El Consell Rector aprova el Pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees

maig 06, 2019
185 Views

El Consell Rector ha aprovat el pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees que inclou debats dels candidats de les principals ciutats de la Comunitat Valenciana, entrevistes i informació diària de la campanya.

D’altra banda, un altre punts de l’ordre del dia de la reunió de hui del Consell Rector ha sigut el sorteig per determinar els membres de l’esmentat òrgan que hauran de deixar el càrrec en 6 mesos i que són Mar Iglesias, Vicente Cutanda, Rafael Xambó i Marc Pallarès.

Segons la llei de creació del mitjans de comunicació públics, el Consell Rector ha de renovar-se parcialment cada tres anys. En aquesta primera renovació s’ha de canviar una de les dues membres del Consell Rector per la quota corresponent al Consell Audiovisual de la Comunitat Valenciana i tres dels membres de la quota per les Corts. Cal afegir que existeix la possibilitat que siguen novament elegits per al càrrec

En tot cas, els membres romandran en el seu càrrec fins que el Consell Audiovisual d’una banda i d’altra el Ple de Les Corts, per majoria de dos terços en primera votació, trien les persones que formaran part del màxim òrgan d’administració de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

L’avaluació de la directora general és un altre tema que s’ha tractat a la reunió i que s’emmarca dins el procés previst en els contractes del personal directiu i és una de les funcions del Consell Rector. Un procés les conclusions del qual es coneixeran a finals de juny.

Pots estar interessat

El Consell Rector ha avaluat la gestió de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació
Premsa
51 views
Premsa
51 views

El Consell Rector ha avaluat la gestió de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació

Comunicació CVMC - jul. 17, 2019

El Consell Rector ha finalitzat hui l’informe d’avaluació de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC). En l’avaluació s’ha tingut en compte la gestió de la Direcció General durant els anys 2017 i 2018. De cara al futur les avaluacions es faran amb una periodicitat anual.

El Consell Rector aprova la programació  d’À Punt per a la propera temporada
Premsa
79 views
Premsa
79 views

El Consell Rector aprova la programació d’À Punt per a la propera temporada

Comunicació CVMC - jul. 10, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat hui la proposta de programació per a la pròxima temporada dels mitjans de comunicació públics.

El Consell de la Ciutadania acorda proposar Rosa Agost com a membre del Consell Rector
Premsa
92 views
Premsa
92 views

El Consell de la Ciutadania acorda proposar Rosa Agost com a membre del Consell Rector

Comunicació CVMC - jul. 09, 2019

El Consell de la Ciutadania va estudiar ahir les candidatures presentades per a formar part del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) per a cobrir la plaça que ha de proposar aquest òrgan de participació ciutadana. Després d’estudiar-ne les candidatures, acordà proposar Rosa Agost Canós per a ocupar la plaça esmentada.

Més d'aquesta categoria