À Punt Logo Media

Correcció d’errades

nov. 09, 2018
107 Views

Correcció d’errades de les resolucions de 17 de gener i 2 de febrer 2018, de la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, per les quals es donen publicitat a les puntuacions definitives de les persones la baremació de la qual ha sigut revisada pertanyents a diverses borses de treball convocades per  Resolució d’1 de setembre de 2017 i s’aprova la llista de les persones candidates per a la provisió temporal dels llocs oferits.

S’ha advertit una errada en la puntuació de CAROLINA NAVARRO GONZÁLEZ, en les borses de Periodista Esportiu/iva de BURJASSOT i ALACANT en la valoració de l’experiència.

S’ha reunit la Comissió de Valoració amb data 7 de novembre de 2018 i ha proposat la correcció que tot seguit s’indica.

Vista la proposta de la Comissió de Valoració es rectifica la valoració de l’experiència que queda en 1,68 punts. La puntuació total que li correspon es de 9,44 punts. A més, queda eliminada de les llista de persones candidates de l’esmentada categoria en les dos localitats.

Burjassot, 9 de novembre de 2018. La directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació: Empar Marco Estellés.

Pots estar interessat

El Consell Rector ha avaluat la gestió de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació
Premsa
51 views
Premsa
51 views

El Consell Rector ha avaluat la gestió de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació

Comunicació CVMC - jul. 17, 2019

El Consell Rector ha finalitzat hui l’informe d’avaluació de la Direcció General de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC). En l’avaluació s’ha tingut en compte la gestió de la Direcció General durant els anys 2017 i 2018. De cara al futur les avaluacions es faran amb una periodicitat anual.

El Consell Rector aprova la programació  d’À Punt per a la propera temporada
Premsa
78 views
Premsa
78 views

El Consell Rector aprova la programació d’À Punt per a la propera temporada

Comunicació CVMC - jul. 10, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat hui la proposta de programació per a la pròxima temporada dels mitjans de comunicació públics.

El Consell de la Ciutadania acorda proposar Rosa Agost com a membre del Consell Rector
Premsa
92 views
Premsa
92 views

El Consell de la Ciutadania acorda proposar Rosa Agost com a membre del Consell Rector

Comunicació CVMC - jul. 09, 2019

El Consell de la Ciutadania va estudiar ahir les candidatures presentades per a formar part del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) per a cobrir la plaça que ha de proposar aquest òrgan de participació ciutadana. Després d’estudiar-ne les candidatures, acordà proposar Rosa Agost Canós per a ocupar la plaça esmentada.

Més d'aquesta categoria