À Punt Logo Media

Correcció d’errades

nov. 09, 2018
81 Views

Correcció d’errades de les resolucions de 17 de gener i 2 de febrer 2018, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per les quals es donen publicitat a les puntuacions definitives de les persones la baremació de la qual ha sigut revisada pertanyents a diverses borses de treball convocades per  Resolució d’1 de setembre de 2017 i s’aprova la llista de les persones candidates per a la provisió temporal dels llocs oferits.

S’ha advertit una errada en la puntuació de CAROLINA NAVARRO GONZÁLEZ, en les borses de Periodista Esportiu/iva de BURJASSOT i ALACANT en la valoració de l’experiència.

S’ha reunit la Comissió de Valoració amb data 7 de novembre de 2018 i ha proposat la correcció que tot seguit s’indica.

Vista la proposta de la Comissió de Valoració es rectifica la valoració de l’experiència que queda en 1,68 punts. La puntuació total que li correspon es de 9,44 punts. A més, queda eliminada de les llista de persones candidates de l’esmentada categoria en les dos localitats.

Burjassot, 9 de novembre de 2018. La directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació: Empar Marco Estellés.

Pots estar interessat

À Punt no té cap pèrdua, ni deute
Premsa
209 views
Premsa
209 views

À Punt no té cap pèrdua, ni deute

Comunicació CVMC - abr. 18, 2019

El Consell Rector afirma que la CVMC compleix el contracte programa que no permet cap endeutament La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) rep una subvenció…

Resolució de la crida  per a l’adquisició de drets i participació  en obres audiovisuals no finalitzades
Projectes
158 views
Projectes
158 views

Resolució de la crida per a l’adquisició de drets i participació en obres audiovisuals no finalitzades

Comunicació CVMC - abr. 12, 2019

Resolució de la crida per a l’adquisició de drets i participació en obres audiovisuals no finalitzades Tal com es va publicar en el web de la Corporació Valenciana de…

El Consell Rector aprova el projecte de reglament del Consell d’Informatius d’À Punt Mèdia
Premsa
430 views
Premsa
430 views

El Consell Rector aprova el projecte de reglament del Consell d’Informatius d’À Punt Mèdia

Comunicació CVMC - març 07, 2019

El consell Rector ha aprovat en la reunió de hui el projecte de reglament del Consell d’informatius de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). Es tracta de la primera fase en l’aprovació del reglament.

Més d'aquesta categoria