El Consell Rector aprova el Pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees

maig 06, 2019
473 Views

El Consell Rector ha aprovat el pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees que inclou debats dels candidats de les principals ciutats de la Comunitat Valenciana, entrevistes i informació diària de la campanya.

D’altra banda, un altre punts de l’ordre del dia de la reunió de hui del Consell Rector ha sigut el sorteig per determinar els membres de l’esmentat òrgan que hauran de deixar el càrrec en 6 mesos i que són Mar Iglesias, Vicente Cutanda, Rafael Xambó i Marc Pallarès.

Segons la llei de creació del mitjans de comunicació públics, el Consell Rector ha de renovar-se parcialment cada tres anys. En aquesta primera renovació s’ha de canviar una de les dues membres del Consell Rector per la quota corresponent al Consell Audiovisual de la Comunitat Valenciana i tres dels membres de la quota per les Corts. Cal afegir que existeix la possibilitat que siguen novament elegits per al càrrec

En tot cas, els membres romandran en el seu càrrec fins que el Consell Audiovisual d’una banda i d’altra el Ple de Les Corts, per majoria de dos terços en primera votació, trien les persones que formaran part del màxim òrgan d’administració de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

L’avaluació de la directora general és un altre tema que s’ha tractat a la reunió i que s’emmarca dins el procés previst en els contractes del personal directiu i és una de les funcions del Consell Rector. Un procés les conclusions del qual es coneixeran a finals de juny.

Pots estar interessat

El Consell Rector aprova l’oferta pública d’ocupació per a l’any 2019
Premsa
152 views
Premsa
152 views

El Consell Rector aprova l’oferta pública d’ocupació per a l’any 2019

Comunicació CVMC - oct. 11, 2019

El Consell Rector ha aprovat aquest matí l’oferta pública d’ocupació per al 2019 de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). L’oferta comprén un total de 59 llocs de treball de la CVMC, distribuïts en 18 categories laborals.

El Consell de la Ciutadania presenta a Alacant  el primer informe del 2019
Premsa
71 views
Premsa
71 views

El Consell de la Ciutadania presenta a Alacant el primer informe del 2019

Comunicació CVMC - oct. 10, 2019

El pròxim dimecres, 16 d’octubre a les 11:30, el Consell de la Ciutadania, òrgan assessor en matèria de continguts de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, presentarà a la premsa l’Informe del primer semestre de 2019 sobre À Punt Mèdia.

El Consell Rector aprova l’avantprojecte de pressupostos que estima en 56 milions d’euros l’aportació de la Generalitat
Premsa
99 views
Premsa
99 views

El Consell Rector aprova l’avantprojecte de pressupostos que estima en 56 milions d’euros l’aportació de la Generalitat

Comunicació CVMC - set. 26, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquest matí l’avantprojecte de pressupostos per a l’any 2020. L’avantprojecte ha de presentar-se abans del dia 30 de setembre, segons l’orde d’elaboració de pressupostos de la Generalitat

Més d'aquesta categoria