Convenis

1. Conveni entre la Conselleria d’Educació,  Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació per tal de promoure en la societat valenciana i, especialment, en l’alumnat, l’educació, la cultura, la divulgació de la investigació, els esports i la normalització del valencià i de les llengües estrangeres, especialment de l’anglès, d’acord amb el Llibre d’Estil i la Carta de Valors de la CVMC. Text del conveni.  Addenda de modificació i pròrroga 

2. Conveni de col·laboración entre l’Institut Valencià de Cultura i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació en l’ámbit de la difusió cultural i del arxiu audiovisual. Text del conveni

3. Conveni marc entre la Universitat Cardenal Herrera-CEU i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació en matèria acadèmica, científica i cultural. Text del conveni

4. Conveni amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, en matèria de transparència, responsabilitat social, participació ciutadana i  cooperació. Text del conveni. Addenda de modificació i pròrroga

5. Conveni marc entre les cinc universitats públiques valencianes i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació en matèria acadèmica, científica i cultural. Text del conveni.

6.  Conveni de col·laboració entre la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i la Universitat Politècnica de València, per a la subtitulació assistida per ordinador en temps real l basada en la intel·ligència artificial, de continguts audiovisuals. Text del conveni

7. Conveni de col·laboració entre l’administració del Consell, a través de la Presidència de la Generalitat, i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, per a la cessió de l’explotació del conjunt documental de l’arxiu audiovisual de l’extinta Radiotelevisió Valenciana, S.A. Text del conveni

8. Acord específic de col·laboració per a la creació d’un  canal d’internet conjunt entre l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. Text del conveni

2018

Conveni amb l’Ajuntament de València (Falles 2018) per tal de difondre i promocionar la música de cantats i grups valencians durant els minuts previs a la disparada de les mascletades oficials de la plaça de l’Ajuntament durant les Falles 2018. Text del conveni.

Conveni amb Easyfairs Iberia sobre la Fira Heroes ComiCon per a la promoció d’À Punt en la Fira Heroes Comic Con i cobertura informativa de la mateixa per part d’À Punt. Text del conveni.

Conveni amb l’AVAMET (Associació Valenciana Meteorologia) amb l’objectiu d’intercanviar informació entre ambdues institucions, incloses les bases de dades meteorològiques i les imatges de càmeres web en temps real. Text del conveni.

Conveni bàsic de col·laboració CRTVG (Radiotelevisió de Galícia) i l’SAMC per assessoraments, intercanvis d’informació i realitzacions, en el camps de la comunicació audiovisual i el desenvolupament de la tecnologia. Text del conveni.

Conveni amb l’Ajuntament de València (Fira de Juliol 2018) per difondre i promocionar humoristes valencians en les activitats programades dins de la Gran Fira de València de 2018. Text del conveni.

Conveni amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies amb el qual s’estableix el marc de col·laboració entre l’SAMC i la xarxa d’emissores de ràdio i televisió municipals, en àrees compartides de continguts, informació, programació, formació i dotació tecnològica. Text del conveni

Document d’adhesió de l’Ajuntament de Pinoso al Conveni entre la SAMC i la FVMP. Text del conveni.

Conveni amb l’Ajuntament de Bunyol per tal de difondre i promocionar la Tomatina 2018. Text del conveni.

Convenis amb universitats per a pràctiques externes dels estudiants:

Universitat Politècnica de València (conveni específic relatiu al Campus de Gandia) que inclou, a més, la promoció de produccions audiovisuals i l’afavoriment de la informació de proximitat en comarques centrals. Text del conveni

Universitat de València. Text del conveni.

Conveni amb UCH-CEU. Text del conveni.

Universitat Miguel Hernández. Text del conveni.

Universitat Jaume I. Text del conveni.

Universitat d’Alacant. Text del conveni.

Conveni amb l’Associació Cultural Jordi el Mussol per difondre i promocionar l’audiovisual educatiu valencià en el marc de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE). Text del conveni.

