de juny de 2020 (cap del Gabinet Tècnic), ordenada d’acord amb l’autobaremació i es publica la puntuació de la memòria.

El Consell d’Informatius presenta el primer informe  semestral al Consell Rector
Premsa
69 views
Premsa
69 views

El Consell d’Informatius presenta el primer informe semestral al Consell Rector

Comunicació CVMC - jul. 03, 2020

El Consell d’Informatius ha presentat hui al Consell Rector el seu primer informe semestral, en compliment del que estableix el reglament que regula aquest òrgan, encarregat de vetlar per la independència dels professionals de la informació en els mitjans públics valencians.

Més d'aquesta categoria