Convenis

1. Conveni entre la Conselleria d’Educació,  Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació per tal de promoure en la societat valenciana i, especialment, en l’alumnat, l’educació, la cultura, la divulgació de la investigació, els esports i la normalització del valencià i de les llengües estrangeres, especialment de l’anglès, d’acord amb el Llibre d’Estil i la Carta de Valors de la CVMC. Text del conveni

2. Conveni de col·laboración entre l’Institut Valencià de Cultura i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació en l’ámbit de la difusió cultural i del arxiu audiovisual. Text del conveni

3. Conveni marc entre la Universitat Cardenal Herrera-CEU i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació en matèria acadèmica, científica i cultural. Text del conveni

4. Conveni amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, en matèria de transparència, responsabilitat social, participació ciutadana i  cooperació. Text del conveni. Addenda de modificació i pròrroga

5. Conveni marc entre les cinc universitats públiques valencianes i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació en matèria acadèmica, científica i cultural. Text del conveni.

6.  Conveni de col·laboració entre la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i la Universitat Politècnica de València, per a la subtitulació assistida per ordinador en temps real l basada en la intel·ligència artificial, de continguts audiovisuals. Text del conveni

7. Conveni de col·laboració entre l’administració del Consell, a través de la Presidència de la Generalitat, i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, per a la cessió de l’explotació del conjunt documental de l’arxiu audiovisual de l’extinta Radiotelevisió Valenciana, S.A. Text del conveni

1. Conveni amb l’Ajuntament de València (Falles 2018) per tal de difondre i promocionar la música de cantats i grups valencians durant els minuts previs a la disparada de les mascletades oficials de la plaça de l’Ajuntament durant les Falles 2018. Text del conveni.

2. Conveni amb Easyfairs Iberia sobre la Fira Heroes Comi Con per a la promoció d’Àpunt en la Fira Heroes Comic Con i cobertura informativa de la mateixa per part d’À Punt. Text del conveni.

3. Conveni amb l’AVAMET (Associació Valenciana Meteorologia) amb l’objectiu d’intercanviar informació entre ambdues institucions, incloses les bases de dades meteorològiques i les imatges de càmeres web en temps real. Text del conveni.

4. Conveni bàsic de col·laboració CRTVG (Radiotelevisió de Galícia) i l’SAMC per assessoraments, intercanvis d’informació i realitzacions, en el camps de la comunicació audiovisual i el desenvolupament de la tecnologia. Text del conveni.

5. Conveni amb l’Ajuntament de València (Fira de Juliol 2018) per difondre i promocionar humoristes valencians en les activitats programades dins de la Gran Fira de València de 2018. Text del conveni.

6. Conveni amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies amb el qual s’estableix el marc de col·laboració entre l’SAMC i la xarxa d’emissores de ràdio i televisió municipals, en àrees compartides de continguts, informació, programació, formació i dotació tecnològica. Text del conveni

6.1. Document d’adhesió de l’Ajuntament de Pinoso al Conveni entre la SAMC i la FVMP. Text del conveni.

7. Conveni amb l’Ajuntament de Bunyol per tal de difondre i promocionar la Tomatina 2018. Text del conveni.

8. Convenis amb universitats per a pràctiques externes dels estudiants:

Universitat Politècnica de València (conveni específic relatiu al Campus de Gandia) que inclou, a més, la promoció de produccions audiovisuals i l’afavoriment de la informació de proximitat en comarques centrals. Text del conveni

Universitat de València. Text del conveni.

Conveni amb UCH-CEU. Text del conveni.

Universitat Miguel Hernández. Text del conveni.

Universitat Jaume I. Text del conveni.

Universitat d’Alacant. Text del conveni.

9. Conveni amb l’Associació Cultural Jordi el Mussol per difondre i promocionar l’audiovisual educatiu valencià en el marc de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE). Text del conveni.

10. Convenis individuals amb instituts que imparteixen graus superiors de FP relacionats amb professions del sector audiovisual:

IES Camp de Morvedre (Sagunt). Text del conveni.

IES Henri Matisse (Paterna). Text del conveni.

IES la Marxadella (Torrent). Text del conveni.

IES Vila-roja (Almassora). Text del conveni.

Centre Privat FP Florida. Text del conveni.

Centre de Formació Juan Comenius (València). Text del conveni.

