Dues candidatures passen a la segona fase del procés de selecció de la Direcció General d’À Punt

gen. 17, 2020
248 Views

Burjassot, 17 de gener de 2020. La comissió de valoració del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha seleccionat dues candidatures de les deu que s’havien presentat al procés de selecció de la Direcció General d’À Punt Mèdia.

Les persones i les institucions implicades en el procés de selecció de la Direcció General s’han compromés a garantir l’absoluta confidencialitat de les dades personals i professionals de les persones candidates, segons s’exigeix en les bases. La CVMC ha mantingut la confidencialitat des de l’inici del procés. Per tant, des de l’ens només es farà públic el nom de la persona seleccionada pel Consell Rector una vegada finalitze el concurs.

Aquest matí la comissió de valoració ha comunicat a la resta de membres del Consell Rector la selecció de les dues candidatures que passaran a la segona fase. Per a dur a terme la selecció, la comissió ha valorat tant els currículums de les candidatures presentades com el projecte d’actuació per a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana en els pròxims tres anys.

Hui també s’ha comunicat a les dues persones seleccionades que disposaran d’un termini de 15 dies naturals, comptadors a partir de demà, 18 de gener de 2020, per a desenvolupar el seu projecte, que ha de tindre un màxim de 50 fulls. Una vegada finalitzat el termini, el Consell Rector valorarà el projecte desenvolupat i el currículum i citarà les dues persones seleccionades per la comissió de valoració per a una entrevista. En la valoració final, el projecte representarà un 50% i el currículum juntament amb l’entrevista, un altre 50%.

Per últim, el Consell Rector farà la proposta de la persona candidata, que haurà de comparéixer davant la comissió corresponent de les Corts.

D’altra banda, en la reunió de hui el Consell Rector també ha analitzat els suggeriments aportats en l’informe del Consell de la Ciutadania, corresponent al primer trimestre de 2019, per a tindre’ls en compte a l’hora de fixar les línies estratègiques de la programació d’À Punt Mèdia.

Finalment, el president i el secretari del Consell d’Informatius, Ricard Cobo i Benjamín Marín, han acudit a la reunió per tal de presentar-se als membres del Consell Rector i han fixat una reunió de treball per al mes de febrer.

Pots estar interessat

Crida d’À Punt per a la producció de formats d’entreteniment relacionats amb el turisme 2020
Projectes
26 views
Projectes
26 views

Crida d’À Punt per a la producció de formats d’entreteniment relacionats amb el turisme 2020

Comunicació CVMC - maig 21, 2020

Burjassot, 21 de maig de 2020. La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana (SAMC) vol activar el conveni signat per a la Promoció…

Resolució de la crida per a l’adquisició de drets i participació en obres audiovisuals no finalitzades
Projectes
94 views
Projectes
94 views

Resolució de la crida per a l’adquisició de drets i participació en obres audiovisuals no finalitzades

Comunicació CVMC - maig 06, 2020

Consulta lels projectes preseleccionats per l'SAMC,

La CVMC i l’SAMC s’uneixen al dol oficial decretat per a  demà diumenge per la Generalitat
Premsa
129 views
Premsa
129 views

La CVMC i l’SAMC s’uneixen al dol oficial decretat per a demà diumenge per la Generalitat

Comunicació CVMC - abr. 18, 2020

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) s’adhereixen al dol oficial decretat pel Consell per les víctimes de la pandèmia.

Més d'aquesta categoria