À Punt renova la programació per a l’estiu amb l’estrena de programes i sèries, informació i entreteniment per als més menuts

maig 30, 2019
239 Views
  • Els mitjans públics tenen previst cobrir amb una programació especial la intensa actualitat política prevista per al mes de juny
  •  Durant l’estiu l’informatiu matí de la ràdio cobrarà més protagonisme i es veurà per ‘streaming’

Burjassot, 30 de maig 2019. Com cada temporada, À Punt Mèdia renova la seua programació per a l’estiu 2019 amb destacades novetats. La televisió pública estrena diversos programes i sèries, manté l’aposta per la informació de proximitat i, com en cada etapa de vacances infantils, amplia la programació durant el matí per als més menuts.

Entre les novetats, que ha aprovat este matí el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) la televisió pública estrenarà Cantant al cotxe, un concurs diari conduït per Carme Juan on els concursants recorreran la Comunitat Valenciana en cotxe mentre van fent diverses proves vinculades al món de la música. Un altre programa que arriba a la graella durant l’estiu serà Favorits, una coproducció d’À Punt, IB3 i TV3 sobre les noves tecnologies i internet.

El magazín de vesprada À Punt Directe continuarà emetent-se cada vesprada. Igualment, s’estrenarà Terres de cinema, sèrie documental de 13 capítols sobre pobles i ciutats on s’han rodat pel·lícules que han passat a la història de la gran pantalla per diversos motius. La nit temàtica es completarà en la projecció d’algunes d’aquestes reconegudes pel·lícules. À Punt també estrenarà durant l’estiu Els mosqueters, sèrie familiar de la BBC.

El prime time continuarà composat durant els pròxims mesos pels programes Trau la llengua, Valencians al món i Cartes en joc, que s’han estrenat durant les últimes setmanes amb molt bona resposta per part del públic. I es manté l’estructura de la vesprada, amb espais com l’Alqueria Blanca o Assumptes interns.

D’altra banda, À Punt manté l’aposta per la informació i l’actualitat. I té previst que els diferents esdeveniments polítics que hi haja al llarg de les pròximes setmanes trencaran la graella habitual amb la realització de programes especials i de cobertures específiques per tal de mantindre informats els valencians i les valencianes.

I com en cada període de vacances, la programació infantil del matí amplia les propostes per als més menuts de la casa amb una completa programació de sèries i programes en valencià i en anglés.

La ràdio també va d’estrena

A la ràdio pública, l’estiu també arriba acompanyat de novetats. Programes com Gabinet de curiositats o Col·lecció de vinils s’estrenaran en la graella. Altres programes es transformen només per als mesos pròxims. És el cas de Territori sonor, que durant l’estiu es converteix en Territori d’estiu.

La ràdio manté l’informatiu matinal, que cobra més protagonisme i es podrà veure per streaming, el magazín i els informatius de migdia i de nit. I com passa a la televisió, cobrirà àmpliament els esdeveniments que produïsquen al llarg de les pròximes setmanes amb cobertures específiques i programacions especials.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden veure en directe, i “a la carta” a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

Pots estar interessat

El Consell Rector aprova el Pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees
Premsa
151 views
Premsa
151 views

El Consell Rector aprova el Pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees

Comunicació CVMC - maig 06, 2019

El Consell Rector ha aprovat el pla de cobertura informativa de les eleccions locals i europees que inclou debats dels candidats de les principals ciutats de la Comunitat Valenciana, entrevistes i informació diària de la campanya.

Comunicat
Premsa
256 views
Premsa
256 views

Comunicat

Comunicació CVMC - maig 06, 2019

El president de la Corporació i la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació han sigut citats a declarar el pròxim dia 20 de juny per una querella presentada pel PP pel contracte d’una producció audiovisual, per deu contractes menors subscrits el 2017 i el 2018 i pels contractes subscrits amb tres directius.

À Punt no té cap pèrdua, ni deute
Premsa
439 views
Premsa
439 views

À Punt no té cap pèrdua, ni deute

Comunicació CVMC - abr. 18, 2019

El Consell Rector afirma que la CVMC compleix el contracte programa que no permet cap endeutament La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) rep una subvenció…

Més d'aquesta categoria