El Consell Rector aprova l’avantprojecte de pressupostos que estima en 56 milions d’euros l’aportació de la Generalitat

set. 26, 2019
226 Views

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquest matí l’avantprojecte de pressupostos per a l’any 2020. L’avantprojecte ha de presentar-se abans del dia 30 de setembre, segons l’orde d’elaboració de pressupostos de la Generalitat.

En concret, l’avantprojecte de pressupostos de la CVMC consigna la suma de 56.018.598 d’euros com a subvenció de la Generalitat, la qual cosa suposa un increment de 127.265 euros respecte del 2019. D’aquest pressupost, un total de 51.028.962 euros es destinaran a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC). Enguany, la CVMC ha disposat d’un pressupost de 55.891.333 euros, dels quals 52.634.398 euros han anat a cobrir les despeses de l’SAMC.

En aquest pressupost, la partida destinada a personal es manté sense increment respecte a la de 2019 i, segons l’avantprojecte, poc més de 2 milions estan previstos per a inversions en infraestructures i tecnologia. A més, els comptes preveuen una despesa de 20 milions que aniran destinats a continguts tant per a la televisió com per a la ràdio d’À Punt.

Es tracta d’un avantprojecte de pressupostos dissenyat per a ajustar-se a la subvenció que la plataforma de mitjans públics valencians rep de la Generalitat i davant la incertesa que suposa el fet de no tindre les dades dels Pressupostos Generals de l’Estat.

Aquest avantprojecte de pressupostos s’enviarà al govern de la Generalitat per a la seua inclusió, si és el cas, en el projecte de pressupostos de la GVA de 2020.

Pots estar interessat

Rosa Yagüe, la nova vocal del Consell Rector, s’incorpora  hui al màxim òrgan de govern de la CVMC
Premsa
33 views
Premsa
33 views

Rosa Yagüe, la nova vocal del Consell Rector, s’incorpora hui al màxim òrgan de govern de la CVMC

Comunicació CVMC - des. 13, 2019

Rosa Yagüe, doctora en Economia per la Universitat de València, s’ha incorporat hui al Consell Rector, després d’haver sigut elegida per les Corts a proposta dels grups parlamentaris.

El Consell Rector desenvolupa alguns aspectes del procés per a la selecció de la Direcció General de l’SAMC
Premsa
103 views
Premsa
103 views

El Consell Rector desenvolupa alguns aspectes del procés per a la selecció de la Direcció General de l’SAMC

Comunicació CVMC - nov. 28, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat un document on es detallen alguns aspectes que afecten el procés de la selecció de la direcció general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

S’aprova l’Oferta Pública d’Ocupació de l’SAMC a falta de l’informe de la Direcció General de Pressupostos
Premsa
133 views
Premsa
133 views

S’aprova l’Oferta Pública d’Ocupació de l’SAMC a falta de l’informe de la Direcció General de Pressupostos

Comunicació CVMC - nov. 28, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha acordat l’aprovació de l’Oferta Pública d’Ocupació (OPO) de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC)

Més d'aquesta categoria