Convenis individuals amb instituts que imparteixen graus superiors de FP relacionats amb professions del sector audiovisual:

IES Camp de Morvedre (Sagunt). Text del conveni.

IES Henri Matisse (Paterna). Text del conveni.

IES la Marxadella (Torrent). Text del conveni.

IES Vila-roja (Almassora). Text del conveni.

Centre Privat FP Florida. Text del conveni.

Centre de Formació Juan Comenius (València). Text del conveni.

CEU-Instituto Superior de Estudios Profesionales (València). Text del conveni.

Colegio Sagrada Familia –Patronato Juventud Obrera. (València). Text del conveni.

IES Gonzalo Anaya (Xirivella). Text del conveni.

IES Federica Montseny (Burjassot). Text del conveni.

IES Veles e Vents. Text del conveni.

IES Font de Sant Lluis. Text del conveni.

IES Escola d’Art i Superior de Disseny (Alcoi). Text del conveni.

IES Juan de Garay. Text del conveni.

Conveni amb l’Associació Intramurs. amb l’objectiu de difondre i promocionar el Festival Intramurs. Text del conveni.

Conveni amb la Mostra de València i Inciatives Empresarials, Entitat Pública Empresarial amb la finalitat de difondre i promocionar la cultura en el marc de les activitats que tindran lloc durant la 33a edició de la Mostra de València, Cinema del Mediterrani. Text del conveni.

Conveni amb la Diputació de València pel que fa a la cessió de materials i arxius en format audiovisual que formen part dels arxius de la Diputació de València que siguen d’interès per a la seua difusió per part d’À Punt Mèdia. Text del conveni.

Conveni amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la promoció de la llengua i la literatura valencianes, millora de l’ús social del valència i celebració de L’Escriptor de l’AnyText del conveni.

Conveni amb la societat Circuito del Motor y Promoción Deportiva, S.A. (Circuït Ricardo Tormo) per difondre i promocionar l’esport del motor, tant professional com de base, i fomentar la seguretat viària. Text del conveni.

2019

Convenis relatius a la promoció de l’espai infantil “La Colla”:

Parc Infantil de Trànsit Vial Sant Esperit, Gilet a fi de difondre i promocionar l’educació viària i ambiental. Text del conveni.

Museu Ciències Naturals, Onda per tal de difondre i promocionar activitats sobre el món de la natura  i el seu coneixement científic. Text del conveni.

Terra Natura, Benidorm per difondre i promocionar el respecte al medi ambient. Text del conveni.

Turi-Art, València i Sagunt per tal de difondre i promocionar el turisme cultural. Text del conveni.

Temps Actiu Multiaventura, Sant Joan de Moró amb l’objectiu de difondre i promocionar les activitats a l’aire lliure en família i amb respecte a la natura. Text del conveni.

ViuNatura, Figueroles a fi de difondre i promocionar les activitats a l’aire lliure en família i amb respecte a la natura. Text del conveni.

Acord col·laboració SAMC i ADAI SL. Text del conveni

Acord de col·laboració entre la SAMC i la Entidad Municipal de Servicios de La Vall d’Uixó SL Unipersonal (Emsevall, SLU). Text del conveni.

Concert educatiu IES Luís García Berlanga. Text del conveni

Acord cooperació educativa entre SAMC i l’Escola d’art i Superior de Disseny de València. Text del conveni

Conveni col·laboració SAMC i Fundació Ateneu de València. Expoforum. Text del Conveni

Concert educatiu amb CIPF Casa de la Misericòrdia. Text del conveni

Conveni amb l’Ajuntament de València (Falles 2019) que pretén difondre i promocionar els diferents actes programats en la festa de les Falles 2019. Text del conveni.

Conveni col·laboració entre SAMC i Ajuntament de Gandia. Text del conveni

Conveni col·laboració entre SAMC i l’Associació València Negra. Text del conveni.