CEU-Instituto Superior de Estudios Profesionales (València). Text del conveni.

Colegio Sagrada Familia –Patronato Juventud Obrera. (València). Text del conveni.

IES Gonzalo Anaya (Xirivella). Text del conveni.

IES Federica Montseny (Burjassot). Text del conveni.

IES Veles e Vents. Text del conveni.

IES Font de Sant Lluis. Text del conveni.

IES Escola d’Art i Superior de Disseny (Alcoi). Text del conveni.

11. Conveni amb l’Associació Intramurs. amb l’objectiu de difondre i promocionar el Festival Intramurs. Text del conveni.

12. Conveni amb la Mostra de València i Inciatives Empresarials, Entitat Pública Empresarial amb la finalitat de difondre i promocionar la cultura en el marc de les activitats que tindran lloc durant la 33a edició de la Mostra de València, Cinema del Mediterrani. Text del conveni.

13. Conveni amb la Diputació de València pel que fa a la cessió de materials i arxius en format audiovisual que formen part dels arxius de la Diputació de València que siguen d’interès per a la seua difusió per part d’Àpunt Mèdia. Text del conveni.

14. Conveni amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la promoció de la llengua i la literatura valencianes, millora de l’ús social del valència i celebració de L’Escriptor de l’AnyText del conveni.

15. Conveni amb la societat Circuito del Motor y Promoción Deportiva, S.A. (Circuït Ricardo Tormo) per difondre i promocionar l’esport del motor, tant professional com de base, i fomentar la seguretat viària. Text del conveni.

16. Convenis relatius a la promoció de l’espai infantil “La Colla”:

Parc Infantil de Trànsit Vial Sant Esperit, Gilet a fi de difondre i promocionar l’educació viària i ambiental. Text del conveni.

Museu Ciències Naturals, Onda per tal de difondre i promocionar activitats sobre el món de la natura  i el seu coneixement científic. Text del conveni.

Terra Natura, Benidorm per difondre i promocionar el respecte al medi ambient. Text del conveni.

Turi-Art, València i Sagunt per tal de difondre i promocionar el turisme cultural. Text del conveni.

Temps Actiu Multiaventura, Sant Joan de Moró amb l’objectiu de difondre i promocionar les activitats a l’aire lliure en família i amb respecte a la natura. Text del conveni.

ViuNatura, Figueroles a fi de difondre i promocionar les activitats a l’aire lliure en família i amb respecte a la natura. Text del conveni.

Acord de col·laboració entre la SAMC i la Entidad Municipal de Servicios de La Vall d’Uixó SL Unipersonal (Emsevall, SLU). Text del conveni.

17. Conveni amb l’Ajuntament de València (Falles 2019) que pretén difondre i promocionar els diferents actes programats en la festa de les Falles 2019. Text del conveni.

18. Conveni de col·laboració, entre Turisme Comunitat Valenciana i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana, per a dur a terme accions per a la creació i difusió de continguts audiovisuals per a les diferents finestres d’à Punt Mèdia, amb la finalitat de promocionar els recursos i l’oferta turística de la Comunitat Valenciana, durant l’any 2019. Text del conveni.

19. Acord de col·laboració entre Lambda i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana. Text del conveni.

20. Acord de col·laboració entre la Societat Musical d’Alzira i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació per a dur a terme el Concert Socarel. Text del conveni.

21. Addenda de correcció d’errades al  conveni de col·laboració entre la SAMC i Asociación Valenciana Negra para la promoció i difusió del Festival València Negra. Text del conveni.

23. Adhesió a la campanya de llegir en valencià. Text del conveni.

24. Conveni de col·laboració entre la SAMC i la Fundació Isonomia. Text del conveni.

25. Acord de col·laboració entre la SAMC i L’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer de València. Text del conveni.

26. Acord de col·laboració entre la SAMC i Terra Natura. Text del conveni.

27. Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Valencia, la Junta Central Fallera i la SAMC. Text del conveni.

28. Conveni de col·laboració entre la SAMC i l’Associació Valènciana Negra per a la promoció i difusió del Festival València Negra. Text del conveni.

29. Conveni de col·laboració entre la SAMC i Barreira art i disseny en matèria acadèmica i cultural. Text de conveni.

30. Conveni de col·laboració entre la SAMC i el Club Esportiu Podium per a la promoció i difusió del Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València 2021. Text de conveni.