Consell de la Ciutanadania

El Consell de la Ciutadania acorda proposar Rosa Agost com a membre del Consell Rector

jul. 09, 2019
377 Views

Burjassot, 9-07-2019. El Consell de la Ciutadania va estudiar ahir les candidatures presentades per a formar part del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) per a cobrir la plaça que ha de proposar aquest òrgan de participació ciutadana. Després d’estudiar-ne les candidatures, acordà proposar Rosa Agost Canós per a ocupar la plaça esmentada.

Rosa María Agost Canós és professora titular del Departament de Traducció i Comunicació de la Universitat Jaume I, i és autora de nombrosos estudis publicats en reconegudes revistes de l’àmbit de la traducció. Ha sigut degana de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de l’UJI. Coneix de ben prop el model i els principis bàsics de l’ens perquè va formar part de la primera comissió que elaborà un informe sobre model de llengua dels mitjans públics valencians, i va formar part de la comissió de redacció del llibre d’estil.

Agost ha comentat que és molt conscient que està en el Consell Rector com a representant del Consell de la Ciutadania i, per tant, “com a representant de les diferents sensibilitats de tots els valencians i les valencianes”. Segons Agost, “el fet de viure en un poble com Borriol, de les comarques de Castelló, suposa que pot aportar una visió complementària al Consell Rector i, com que ha treballat amb temes relacionats amb la justícia social, té molt en compte aspectes, com ara la igualtat, l’accessibilitat i la diversitat”. D’altra banda, destaca el seu profund coneixement del món de la televisió, ja que va desenvolupar la tesi sobre comunicació basada en la investigació de televisions nacionals i estrangeres.

Rosa Agost Canos
Rosa Agost Canos

Abans del nomenament, Rosa Agost haurà de comparéixer en audiència pública davant de la comissió de radiotelevisió valenciana i de l’espai audiovisual de les Corts que ha d’informar-ne de la idoneïtat i de la no-incompatibilitat per a l’exercici del càrrec.

A més, el Consell de la Ciutadania ha fet una pausa en la reunió per a afegir-se a la convocatòria feminista que ha tingut lloc hui a les 18:00 hores a la porta dels ajuntaments en contra de les violències masclistes, amb els lemes “Tens 15 minuts, no tardes que em toca a mi” “Uneix-te contra La Jauría”. Els ttreballadors i les treballadores, així com el Consell de la Ciutadania i membres del Consell Rector, han donat suport a la convocatòria a proposta del Consell de la Ciutadania, i han eixit a la porta del Centre de Produccions de Programes de Burjassot per a participar-hi

El Consell de la Ciutadania és l’òrgan assessor en matèria de programació i de continguts de la CVMC. Entre les funcions que té hi ha assistir el Consell Rector i la Direcció General per a definir i avaluar les polítiques i estratègies de la programació dels diversos mitjans i serveis de la Corporació. A més, té com a missió oferir la perspectiva de les diferents audiències, i identificar qüestions i demandes que puguen ser rellevants perquè les considere el Consell Rector.

Pots estar interessat

El Consell Rector convoca les eleccions al  Consell d’Informatius d’À Punt
Premsa
45 views
Premsa
45 views

El Consell Rector convoca les eleccions al Consell d’Informatius d’À Punt

Comunicació CVMC - set. 20, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) acorda convocar el dilluns 23 de setembre les eleccions al Consell d’Informatius, i ha aprovat el calendari per a dur a terme el procés electoral.

El Consell Rector aprova les modificacions pressupostàries escaients
Premsa
157 views
Premsa
157 views

El Consell Rector aprova les modificacions pressupostàries escaients

Comunicació CVMC - ag. 30, 2019

El Consell Rector s’ha reunit hui al CP de Burjassot. Entre els temes que hi ha tractat, destaca l’acord d’iniciar el procediment de l’ampliació de capital per compensació de deutes interns entre la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). Aquest acord tracta d’esmenar una de les excepcions que va posar de manifest l’informe d’auditoria.

Resolució publicació puntuació definitiva i persones candidates borsa SAMC (seté requeriment)
Selecció de Personal
348 views
Selecció de Personal
348 views

Resolució publicació puntuació definitiva i persones candidates borsa SAMC (seté requeriment)

Comunicació CVMC - ag. 19, 2019

RESOLUCIÓ de 19 d’agost de 2019, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació definitiva de les persones la baremació de la qual ha sigut revisada pertanyents a diverses borses de treball convocades per Resolució d’1 de setembre de 2017 i s’aprova la llista de les persones candidates per a la provisió temporal dels llocs oferits (seté requeriment)

Més d'aquesta categoria