Dues candidatures passen a la segona fase del procés de selecció de la Direcció General d’À Punt

gen. 17, 2020
399 Views

Burjassot, 17 de gener de 2020. La comissió de valoració del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha seleccionat dues candidatures de les deu que s’havien presentat al procés de selecció de la Direcció General d’À Punt Mèdia.

Les persones i les institucions implicades en el procés de selecció de la Direcció General s’han compromés a garantir l’absoluta confidencialitat de les dades personals i professionals de les persones candidates, segons s’exigeix en les bases. La CVMC ha mantingut la confidencialitat des de l’inici del procés. Per tant, des de l’ens només es farà públic el nom de la persona seleccionada pel Consell Rector una vegada finalitze el concurs.

Aquest matí la comissió de valoració ha comunicat a la resta de membres del Consell Rector la selecció de les dues candidatures que passaran a la segona fase. Per a dur a terme la selecció, la comissió ha valorat tant els currículums de les candidatures presentades com el projecte d’actuació per a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana en els pròxims tres anys.

Hui també s’ha comunicat a les dues persones seleccionades que disposaran d’un termini de 15 dies naturals, comptadors a partir de demà, 18 de gener de 2020, per a desenvolupar el seu projecte, que ha de tindre un màxim de 50 fulls. Una vegada finalitzat el termini, el Consell Rector valorarà el projecte desenvolupat i el currículum i citarà les dues persones seleccionades per la comissió de valoració per a una entrevista. En la valoració final, el projecte representarà un 50% i el currículum juntament amb l’entrevista, un altre 50%.

Per últim, el Consell Rector farà la proposta de la persona candidata, que haurà de comparéixer davant la comissió corresponent de les Corts.

D’altra banda, en la reunió de hui el Consell Rector també ha analitzat els suggeriments aportats en l’informe del Consell de la Ciutadania, corresponent al primer trimestre de 2019, per a tindre’ls en compte a l’hora de fixar les línies estratègiques de la programació d’À Punt Mèdia.

Finalment, el president i el secretari del Consell d’Informatius, Ricard Cobo i Benjamín Marín, han acudit a la reunió per tal de presentar-se als membres del Consell Rector i han fixat una reunió de treball per al mes de febrer.

Pots estar interessat

Resolució publicació puntuació definitiva i persones candidates bolsa SAMC (meteorologia)
Selecció de Personal
87 views
Selecció de Personal
87 views

Resolució publicació puntuació definitiva i persones candidates bolsa SAMC (meteorologia)

Comunicació CVMC - ag. 06, 2020

RESOLUCIÓ de 6 d’agost de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació definitiva de les persones la baremació de la qual ha sigut revisada pertanyents a la borsa de treball convocada per Resolució de 22 de juny de 2020 i s’aprova la llista de les persones candidates per a la provisió temporal dels llocs oferits

Resolució llista persones candidates SAMC (Cap Gabinet Tècnic)
Selecció de Personal
82 views
Selecció de Personal
82 views

Resolució llista persones candidates SAMC (Cap Gabinet Tècnic)

Comunicació CVMC - ag. 05, 2020

RESOLUCIÓ de 5 d’agost de 2020, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual s’aprova amb caràcter definitiu la llista de persones que integren la borsa de treball convocada per Resolució per Resolució d’11 de juny 2020 (cap del Gabinet Tècnic).

Resolució publicació puntuació provisional borsa SAMC (meteorologia)
Selecció de Personal
107 views
Selecció de Personal
107 views

Resolució publicació puntuació provisional borsa SAMC (meteorologia)

Comunicació CVMC - jul. 29, 2020

RESOLUCIÓ de 29 de juliol de 2020, del director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per la qual es dóna publicitat a la puntuació provisional de les persones la baremació de la qual ha sigut revisada pertanyents a la borsa de treball convocada per Resolució de 22 de juny de 2020

Més d'aquesta categoria