Dues candidatures passen a la segona fase del procés de selecció de la Direcció General d’À Punt

gen. 17, 2020
560 Views

Burjassot, 17 de gener de 2020. La comissió de valoració del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha seleccionat dues candidatures de les deu que s’havien presentat al procés de selecció de la Direcció General d’À Punt Mèdia.

Les persones i les institucions implicades en el procés de selecció de la Direcció General s’han compromés a garantir l’absoluta confidencialitat de les dades personals i professionals de les persones candidates, segons s’exigeix en les bases. La CVMC ha mantingut la confidencialitat des de l’inici del procés. Per tant, des de l’ens només es farà públic el nom de la persona seleccionada pel Consell Rector una vegada finalitze el concurs.

Aquest matí la comissió de valoració ha comunicat a la resta de membres del Consell Rector la selecció de les dues candidatures que passaran a la segona fase. Per a dur a terme la selecció, la comissió ha valorat tant els currículums de les candidatures presentades com el projecte d’actuació per a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana en els pròxims tres anys.

Hui també s’ha comunicat a les dues persones seleccionades que disposaran d’un termini de 15 dies naturals, comptadors a partir de demà, 18 de gener de 2020, per a desenvolupar el seu projecte, que ha de tindre un màxim de 50 fulls. Una vegada finalitzat el termini, el Consell Rector valorarà el projecte desenvolupat i el currículum i citarà les dues persones seleccionades per la comissió de valoració per a una entrevista. En la valoració final, el projecte representarà un 50% i el currículum juntament amb l’entrevista, un altre 50%.

Per últim, el Consell Rector farà la proposta de la persona candidata, que haurà de comparéixer davant la comissió corresponent de les Corts.

D’altra banda, en la reunió de hui el Consell Rector també ha analitzat els suggeriments aportats en l’informe del Consell de la Ciutadania, corresponent al primer trimestre de 2019, per a tindre’ls en compte a l’hora de fixar les línies estratègiques de la programació d’À Punt Mèdia.

Finalment, el president i el secretari del Consell d’Informatius, Ricard Cobo i Benjamín Marín, han acudit a la reunió per tal de presentar-se als membres del Consell Rector i han fixat una reunió de treball per al mes de febrer.

Pots estar interessat

Resolució llista definitiva autobaremació i memòria per al lloc de Subdirecció  Informatius Diaris de l’SAMC
Selecció de Personal
69 views
Selecció de Personal
69 views

Resolució llista definitiva autobaremació i memòria per al lloc de Subdirecció Informatius Diaris de l’SAMC

Comunicació CVMC - jul. 26, 2021

Llista de persones admeses i excloses en la borsa de treball per a la categoria de Subdirecció d’Informatius Diaris de l'SAMC, ordenada d’acord amb l’autobaremació i es publica la puntuació de la memòria.

Resolució llista provisional autobaremació SAMC subdirecció informatius diaris
Selecció de Personal
115 views
Selecció de Personal
115 views

Resolució llista provisional autobaremació SAMC subdirecció informatius diaris

Comunicació CVMC - jul. 16, 2021

Publicació de la llista provisional de les persones admeses i excloses en la borsa de treball de la categorria Subdirecció d’Informatius Diaris.

Convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball de la categoria de Subdirecció d’Informatius Diaris
Selecció de Personal
453 views
Selecció de Personal
453 views

Convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball de la categoria de Subdirecció d’Informatius Diaris

Comunicació CVMC - jul. 05, 2021

Convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball de Subdirecció d’Informatius Diaris, composició de la comissió, criteris de valoració, sol·licitud d'inscripció i preguntes freqüents.

Més d'aquesta categoria