El Consell Rector aprova el Pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees

maig 06, 2019
598 Views

El Consell Rector ha aprovat el pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees que inclou debats dels candidats de les principals ciutats de la Comunitat Valenciana, entrevistes i informació diària de la campanya.

D’altra banda, un altre punts de l’ordre del dia de la reunió de hui del Consell Rector ha sigut el sorteig per determinar els membres de l’esmentat òrgan que hauran de deixar el càrrec en 6 mesos i que són Mar Iglesias, Vicente Cutanda, Rafael Xambó i Marc Pallarès.

Segons la llei de creació del mitjans de comunicació públics, el Consell Rector ha de renovar-se parcialment cada tres anys. En aquesta primera renovació s’ha de canviar una de les dues membres del Consell Rector per la quota corresponent al Consell Audiovisual de la Comunitat Valenciana i tres dels membres de la quota per les Corts. Cal afegir que existeix la possibilitat que siguen novament elegits per al càrrec

En tot cas, els membres romandran en el seu càrrec fins que el Consell Audiovisual d’una banda i d’altra el Ple de Les Corts, per majoria de dos terços en primera votació, trien les persones que formaran part del màxim òrgan d’administració de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

L’avaluació de la directora general és un altre tema que s’ha tractat a la reunió i que s’emmarca dins el procés previst en els contractes del personal directiu i és una de les funcions del Consell Rector. Un procés les conclusions del qual es coneixeran a finals de juny.

Pots estar interessat

Resolució publicació puntuació provisional CVMC (Fase 7)
Selecció de Personal
27 views
Selecció de Personal
27 views

Resolució publicació puntuació provisional CVMC (Fase 7)

Comunicació CVMC - set. 23, 2020

RESOLUCIÓ de 23 de setembre de 2020, del president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació provisional de les persones la baremació de les quals ha sigut revisada pertanyents a diverses borses de treball temporal (Fase 7).

El Consell Rector aprova l’avantprojecte  de pressupostos del 2021
Premsa
85 views
Premsa
85 views

El Consell Rector aprova l’avantprojecte de pressupostos del 2021

Comunicació CVMC - set. 15, 2020

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquest matí l’avantprojecte de pressupostos per a l’any 2021. La CVMC inclou en els comptes previstos per a l’any vinent una subvenció de la Generalitat Valenciana de 58.297.335 d’euros,

Resolució publicació novè requeriment borsa SAMC
Selecció de Personal
236 views
Selecció de Personal
236 views

Resolució publicació novè requeriment borsa SAMC

Comunicació CVMC - set. 11, 2020

Requeriment de documentació a les persones indicades de les borses de Periodistes redactor/a, Periodista esportiu i Operador/a d'equip per a Alacant, Burjassot, Castelló i Madrid

Més d'aquesta categoria