El Consell Rector aprova les bases per a la convocatòria del concurs a la Direcció General

nov. 13, 2019
570 Views
  • Rosa Agost i Manuel Camarasa s’hi han incorporat com a membres de l’òrgan de govern de la CVMC

Burjassot, 13 de novembre de 2019. El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquesta vesprada les bases de la convocatòria del concurs per al lloc de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

El Consell Rector és l’òrgan encarregat de proposar la persona que ha d’ocupar la Direcció General. El procediment comença una vegada es publiquen en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) les bases aprovades hui.  En les bases s’expliciten quines són les funcions de la Direcció General de l’SAMC i s’estableixen els requisits per a poder presentar-se a la convocatòria.

Les persones candidates han d’acreditar, entre altres requisits, experiència professional en el món de la comunicació en tots els seus àmbits i experiència en la gestió en funcions d’administració, alta direcció, control o assessorament. A més, han de conéixer, d’una banda, les dues llengües cooficials de la Comunitat Valenciana, i d’una altra, el context social, cultural, econòmic i polític de la Comunitat Valenciana, així com la normativa aplicable tant a la CVMC com a l’SAMC.

Es crearà una Comissió de Valoració integrada per cinc membres del Consell Rector, incloent el president. Les sol·licituds presentades seran analitzades per aquesta Comissió, que seleccionarà un màxim de tres persones candidates, que passaran a la segona fase, que consistirà en una entrevista realitzada pel Consell Rector, on hauran d’acreditar els requisits exigits en la convocatòria.

Una novetat respecte al procediment anterior és que el projecte que s’ha de lliurar en la primera fase tindrà una extensió màxima de 10 fulls. Posteriorment, les tres persones que passen a la segona fase disposaran d’un termini de 15 dies per a desenvolupar-lo i lliurar un document amb un màxim de 50 fulls.

En la valoració final, el projecte suposarà el 50% i el currículum, junt amb l’entrevista, un altre 50%.

Finalitzat el procediment,  el Consell Rector seleccionarà la persona candidata per una majoria de tres cinquens, la qual haurà de comparéixer davant de les Corts.

Totes les persones i institucions implicades en aquest procés es comprometran a garantir l’absoluta confidencialitat de totes les dades personals i professionals dels candidats i candidates. A més, es comprometen a mantindre en l’àmbit de la Comissió de Valoració el nom de les persones no seleccionades i a fer públic únicament el nom del candidat seleccionat o la candidata seleccionada.

D’altra banda, Rosa Agost, la vocal a proposta del Consell de la Ciutadania, i Manuel Camarasa, membre en representació de les organitzacions sindicals de la CVMC, han assistit hui a la primera reunió com a membres del Consell Rector.

 

Pots estar interessat

Resolució llista definitiva autobaremació i memòria per al lloc de Subdirecció  Informatius Diaris de l’SAMC
Selecció de Personal
69 views
Selecció de Personal
69 views

Resolució llista definitiva autobaremació i memòria per al lloc de Subdirecció Informatius Diaris de l’SAMC

Comunicació CVMC - jul. 26, 2021

Llista de persones admeses i excloses en la borsa de treball per a la categoria de Subdirecció d’Informatius Diaris de l'SAMC, ordenada d’acord amb l’autobaremació i es publica la puntuació de la memòria.

Resolució llista provisional autobaremació SAMC subdirecció informatius diaris
Selecció de Personal
115 views
Selecció de Personal
115 views

Resolució llista provisional autobaremació SAMC subdirecció informatius diaris

Comunicació CVMC - jul. 16, 2021

Publicació de la llista provisional de les persones admeses i excloses en la borsa de treball de la categorria Subdirecció d’Informatius Diaris.

Convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball de la categoria de Subdirecció d’Informatius Diaris
Selecció de Personal
453 views
Selecció de Personal
453 views

Convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball de la categoria de Subdirecció d’Informatius Diaris

Comunicació CVMC - jul. 05, 2021

Convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball de Subdirecció d’Informatius Diaris, composició de la comissió, criteris de valoració, sol·licitud d'inscripció i preguntes freqüents.

Més d'aquesta categoria