Addenda de correcció d’errades al  conveni de col·laboració entre la SAMC i Asociación Valenciana Negra para la promoció i difusió del Festival València Negra. Text del conveni.

Conveni col·laboració entre SAMC i La Fundació de Pilota Valenciana. Text del conveni

Conveni col·laboració entre SAMC i Ajuntament d’Albaida (MITA, Museu Internacional de Titelles d’Albaida). Text del conveni

Conveni col·laboració SAMC i MIM Sueca. Text del conveni

Conveni col·laboració SAMC i Mostra De València. Text del Conveni

Conveni col·laboració SAMC i Ajuntament Bunyol (Tomatina  2019). Text del conveni

Conveni col·laboració entre SAMC i Club de Fútbol de Levante Unión Deportiva. Text del conveni

Conveni col·laboració SAMC i Ajuntament de Vila-Real. Text del conveni

Patrocini SAMC i Associació Espai no ficció NOFIC DocsValència. Text del conveni.

Conveni Universitat Politècnica i SAMC. Festival Prime The Animation. Text del conveni

Conveni col·laboració SAMC i Villarreal Club de Futbol SAD. Text del conveni

Conveni col·laboració SAMC i Associació Empreses Comunicació Publicitaria de la Ccomunitat Valenciana. Text del conveni

Conveni col·laboració SAMC i campus de València del Berklee. Text del conveni

Conveni de col·laboració, entre Turisme Comunitat Valenciana i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana, per a dur a terme accions per a la creació i difusió de continguts audiovisuals per a les diferents finestres d’à Punt Mèdia, amb la finalitat de promocionar els recursos i l’oferta turística de la Comunitat Valenciana, durant l’any 2019. Text del conveni.

Acord de col·laboració entre Lambda i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana. Text del conveni.

Acord de col·laboració entre la Societat Musical d’Alzira i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació per a dur a terme el Concert Socarel. Text del conveni.

Adhesió a la campanya de llegir en valencià. Text del conveni.

Conveni col·laboració entre SAMC i Itinerantur-Rutas.Cultura.Natura. Text del conveni

2020

Conveni de col·laboració entre la SAMC i l’Associació Skyline Festival per a la promoció i difusió del Festivals de Curtmetratges de Benidorm.  Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre l’SAMC i l’Associació Mediterrània Audiovisual. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre l’SAMC i l’Associació de Dissenyadors de Moda de la Comunitat Valenciana per a la promoció i difusió del Clec Fashion Festival. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre l’SAMC i la Unviersitat Cardenal Herrera-CEU. Text del conveni

Addenda al conveni de col·laboració entre l’SAMC i l’Associació Skyline Festival del Curtmetratges de Benidorm. Text del conveni.

Acord de col·laboració entre l’SAMC i Último Pasillo S.L. Text del conveni

Conveni de col·laboració entre la SAMC i l’Associació Española de Direcció i Enginyeria de Projectes. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i l’Organisme Autònom Municipal Palau de la Música, Congressos i Orquestra de València per a la difusió i promoció d’activitats musicals i culturals. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i Brainstorm Multimedia per al desenvolupament i la validació de projectes R+D+I “Beta Testing”. Text del conveni.

Conveni de col·laboració  entre la SAMC i la Coordinadora Valenciana d’Organitzacions No Governamentals per al desenvolupament. Text del conveni.

Conveni entre la SAMC i la Creu Roja per al desenvolupament de accions conjuntes de col·laboració en la Comunitat Valenciana. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i Càritas Diocesana de València. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i l’OAM Mostra de València i Iniciatives Audiovisuals per a la promoció i difusió de la 35ª Edició del Festival Mostra de Valencia. Text del conveni.

Acord de col·laboració entre la SAMC i la Mostra Internacional de Cine Educatiu. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la l’SAMC i l’Ajuntament de Vila-real. Text del conveni

Conveni de col·laboració entre la diputació de Valencia i la SAMC. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la l’SAMC i Festival Prime The Animations.Text del conveni

Conveni entre l’SAMC i FDS Produccions per a la difusió del Festival Series Nostrum. Text del conveni.

