Mandat Marc CVMC

Composició de la Comissió de Valoració de les Borses de treball de la CVMC

juny 20, 2017
1581 Views

Resolució de 20 de juny de 2017, del president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, per la qual es nomenen els membres de la comissió de valoració del procés de constitució de les borses de treball convocades per Resolució de 2 de juny de 2017.

D’acord amb la base sisena de la Resolució de 2 de juny de 2017, del president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, per la qual es convoquen borses de treball temporal per a la contractació laboral temporal de determinades categories professionals en la Corporació per a la valoració i verificació dels mèrits al·legats i del compliment dels requisits per a l’accés, la resolució de les incidències que puguen sorgir en el procés de selecció i gestió de les borses i per a la realització de l’entrevista prevista en la base novena, es constituirà una comissió la composició de la qual es publicarà en la web de la CVMC (www.cvmc.es) i els membres de la qual seran nomenats per resolució del president del Consell Rector. Afig que la composició de la comissió ha de ser imparella, i no pot ser inferior a cinc titulars amb els respectius suplents, atenent criteris d’imparcialitat, professionalitat i paritat.
Per això, resolc:

Primer

Nomenar les persones membres de la Comissió de Valoració següents:

TITULARS
President: Ferran Bargues Estellés
Vocals: Asunción Cabedo Llorens, Felipe Peña López, Ana Grau Izquierdo
Secretària: María Teresa Cuenca David

SUPLENTS
Presidenta: Pilar Ramírez Queralt
Vocals: Francisco Javier Pastor Pina, Paloma Ferrando Escrivá, José Francisco Soler Almudéver
Secretària: Lucía Máñez Castellano

Segon

Per a la realització de l’entrevista prevista en la base tretze els vocals podran ser substituïts per personal especialista en l’àmbit funcional de la categoria. El nomenament es farà públic amb antelació.

Burjassot, 20 de juny de 2017.
El president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació: Enrique Soriano Hernández.

Pots estar interessat

À Punt renova la  programació per a l’estiu amb l’estrena de programes i sèries, informació i entreteniment per als més menuts
Premsa
241 views
Premsa
241 views

À Punt renova la programació per a l’estiu amb l’estrena de programes i sèries, informació i entreteniment per als més menuts

Comunicació CVMC - maig 30, 2019

Com cada temporada, À Punt Mèdia renova la seua programació per a l’estiu 2019 amb destacades novetats. La televisió pública estrena diversos programes i sèries, manté l’aposta per la informació de proximitat i, com en cada etapa de vacances infantils, amplia la programació durant el matí per als més menuts.

El Consell Rector aprova el Pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees
Premsa
151 views
Premsa
151 views

El Consell Rector aprova el Pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees

Comunicació CVMC - maig 06, 2019

El Consell Rector ha aprovat el pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees que inclou debats dels candidats de les principals ciutats de la Comunitat Valenciana, entrevistes i informació diària de la campanya.

Comunicat
Premsa
256 views
Premsa
256 views

Comunicat

Comunicació CVMC - maig 06, 2019

El president de la Corporació i la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació han sigut citats a declarar el pròxim dia 20 de juny per una querella presentada pel PP pel contracte d’una producció audiovisual, per deu contractes menors subscrits el 2017 i el 2018 i pels contractes subscrits amb tres directius.

Més d'aquesta categoria