El Consell Rector aprova l’avantprojecte de pressupostos que estima en 56 milions d’euros l’aportació de la Generalitat

set. 26, 2019
160 Views

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquest matí l’avantprojecte de pressupostos per a l’any 2020. L’avantprojecte ha de presentar-se abans del dia 30 de setembre, segons l’orde d’elaboració de pressupostos de la Generalitat.

En concret, l’avantprojecte de pressupostos de la CVMC consigna la suma de 56.018.598 d’euros com a subvenció de la Generalitat, la qual cosa suposa un increment de 127.265 euros respecte del 2019. D’aquest pressupost, un total de 51.028.962 euros es destinaran a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC). Enguany, la CVMC ha disposat d’un pressupost de 55.891.333 euros, dels quals 52.634.398 euros han anat a cobrir les despeses de l’SAMC.

En aquest pressupost, la partida destinada a personal es manté sense increment respecte a la de 2019 i, segons l’avantprojecte, poc més de 2 milions estan previstos per a inversions en infraestructures i tecnologia. A més, els comptes preveuen una despesa de 20 milions que aniran destinats a continguts tant per a la televisió com per a la ràdio d’À Punt.

Es tracta d’un avantprojecte de pressupostos dissenyat per a ajustar-se a la subvenció que la plataforma de mitjans públics valencians rep de la Generalitat i davant la incertesa que suposa el fet de no tindre les dades dels Pressupostos Generals de l’Estat.

Aquest avantprojecte de pressupostos s’enviarà al govern de la Generalitat per a la seua inclusió, si és el cas, en el projecte de pressupostos de la GVA de 2020.

Pots estar interessat

El Consell Rector aprova les bases per a la convocatòria del concurs a la Direcció General
Premsa
66 views
Premsa
66 views

El Consell Rector aprova les bases per a la convocatòria del concurs a la Direcció General

Comunicació CVMC - nov. 13, 2019

Rosa Agost i Manuel Camarasa s’hi han incorporat com a membres de l’òrgan de govern de la CVMC. En la reunió s'han aprovat les bases de la convocatòria del concurs per al lloc de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

La CVMC va donar explicacions a les Corts sobre les conclusions de l’informe de la Sindicatura de Comptes
Premsa
93 views
Premsa
93 views

La CVMC va donar explicacions a les Corts sobre les conclusions de l’informe de la Sindicatura de Comptes

Comunicació CVMC - oct. 31, 2019

Corporació valenciana de Mitjans de Comunicació i de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC). En l’informe la Sindicatura no comparteix l’opinió de la CVMC que va al·legar que els pressupostos de la CVMC i de l’SAMC s’haurien de considerar de forma conjunta i no de forma separada com fa l’informe.

El Consell Rector aprova l’oferta pública d’ocupació per a l’any 2019
Premsa
266 views
Premsa
266 views

El Consell Rector aprova l’oferta pública d’ocupació per a l’any 2019

Comunicació CVMC - oct. 11, 2019

El Consell Rector ha aprovat aquest matí l’oferta pública d’ocupació per al 2019 de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). L’oferta comprén un total de 59 llocs de treball de la CVMC, distribuïts en 18 categories laborals.

Més d'aquesta categoria