Dues candidatures passen a la segona fase del procés de selecció de la Direcció General d’À Punt

gen. 17, 2020
119 Views

Burjassot, 17 de gener de 2020. La comissió de valoració del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha seleccionat dues candidatures de les deu que s’havien presentat al procés de selecció de la Direcció General d’À Punt Mèdia.

Les persones i les institucions implicades en el procés de selecció de la Direcció General s’han compromés a garantir l’absoluta confidencialitat de les dades personals i professionals de les persones candidates, segons s’exigeix en les bases. La CVMC ha mantingut la confidencialitat des de l’inici del procés. Per tant, des de l’ens només es farà públic el nom de la persona seleccionada pel Consell Rector una vegada finalitze el concurs.

Aquest matí la comissió de valoració ha comunicat a la resta de membres del Consell Rector la selecció de les dues candidatures que passaran a la segona fase. Per a dur a terme la selecció, la comissió ha valorat tant els currículums de les candidatures presentades com el projecte d’actuació per a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana en els pròxims tres anys.

Hui també s’ha comunicat a les dues persones seleccionades que disposaran d’un termini de 15 dies naturals, comptadors a partir de demà, 18 de gener de 2020, per a desenvolupar el seu projecte, que ha de tindre un màxim de 50 fulls. Una vegada finalitzat el termini, el Consell Rector valorarà el projecte desenvolupat i el currículum i citarà les dues persones seleccionades per la comissió de valoració per a una entrevista. En la valoració final, el projecte representarà un 50% i el currículum juntament amb l’entrevista, un altre 50%.

Per últim, el Consell Rector farà la proposta de la persona candidata, que haurà de comparéixer davant la comissió corresponent de les Corts.

D’altra banda, en la reunió de hui el Consell Rector també ha analitzat els suggeriments aportats en l’informe del Consell de la Ciutadania, corresponent al primer trimestre de 2019, per a tindre’ls en compte a l’hora de fixar les línies estratègiques de la programació d’À Punt Mèdia.

Finalment, el president i el secretari del Consell d’Informatius, Ricard Cobo i Benjamín Marín, han acudit a la reunió per tal de presentar-se als membres del Consell Rector i han fixat una reunió de treball per al mes de febrer.

Pots estar interessat

La CVMC i la SAMC presenten el  primer pla d’igualtat els treballadors i treballadores
Premsa
15 views
Premsa
15 views

La CVMC i la SAMC presenten el primer pla d’igualtat els treballadors i treballadores

Comunicació CVMC - febr. 28, 2020

Hui s’ha presentat el primer Pla d’Igualtat de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC), en un acte de caràcter intern que s’ha celebrat al saló d’actes del Centre de Producció de Programes a Burjassot. A l’acte han assistit a més de la plantilla, el Consell Rector, el Consell d’Informatius i Julia Sevilla i José Reig, presidenta i membre del Consell de la Ciutadania, respectivament.

El Consell Rector aprova per unanimitat  el Pla de Igualtat de la CVMC
Premsa
92 views
Premsa
92 views

El Consell Rector aprova per unanimitat el Pla de Igualtat de la CVMC

Comunicació CVMC - febr. 14, 2020

El Consell Rector ha aprovat per unanimitat hui el Pla d’Igualtat, per als anys 2020 al 2023, de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC)

El Consell Rector proposa Alfred Costa com a  nou Director General d’À Punt
Premsa
170 views
Premsa
170 views

El Consell Rector proposa Alfred Costa com a nou Director General d’À Punt

Comunicació CVMC - febr. 05, 2020

El ple del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha decidit proposar Alfred Costa com a nou Director General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

Més d'aquesta categoria