Conveni entre l’SAMC i les escoles de estudis superiors ESIC en matèria acadèmica, científica i cultural. Text del conveni.

Conveni entre l’SAMC i Fundació per la Justícia de la Comunitat Valenciana.Text del conveni

Conveni d’assistència jurídica entre la GVA i l’SAMC. Text del conveni

Conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la SAMC per a dur a terme accions per a la promoció de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana. Text del conveni.

2021

Conveni col·laboració entre SAMC i Consell Valencià de la Joventud. Text del conveni

Addenda de pròrroga al convenide col·labroació entre l’Ajuntament d’Albaida i la SAMC per a la promoció i difusió de la Colla en el MITA. Text del conveni

Conveni col·laboració entre la SAMC i Mostra València 36 edició (edició 2021). Text del conveni

Conveni marc de cooperació educativa entre la SAMC I l’ESIC Business and Marketing school. Text del conveni

Conveni col·laboració entre la SAMC i Associació València Capital del Disseny. Text del conveni

Conveni de col·laboració entre la SAMC i la Fundació Isonomia. Text del conveni.

Acord de col·laboració entre la SAMC i L’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer de València. Text del conveni.

Acord de col·laboració entre la SAMC i Terra Natura. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Valencia, la Junta Central Fallera i la SAMC. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i l’Associació Valènciana Negra per a la promoció i difusió del Festival València Negra. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i Barreira art i disseny en matèria acadèmica i cultural. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i el Club Esportiu Podium per a la promoció i difusió del Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València 2021. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i L’Associació Lluna Plena per a la promoció i difusió de la Mostra Internacional de Mim de Sueca. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i l’Associació Skyline Festival per a la promoció i difusió del Festival de Curtmetratges de Benidorm. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i la Universidad Miguel Hernández de Elx per a establir la participació de ambdues materies de educació-treball a través de programes de programes de cooperació educativa. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i LAMBDA, col·lectiu LGTB+ per a la diversitat sexual, de gènere i familiar. Text del conveni.

Acord de col·laboració entre la SAMC i el museu de ciències naturals el Carme d’Onda per a la promoció i difusió de la Colla. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i la Universitat Jaume I en matèria de pràctiques acadèmiques externes extracurriculars. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i el MIM per a la difusió de la Mostra Internacional de Mim de Sueca. Text del conveni

Acord cessió de dades de l’AVL per al projecte de subtitulació de continguts audiovisuals. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i la MICE per a la difusió i promoció del’audiovisual educatiu valencià. Text del conveni

Acord de col·laboració entre la SAMC i Amics de la Gent Major per a difondre i promocionar les accions solidàries, basades en el voluntariat, que imulsen per a acompanyar les persones majors. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i l’ESPAITEC-UJI per a la difusió de esdeveniment “Innovatossals (innovant amb Tombatossals)”. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i Crea-SGR. Accions entre les parts per a que les empreses productores que treballen amb la SAMC puguen tindre accés a una financiació més avantatjosa. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i Associació Maniàtic Festival de Cine Fantàstic per a difondre i promocionar la cinquena edició del Festival. Text del conveni.

Acord de col·laboració entre la SAMC i Rio Safari (La Colla). Text del Conveni

Conveni de col·laboració entre la SAMC i el Gremi de Llibrers de València per a difondre i promocionar la Fira de València en les edicions 56i 57. Text del conveni.

Acord de col·laboració entre la SAMC- La Colla i Salatapins per a fomentar l’activitat esportiva en familia. Text del conveni.

Acord de col·laboració entre la SAMC- La Colla i visit Albufera per a fomentar l’oci saludable i didàctic en contacte amb la natura. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i el Consejo General Colegio Administradores de Fincas per a treballar conjuntament en matèries d’interés social i promocionar mútuament les accions de les parts. Text del conveni.

