À Punt renova la programació per a l’estiu amb l’estrena de programes i sèries, informació i entreteniment per als més menuts

maig 30, 2019
1212 Views
  • Els mitjans públics tenen previst cobrir amb una programació especial la intensa actualitat política prevista per al mes de juny
  •  Durant l’estiu l’informatiu matí de la ràdio cobrarà més protagonisme i es veurà per ‘streaming’

Burjassot, 30 de maig 2019. Com cada temporada, À Punt Mèdia renova la seua programació per a l’estiu 2019 amb destacades novetats. La televisió pública estrena diversos programes i sèries, manté l’aposta per la informació de proximitat i, com en cada etapa de vacances infantils, amplia la programació durant el matí per als més menuts.

Entre les novetats, que ha aprovat este matí el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) la televisió pública estrenarà Cantant al cotxe, un concurs diari conduït per Carme Juan on els concursants recorreran la Comunitat Valenciana en cotxe mentre van fent diverses proves vinculades al món de la música. Un altre programa que arriba a la graella durant l’estiu serà Favorits, una coproducció d’À Punt, IB3 i TV3 sobre les noves tecnologies i internet.

El magazín de vesprada À Punt Directe continuarà emetent-se cada vesprada. Igualment, s’estrenarà Terres de cinema, sèrie documental de 13 capítols sobre pobles i ciutats on s’han rodat pel·lícules que han passat a la història de la gran pantalla per diversos motius. La nit temàtica es completarà en la projecció d’algunes d’aquestes reconegudes pel·lícules. À Punt també estrenarà durant l’estiu Els mosqueters, sèrie familiar de la BBC.

El prime time continuarà composat durant els pròxims mesos pels programes Trau la llengua, Valencians al món i Cartes en joc, que s’han estrenat durant les últimes setmanes amb molt bona resposta per part del públic. I es manté l’estructura de la vesprada, amb espais com l’Alqueria Blanca o Assumptes interns.

D’altra banda, À Punt manté l’aposta per la informació i l’actualitat. I té previst que els diferents esdeveniments polítics que hi haja al llarg de les pròximes setmanes trencaran la graella habitual amb la realització de programes especials i de cobertures específiques per tal de mantindre informats els valencians i les valencianes.

I com en cada període de vacances, la programació infantil del matí amplia les propostes per als més menuts de la casa amb una completa programació de sèries i programes en valencià i en anglés.

La ràdio també va d’estrena

A la ràdio pública, l’estiu també arriba acompanyat de novetats. Programes com Gabinet de curiositats o Col·lecció de vinils s’estrenaran en la graella. Altres programes es transformen només per als mesos pròxims. És el cas de Territori sonor, que durant l’estiu es converteix en Territori d’estiu.

La ràdio manté l’informatiu matinal, que cobra més protagonisme i es podrà veure per streaming, el magazín i els informatius de migdia i de nit. I com passa a la televisió, cobrirà àmpliament els esdeveniments que produïsquen al llarg de les pròximes setmanes amb cobertures específiques i programacions especials.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden veure en directe, i “a la carta” a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

Pots estar interessat

Crida d’À Punt per a la producció de formats d’entreteniment relacionats amb el turisme 2020
Projectes
26 views
Projectes
26 views

Crida d’À Punt per a la producció de formats d’entreteniment relacionats amb el turisme 2020

Comunicació CVMC - maig 21, 2020

Burjassot, 21 de maig de 2020. La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana (SAMC) vol activar el conveni signat per a la Promoció…

Resolució de la crida per a l’adquisició de drets i participació en obres audiovisuals no finalitzades
Projectes
95 views
Projectes
95 views

Resolució de la crida per a l’adquisició de drets i participació en obres audiovisuals no finalitzades

Comunicació CVMC - maig 06, 2020

Consulta lels projectes preseleccionats per l'SAMC,

La CVMC i l’SAMC s’uneixen al dol oficial decretat per a  demà diumenge per la Generalitat
Premsa
130 views
Premsa
130 views

La CVMC i l’SAMC s’uneixen al dol oficial decretat per a demà diumenge per la Generalitat

Comunicació CVMC - abr. 18, 2020

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) s’adhereixen al dol oficial decretat pel Consell per les víctimes de la pandèmia.

Més d'aquesta categoria