El Consell Rector aprova l’avantprojecte de pressupostos que estima en 56 milions d’euros l’aportació de la Generalitat

set. 26, 2019
302 Views

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquest matí l’avantprojecte de pressupostos per a l’any 2020. L’avantprojecte ha de presentar-se abans del dia 30 de setembre, segons l’orde d’elaboració de pressupostos de la Generalitat.

En concret, l’avantprojecte de pressupostos de la CVMC consigna la suma de 56.018.598 d’euros com a subvenció de la Generalitat, la qual cosa suposa un increment de 127.265 euros respecte del 2019. D’aquest pressupost, un total de 51.028.962 euros es destinaran a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC). Enguany, la CVMC ha disposat d’un pressupost de 55.891.333 euros, dels quals 52.634.398 euros han anat a cobrir les despeses de l’SAMC.

En aquest pressupost, la partida destinada a personal es manté sense increment respecte a la de 2019 i, segons l’avantprojecte, poc més de 2 milions estan previstos per a inversions en infraestructures i tecnologia. A més, els comptes preveuen una despesa de 20 milions que aniran destinats a continguts tant per a la televisió com per a la ràdio d’À Punt.

Es tracta d’un avantprojecte de pressupostos dissenyat per a ajustar-se a la subvenció que la plataforma de mitjans públics valencians rep de la Generalitat i davant la incertesa que suposa el fet de no tindre les dades dels Pressupostos Generals de l’Estat.

Aquest avantprojecte de pressupostos s’enviarà al govern de la Generalitat per a la seua inclusió, si és el cas, en el projecte de pressupostos de la GVA de 2020.

Pots estar interessat

Resolució publicació puntuació provisional SAMC (huité requeriment)
Selecció de Personal
75 views
Selecció de Personal
75 views

Resolució publicació puntuació provisional SAMC (huité requeriment)

Comunicació CVMC - juny 01, 2020

RESOLUCIÓ d’1 de juny de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació provisional de les persones la baremació de la qual ha sigut revisada pertanyents a diverses borses de treball convocades per Resolució d’1 de setembre de 2017 (huité requeriment)

El Consell Rector aprova la continuació dels programes religiosos en À Punt
Premsa
70 views
Premsa
70 views

El Consell Rector aprova la continuació dels programes religiosos en À Punt

Comunicació CVMC - maig 29, 2020

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha acordat aquest matí la continuació de l’emissió dels programes de tipus religiós mentre duren les restriccions de mobilitat de la ciutadania i els límits d’aforament en els recintes on se celebren les misses.

Crida d’À Punt per a la producció de formats d’entreteniment relacionats amb el turisme 2020
Projectes
131 views
Projectes
131 views

Crida d’À Punt per a la producció de formats d’entreteniment relacionats amb el turisme 2020

Comunicació CVMC - maig 21, 2020

Burjassot, 21 de maig de 2020. La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana (SAMC) vol activar el conveni signat per a la Promoció…

Més d'aquesta categoria