Conveni Marc entre la SAMC i la Universitat Internacional de València. Text del conveni

Acord de cessió de dades de l’AVL per al projecte de subtitulació de continguts audiovisuals. Text de l’acord

Addenda de modificació i pròrroga del conveni d’assistència jurídica entre la GVA i l’SAMC. Text del conveni. 

2022

Conveni col·laboració entre la SAMC i  la coordinadora valenciana d’ONGD per a col·laborar en iniciatives d’interés públic destinades a millorar la situació social de la ciutadania. Text del conveni.

Concert educatiu Centre Privat Luis Amigó per a la realització de pràctiques formatives en À Punt. Text del conveni.

Conveni amb Ajuntament per a difondre i promocionar els diferents actes programats en la festa de Falles 2022. Text del conveni.

Conveni entre la SAMC i amb Escola Valenciana per a la promoció i millora de l’ús social del valencià en els àmbits educatiu, audiovisual, musical i cultural. Text del conveni.

Conveni col·laboració amb Ajuntament de Castelló de la Plana per a difondre i promocionar els diferents actes programats de les Festes de la Magdalena 2022. Text del conveni.

Concert Educatiu Centre Privat Sagrada Familia per a la realització de pràctiques formatives en À Punt. Text del conveni.

Contracte Patrocini amb Festival de Màlaga per a difondre i promocionar projectes audiovisuals amb la participació d’À Punt en elmarc de les activitats del MAFIZ. Text del conveni.

Contracte Patrocini VIST Vila real per a difondre i promocionar la cultura i la producció audiovisual de Castelló en les activitats del Festival Internacional de Cinema de Vila-real. Text del conveni.

Conveni amb Universitat Catòlica de València San Vicent Martir per a col·laborar dins de les àrees en les quals les dues entitats tinguen interés. Text del conveni.

Conveni amb Associació València Negra per a difondre i promocionar la desena edició del festival literari. Text del conveni.

Conveni amb Associació Valenciana Social Rebel per a difondre i promocionar el Festival de Drets Humans del Mediterrani, Socialmed València. Text del conveni.

Conveni amb Club Deportivo Podium per a difondre i promocinar el ciclisme, tant professional com de base, al voltant de la celebració del Gran Fondo Internacional Marcha Ciudad València 2022. Text del conveni.

Conveni amb Fundació per la Justicia CV  per a col·laborar en iniciatives d’interès públic. Text del conveni.

Conveni amb L’OAM Mostra València-Cinema Mediterrani per a dfondre i promocionar la cultura en el marc de les activitats que tindran lloc durant la 37a edició de  la Mostra. Text del conveni.

Pròrroga conveni per a la realització de pràctiques acadèmicas entre la UV i la SAMC. Text del conveni.

Conveni de col·laboració SAMC – Escenario Musical Mediterrania per a difondre i promocionar el Mediterránea Festival. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i l’Ajuntament de Bunyol per a difondre i promocionar la festa de la Tomatina 2022. Text del conveni.

Conveni de col·laboracio entre la SAMC i la Fundació Oceanogràfic per a difondre i promocionar la protecció del medi ambient, el compomís per a conservar-lo i millorar-lo i la promoció del voluntariat mediambiental. Text del conveni.

Conveni de col·laboració entre la SAMC i l’Associació Cultural Jordi El Mussol per a la difussió i promoció de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu. Text del conveni.

Conveni educatius IES Camp de Morvedre. Text del conveni.

Conveni col·laboració entre la SAMC i Vertical Fum SL (La Colla.). Text del conveni.

Conveni educatiu IES Henri Matisse. Text del conveni.

Pròrroga conveni amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Text del conveni.

Conveni IES La Marxadella. Text del conveni.

Conveni col·laboració DIMOVA, Associació dissenyadors de moda CV. Text del conveni.

Conveni col·laboració Turisme Comunitat Valenciana.Text del conveni