À Punt renova la programació per a l’estiu amb l’estrena de programes i sèries, informació i entreteniment per als més menuts

maig 30, 2019
893 Views
  • Els mitjans públics tenen previst cobrir amb una programació especial la intensa actualitat política prevista per al mes de juny
  •  Durant l’estiu l’informatiu matí de la ràdio cobrarà més protagonisme i es veurà per ‘streaming’

Burjassot, 30 de maig 2019. Com cada temporada, À Punt Mèdia renova la seua programació per a l’estiu 2019 amb destacades novetats. La televisió pública estrena diversos programes i sèries, manté l’aposta per la informació de proximitat i, com en cada etapa de vacances infantils, amplia la programació durant el matí per als més menuts.

Entre les novetats, que ha aprovat este matí el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) la televisió pública estrenarà Cantant al cotxe, un concurs diari conduït per Carme Juan on els concursants recorreran la Comunitat Valenciana en cotxe mentre van fent diverses proves vinculades al món de la música. Un altre programa que arriba a la graella durant l’estiu serà Favorits, una coproducció d’À Punt, IB3 i TV3 sobre les noves tecnologies i internet.

El magazín de vesprada À Punt Directe continuarà emetent-se cada vesprada. Igualment, s’estrenarà Terres de cinema, sèrie documental de 13 capítols sobre pobles i ciutats on s’han rodat pel·lícules que han passat a la història de la gran pantalla per diversos motius. La nit temàtica es completarà en la projecció d’algunes d’aquestes reconegudes pel·lícules. À Punt també estrenarà durant l’estiu Els mosqueters, sèrie familiar de la BBC.

El prime time continuarà composat durant els pròxims mesos pels programes Trau la llengua, Valencians al món i Cartes en joc, que s’han estrenat durant les últimes setmanes amb molt bona resposta per part del públic. I es manté l’estructura de la vesprada, amb espais com l’Alqueria Blanca o Assumptes interns.

D’altra banda, À Punt manté l’aposta per la informació i l’actualitat. I té previst que els diferents esdeveniments polítics que hi haja al llarg de les pròximes setmanes trencaran la graella habitual amb la realització de programes especials i de cobertures específiques per tal de mantindre informats els valencians i les valencianes.

I com en cada període de vacances, la programació infantil del matí amplia les propostes per als més menuts de la casa amb una completa programació de sèries i programes en valencià i en anglés.

La ràdio també va d’estrena

A la ràdio pública, l’estiu també arriba acompanyat de novetats. Programes com Gabinet de curiositats o Col·lecció de vinils s’estrenaran en la graella. Altres programes es transformen només per als mesos pròxims. És el cas de Territori sonor, que durant l’estiu es converteix en Territori d’estiu.

La ràdio manté l’informatiu matinal, que cobra més protagonisme i es podrà veure per streaming, el magazín i els informatius de migdia i de nit. I com passa a la televisió, cobrirà àmpliament els esdeveniments que produïsquen al llarg de les pròximes setmanes amb cobertures específiques i programacions especials.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden veure en directe, i “a la carta” a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

Pots estar interessat

El Consell Rector aprova l’oferta pública d’ocupació per a l’any 2019
Premsa
152 views
Premsa
152 views

El Consell Rector aprova l’oferta pública d’ocupació per a l’any 2019

Comunicació CVMC - oct. 11, 2019

El Consell Rector ha aprovat aquest matí l’oferta pública d’ocupació per al 2019 de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). L’oferta comprén un total de 59 llocs de treball de la CVMC, distribuïts en 18 categories laborals.

El Consell de la Ciutadania presenta a Alacant  el primer informe del 2019
Premsa
71 views
Premsa
71 views

El Consell de la Ciutadania presenta a Alacant el primer informe del 2019

Comunicació CVMC - oct. 10, 2019

El pròxim dimecres, 16 d’octubre a les 11:30, el Consell de la Ciutadania, òrgan assessor en matèria de continguts de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, presentarà a la premsa l’Informe del primer semestre de 2019 sobre À Punt Mèdia.

El Consell Rector aprova l’avantprojecte de pressupostos que estima en 56 milions d’euros l’aportació de la Generalitat
Premsa
98 views
Premsa
98 views

El Consell Rector aprova l’avantprojecte de pressupostos que estima en 56 milions d’euros l’aportació de la Generalitat

Comunicació CVMC - set. 26, 2019

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquest matí l’avantprojecte de pressupostos per a l’any 2020. L’avantprojecte ha de presentar-se abans del dia 30 de setembre, segons l’orde d’elaboració de pressupostos de la Generalitat

Més d'aquesta categoria